Playboy Endless Night For Him - EDT
2 790 Ft 2 230 Ft

Az Endless Night For Him a Playboy termékcsaládtól egy ütős férfi illat. Hosszú éjszaka, tele szórakozással.  Lépjen ki a tömegből ezzel a nagyszerű illattal. Felpezsdíti Önt az olasz citrom, kardamonolaj és sáfrány illatkombinációja.

Playboy Generation for Men - EDT
1 670 Ft

Playboy generációs Eau de Toilette-jét a 24/7 online generáció számára hozták létre, amely okostelefonjain megosztja tapasztalatait a világgal és mindig készen áll a partira. A flakon kialakítása az okostelefonok alakjára hasonlít.

Playboy Hollywood Playboy - EDT
1 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keleti fás illat Hollywood Playboy rögzíti a lényege egy káprázatos hírességek világában. Megnyitja csábító és provokatív citrus mandarin, a kömény, a bergamott és elemiové gyanta ellátó energikus frissességét.

Playboy King Of The Game - EDT
3 070 Ft

King Of The Game a Playboy márkától egy fűszeres-fás illat férfiak számára, amely 2016-ban látta meg a napvilágot.  Kardamon, fekete bors, jägerbombu és fekete kávé illatjegyeivel nyílik meg. Ezután szót kér a fás szívillat, és végül vanília és citrom primofiore bontakozik ki az alapillatban. .

Playboy London Playboy - EDT
1 950 Ft 1 670 Ft

London ismert az egész világon a masszív és modern stílusban. Ez megfelel a csomagolási illat London Playboy, amely összehozza a modern elemeket az eredeti klasszikus design sorozat Playboy parfüm. Ahhoz, hogy egy igazi londoni Playboy? Ne félj megmutatni a csábító varázsa egy új illat a Playboy.

Playboy Play It Wild For Him - natural spray
1 390 Ft

Playboy Play It Wild For Him egy eredeti férfi illat a  2015-ös évből. A gazdag kompozíció  zamatos áfonyát, citromot és bódító csokoládét tartalmaz, amelynek köszönhetően egy tökéletes parfüm jött létre a magabiztos férfiak számára. Hívja fel magára a figyelmet a Playboy Play It Wild illattal.

Playboy VIP For Him - EDT
2 030 Ft

Playboy újabb sikeres pár illatanyagot indít el a nők és férfiak számára – VIP az Ő számára és a VIP For Her. A VIP For Him illatát keleti-fűszeres árnyalatok díszítik. Ha a fűszerek meleg tónusaiba akarod burkolni, ez az illat csak az Ön számára.