Playboy Endless Night For Him - EDT
2 720 Ft 2 170 Ft

Az Endless Night For Him a Playboy termékcsaládtól egy ütős férfi illat. Hosszú éjszaka, tele szórakozással.  Lépjen ki a tömegből ezzel a nagyszerű illattal. Felpezsdíti Önt az olasz citrom, kardamonolaj és sáfrány illatkombinációja.

Playboy Generation for Men - EDT
1 630 Ft

Playboy generációs Eau de Toilette-jét a 24/7 online generáció számára hozták létre, amely okostelefonjain megosztja tapasztalatait a világgal és mindig készen áll a partira. A flakon kialakítása az okostelefonok alakjára hasonlít.

Playboy Hollywood Playboy - EDT
1 490 Ft

Keleti fás illat Hollywood Playboy rögzíti a lényege egy káprázatos hírességek világában. Megnyitja csábító és provokatív citrus mandarin, a kömény, a bergamott és elemiové gyanta ellátó energikus frissességét.

Playboy Play It Wild For Him - natural spray
1 360 Ft 810 Ft

Playboy Play It Wild For Him egy eredeti férfi illat a  2015-ös évből. A gazdag kompozíció  zamatos áfonyát, citromot és bódító csokoládét tartalmaz, amelynek köszönhetően egy tökéletes parfüm jött létre a magabiztos férfiak számára. Hívja fel magára a figyelmet a Playboy Play It Wild illattal.

Playboy London Playboy - EDT
1 890 Ft 1 630 Ft

London ismert az egész világon a masszív és modern stílusban. Ez megfelel a csomagolási illat London Playboy, amely összehozza a modern elemeket az eredeti klasszikus design sorozat Playboy parfüm. Ahhoz, hogy egy igazi londoni Playboy? Ne félj megmutatni a csábító varázsa egy új illat a Playboy.