Playmobil 5649 Kerti grillezés szett
3 590 Ft 2 950 Ft

Tarts szuper grillpartit a kertben! Vidd ki a grillezőt és a kerti asztalt, süss steak-et és hotdogot. A legjobb nyári móka! Ezekkel az egyedi figurákkal bővítheted készleteidet. Nagyszerű szórakozást nyújt ez a műanyag kreatív játék, melynek csak a fantáziád szabhat határt.

Playmobil 6834 Lángmanó a korongkilövőben
3 599 Ft 2 680 Ft

Playmobil 6834 Lángmanó a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.

Playmobil 6835 Tűzrobi a korongkilövőben
3 599 Ft 2 680 Ft

Playmobil 6835 Tűzrobi a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.

Playmobil Nemzetközi repülőtér (5338)
22 990 Ft 18 020 Ft

Playmobil nemzetközi reptéren mindig nagy a forgalom, ezért kimagaslóan fontos a pontos irányítás és a teljes figyelem. Most te is megismerkedhetsz a repülőtérrel. Hogyan működik az irányítótorony, hogy kapod meg a csomagod, vagy miért vizsgálnak át a biztonsági őrök? Mindent megtanulhatsz játék közben, így ha egyszer tényleg repülnöd kell, nem fog váratlanul érni egyik helyzet sem.

Playmobil 5572 Színgolyós medence
4 690 Ft 2 540 Ft

Playmobil színes labdás medencében igazi móka várja a kis Playmobil figurákat. Mindenki szereti a színes labdákkal töltött szuper medencéket! A szett kompatibilis más Playmobil City Life termékvonalú játékokkal. A Playmobil játékai kiválóan fejleszik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6182 U-FO-RGÓ Frizbi
3 890 Ft 2 950 Ft

Ez a szuper futurisztikus 2 az 1-ben Playmobil újdonság lehet akár egy űrcsatában részt vevő repülő csészealj UFO-parancsnok figurával a vezető fülkéjében, de szabadtéren frizbiként is tökéletesen funkcionál!

Playmobil 6648 Orángutánok kicsinyükkel
4 190 Ft 2 950 Ft

Fogságban az orángután ritkán szaporodik, csak akkor hoz kicsit a világra, ha jól érzi magát, jól tartják. A Playmobil állatkertje megfelelő egy orángután számára, ugyanis most született egy orángután baba.

Playmobil 6692 Kalóz Kaméleon és Gene ügynök
17 490 Ft 13 890 Ft

Kaméleon Gene ügynök járműve, mely minden terepen megállja a helyét. A Gene ügynök karjára festett kép fluoreszkál a sötétben, sőt a megbeszélésekhez használt asztal lapja is! A jármű akár főhadiszállásnak is használható, hiszen Gene ügynökön kívül még Ruby és Alex számára is van kialakított hely. Szerezd meg őket is! A jármű teteje felnyitható, kerekei akár harci üzemmódba is állíthatók. A gyerekek most Gene ügynök segítségével Technopolis hősei lehetnek! A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6789 Tűzoltó helikopter
3 490 Ft 3 350 Ft

Playmobil Tűzoltó Helikopter segítségével a gyerekek már akár másfél éves kortól megmenthetik a várost, nehogy a tűz martalékává váljon. A pilóta külön kivehető a játékrepülőből, így külön-külön használva azokat. Minden Playmobil 1–2–3 termék a 3 év alatti korosztálynak készült, így lenyelhetetlen, törhetetlen, biztonságos elemekből áll a játék. A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit is, így téve hasznossá a mindennapos játékot.

Playmobil 6838 Kite szörfös - Tojáspersely
3 080 Ft

Playmobil 6838 Kite szörfös – Tojáspersely játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Egy ilyen Playmobil tojáspersely nagyszerű ajándék különösen húsvét alkalmával, de persze egyéb alkalomból is kiváló meglepetés. A Playmobil figurák és szerszámok kompatibilisek egymással így szabadon variálhatod őket.

Playmobil 6938 Légitaxi a szavannán
8 490 Ft 7 120 Ft

Szemed elé tárul az afrikai szavanna, légy te a zebracsíkos repcsi kíváncsi utasa. Repülj ezzel a szuper légi taxival a szavanna felett, fényképezd le az állatokat, kutasd fel a környéket! A szavannán élő állatok fotózására ideális ez a kis kétszemélyes repülőgép.

Playmobil Zsákbamacska figura II.osztály
1 499 Ft 1 200 Ft

A termék csomagolása a szállítás során sérült, de a termék ép és sértetlen.

A Playmobil zsákbamacska figura tökéletes választás a Playmobil figurák szerelmeseinek, hiszen a zsákbamacska különlegessége abban rejlik, hogy nem tudhatjuk, milyen figurát rejt! Így már maga a gyűjtögetés is izgalmas játékká válik, miközben bővül a gyerekek Playmobil városa a kis figurákkal. Minden zsákbamacska 1 db Playmobil figurát tartalmaz.