Playmobil 6832 Fagymanó a korongkilövőben
3 590 Ft

1 310 Ft

Playmobil 6832 Fagymanó a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.


Playmobil 6833 Jégrobi a korongkilövőben
3 599 Ft

1 310 Ft

Playmobil 6833 Jégrobi a korongkilövőben játék kiváló szórakozást nyújt, így tökéletes választás gyermekek számára. Gyűjtsd össze mind a 4 korongkilövőt, szerez minél több pontot. A kilövőbe egyszerűen csak be kell helyezni a három korongot és már játszhatunk is. A játék során egy találat esetén akár 5 vagy 10 pontot is begyűjthetünk.


Playmobil 5572 Színgolyós medence
4 690 Ft

2 570 Ft

Playmobil színes labdás medencében igazi móka várja a kis Playmobil figurákat. Mindenki szereti a színes labdákkal töltött szuper medencéket! A szett kompatibilis más Playmobil City Life termékvonalú játékokkal. A Playmobil játékai kiválóan fejleszik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.


Playmobil 6182 U-FO-RGÓ Frizbi
3 890 Ft

2 850 Ft

Ez a szuper futurisztikus 2 az 1-ben Playmobil újdonság lehet akár egy űrcsatában részt vevő repülő csészealj UFO-parancsnok figurával a vezető fülkéjében, de szabadtéren frizbiként is tökéletesen funkcionál!


Playmobil 6692 Kalóz Kaméleon és Gene ügynök
17 490 Ft

12 970 Ft

Kaméleon Gene ügynök járműve, mely minden terepen megállja a helyét. A Gene ügynök karjára festett kép fluoreszkál a sötétben, sőt a megbeszélésekhez használt asztal lapja is! A jármű akár főhadiszállásnak is használható, hiszen Gene ügynökön kívül még Ruby és Alex számára is van kialakított hely. Szerezd meg őket is! A jármű teteje felnyitható, kerekei akár harci üzemmódba is állíthatók. A gyerekek most Gene ügynök segítségével Technopolis hősei lehetnek! A Playmobil játékai kiválóan fejlesztik a gyerekek különböző készségeit, így téve hasznossá a mindennapos játékot.


Playmobil Zsákbamacska figura II.osztály
1 499 Ft

1 200 Ft

A termék csomagolása a szállítás során sérült, de a termék ép és sértetlen.

A Playmobil zsákbamacska figura tökéletes választás a Playmobil figurák szerelmeseinek, hiszen a zsákbamacska különlegessége abban rejlik, hogy nem tudhatjuk, milyen figurát rejt! Így már maga a gyűjtögetés is izgalmas játékká válik, miközben bővül a gyerekek Playmobil városa a kis figurákkal. Minden zsákbamacska 1 db Playmobil figurát tartalmaz.