Playgro Elefánt kirakó

Playgro Elefánt kirakó

Értékelés: 4,5
4 620 Ft

Playgro Elefánt kirakó garantáltan fejleszti a kicsik finommotoros készségeit és képzeletüket. A kockák különböző színűek, méretűek és formájúak, melyek megfelelő helyét az elefánton kell megtalálni. A játék fülei textilből készültek, melyek érntésre zörgő hangot hallatnak.


Playgro Szórakoztató szőnyeg állatokkal
11 290 Ft

Playgro – Szórakoztató szőnyeg az állatokkal egy aranyos színes matrac, amely gyermekek számára újszülött kortól ajánlott. Lógó játékokkal és rágókákkal. Fejleszti a finommotorikus mozgásokat, emellett hosszú időre leköti a babádat. – Mérete: 92 × 58 cm


Playgro Játszószőnyeg játékhíddal
17 790 Ft
16 990 Ft

A Playgro Játszószőnyeg játékhíddal kitűnő választás kisbabádnak, ugyanis már újszülött kortól használhatják a kicsik. Élvezet vele a játék, ugyanis a szőnyeg kényelmes és puha. A lelógó figurák és a zenélő és világító csillag garantálja a kikapcsolódást gyermeke számára. A figurákat nedves ruhával tisztítsa langyos vízzel, a takaró viszont mosógépben is mosható 30°-on. A termékhez szükséges 3 db AAA elem 1.5. Vegye meg most!


Playgro Maxi szőnyeg 150 x 100 cm
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Playgro márkájú játékszőnyeg egy szuper nagy és szuper lágy alátét, melynek mérete 150 × 100 cm, ezért valóban egy nagyszerű hely a játékhoz és szórakozáshoz!


Playgro Kutyusos lógó játék
3 960 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készül,valamint tükörrel, rágókával és csörgővel van ellátva, ami még inkább fejleszti a gyermek látását és tapintását.


Playgro Majmos lógó játék
3 050 Ft

Playgro Majmos lógó játék akár újszülött babák számára is ideális. A játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek felkeltik a baba érdeklődését. A majom puha anyagból készült, valamint rágókát és csörgőt is tartalmaz.


Playgro 3 az 1-ben Zenélő körforgó
13 200 Ft

Playgro Zenélő Körforgó szinte gyermekével együtt nő. 0 és 5 hónapos kor között zenélő körforgóként használható: a lassan forgó plüssbarátok remekül elszórakoztatják a kis csöppségeket. 5 hónapos kortól a játék éjszakai lámpaként is funkcionálhat, így biztosítva a babák számára a nyugodt éjszakákat. 9 hónapos kortól pedig már maga a baba játszhat a forgójáték levehető plüssfiguráival.


Playgro Ball Playnest Játszószőnyeg
21 990 Ft

19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro Ball Playnest játszószőnyeg tervezésének köszönhetően praktikusan alakítható, így a gyermek születésétől kezdve egészen az első lépésekig alkalmas lehet. Felszerelhető oldala kellő biztonságot nyújt. A bébitronázó, a lelógó színes játékok és labdák mozgásra ösztönzik a kicsiket, így feljesztve az érzékszerveket és a koordinációt.


Playgro Kutyusos lógó játék
3 870 Ft

Playgro kutyusos lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. A kutyus puha anyagból készült.


Playgro Multifunkciós zongora
5 730 Ft

Playgro Multifunkciós zongora lehet gyermeke első hangszere. A zenélő játék felébreszti a gyermekek zenei ösztöneit, fejlesztik a motoros készségüket, a ritmusérzéküket és a kreativitásukat. A játék 20 szórakoztató hangot képes lejátszani. Hallgathatja a beépített dallamokat és élvezheti a fényjátékot.


Playgro Oroszlános lógó játék
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Playgro oroszlános lógó játék alapvető szórakoztató eszköz, amit könnyedén felakaszthatunk bárhova (például a kiságyra vagy a babakocsira) így mindig a babával lehet. Biztonságos és felkelti a kicsi figyelmét, az élénk színek ösztönzik a baba érzékeit. Az oroszlán puha anyagból készült, valamint rágókát is tartalmaz.


Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték
2 720 Ft

Playgro Rögzíthető plüss szamár Babajáték puha anyagból készült és az újszülött babák számára ideális. Babakocsira, gyermekülésre, kiságyra vagy akár járókára is szerelhető. A játékon elhelyezett csörgő vonzza a gyermek figyelmét.


Playgro My First Tinkle Trio
3 720 Ft

Playgro My First Tinkle Trio rögzíthető babajáték. Ideális babakocsira, babahordozóra, kiságyra. A különböző színű és tapintású anyagok segítenek fejleszteni a baba kéz- és szemkoordinációját. Kiváló minőségű babajáték, PVC-t nem tartalmaz.


Playgro Zenélő Plüss Tigris
3 890 Ft

Playgro Zenélő Tigrise hamar a kisbabák kedvenc játékává vállhat az aranyos külseje és a vidám zenéinek köszönhetően. Gazdag színvilága leköti a kisgyerekek figyelmét és belemerülnek a játékba. A kis tigrist fel lehet lógatni a gyerek kiságya vagy babakocsija fölé, így út közben is játszhat kedvenc játékával.


Playgro Zsiráf játszószőnyeg
8 690 Ft

7 990 Ft

A nagyon színes játszószőnyeg zsiráf mintájú, támogatja gyermeked látásának és motorikájának fejlődését. A boltív számos olyan játékkal felszerelt, amelyek szórakoztatják bogárkádat.