PLUM Kerti mászóka, 180x190x90cm
41 580 Ft

2 év garancia

Mássz fel, egyensúlyozz és élvezd az egészséges játékot ezen a geometriai kereten. A Plum kerti mászóka minden kertbe tökéletesen illik. A gyerekek nagyon jól szórakoznak majd, és képességeiket is fejlesztik. A mászóka úgy lett megtervezve, hogy a gyerekek játszva és szórakozva fejlesztik kognitív és motorikus képességeiket. A fém játék eszköz az időjárási viszonyok ellen védett, és úgy lett legyártva, hogy tartós legyen.

PLUM Kerti ház mászókával
94 890 Ft 90 790 Ft

Kerti ház mászókával A Plum® szabadtéri szórakozáshoz és kalandhoz készült. A létra, a mászófal és a háló alkotják a ház alsó részét. Az alján lévő üres hely használható focikapuként. A szerkezet felső része játékszekrénnyel van felszerelve és szövet tetővel.

PLUM Három hinta fémszerkezettel
47 390 Ft 45 320 Ft
Ingyen szállítás

Három hinta fémszerkezettel A Plum® Jupiter ideális a szabadtéri szórakozáshoz egész évben. A váz acélból készül, amely szórt bevonattal rendelkezik a további rozsdavédelem érdekében. Az állítható köteleken felfüggesztett műanyag ülések a gyermek magasságának megfelelően állíthatók. Ideális hinta a saját kertedbe!

PLUM Gyermek hinta fémszerkezettel és fúvókával a ködképzéshez
73 190 Ft 69 990 Ft
Ingyen szállítás

Csatlakoztasd a Plum® gyermek hintát fémszerkezettel és ködfúvókával a kerti tömlőhöz, és élvezd a frissítő szórakozást a forró nyári napokon. A rendkívül magas, 2,18 m acél váz nagy stabilitást garantál, és kívül-belül horganyzott szórt acélból készül, amely állandó védelmet nyújt a rozsda ellen.

PLUM Gyerek fém hinta 2 az 1-ben, 210 x 178 x 183 cm-22%
39 390 Ft 30 490 Ft

2 év garancia

2 az 1-ben gyerek hinta készlet, ami ideális a szabadban való szórakozáshoz egész évben. A fém hinta 1 műanyag üléssel van felszerelve, ami kötélre van felfüggesztve, és egy fém, két üléses hintát tartalmaz, ami a gyerekek növekedéséhez igazítható.

PLUM Faasztalok a 2 az 1-ben játékhoz
43 290 Ft 41 440 Ft

Faasztalok homokozásra és vizi játékhoz a Plum®-tól, kiválóan alkalmasak a gyermekek nyári szórakozásához bármely kertben. Az asztalok megtölthetők homokkal és vízzel, és a velük való játék támogatja az érzékszervi játékot. Az asztalok robusztus kínai fenyőből készülnek, és sok éves szabadtéri játékot garantálnak.

PLUM Gyerek csúszda-32%
32 190 Ft 21 790 Ft

Akció

A Haumea Plum® fémszerkezetű gyerekcsúszda tökéletes játék kiegészítő a kisgyermekek számára. Az acél keret kívül-belül horganyzott porszórt acélból készült, amely állandó védelmet nyújt a rozsda ellen. A csúszda aktívvá teszi a gyerekeket, a mászás és a csúszás órákig szórakoztatja őket.

PLUM Kerti mászóváz 1,2 m hosszú csúszdával-27%
91 990 Ft 66 990 Ft

Akció

Kerti mászókák csúszdával Plum® lehetővé teszi a gyermekek számára a szabadtéri szórakozást egész évben. A gyerekek mászhatnak, hintázhatnak, fejjel lefelé lóghatnak, és használhatják a játékot koordinációjuk, ügyességük és erejük javítására. A hegymászó fából készült emelettel és 120 cm hosszú égkék csúszdával van felszerelve.

PLUM Gyermek hinta fémszerkezettel és fúvókával a ködképzéshez
49 590 Ft 47 400 Ft
Ingyen szállítás

Csatlakoztasd a Plum® gyermek hintát fémszerkezettel és ködfúvókával a kerti tömlőhöz, és élvezd a frissítő szórakozást a forró nyári napokon. A rendkívül magas, 2,15 m acél váz nagy stabilitást garantál, és kívül-belül horganyzott szórt acélból készül, amely állandó védelmet nyújt a rozsda ellen.

PLUM Fa homokozó tetővel
37 990 Ft 36 310 Ft

Fa homokozó A Plum® márkától állítható tetővel és ülőpadokkal van felszerelve. A tető megvédi a gyermekeket a napfénytől, és menedékként is szolgál, a homokot pedig védi a szennyeződésektől. A homokozó alkalmas minden kertbe, és hosszú órákon át szórakoztatja a gyerekeket.

PLUM Fából készült piknik asztal székekkel
29 890 Ft 28 540 Ft

A Plum® fából készült, kerek, piknikasztal székekkel ideális partikhoz és társasjátékokhoz. Az asztal körüli színes székeken 4 gyermek fér el kényelmesen, uzsonnázhatnak vagy teázhatnak együtt.

PLUM Dupla hinta szett fém szerkezettel-23%
35 490 Ft 27 190 Ft
Ingyen szállítás

A Plum® Dupla hinta szett fém szerkezettel kiváló a egész éves kinti szórakozásra. A keret acélból készül, amely porszórt bevonattal rendelkezik a további rozsdavédelem érdekében. Az állítható köteleken felfüggesztett műanyag ülések a gyermek magasságának megfelelően állíthatók. Ideális hinta a saját kertedbe!

PLUM Libikóka 171 x 55 x 47 cm.
17 890 Ft 16 990 Ft

Ez a hinta nem hiányozhat egyetlen kertből sem! A klasszikus felfelé és lefelé mozgás, körbefordulásra is képes. A hinta kiegyensúlyozásának köszönhetően különböző súlyú gyermekek is együtt hintázhatnak rajta.

PLUM 2 az 1-ben fém hinta készlet
27 790 Ft
Ingyen szállítás

A fém hinták együtt nőnek a kicsivel. A fém hinta két szárnyas üléssel rendelkezik, amik cserélhetők a gyerekek növekedésének megfelelően. Ideális hinta a saját kertedbe!

PLUM Gyermek hinta fémszerkezettel-30%
20 890 Ft 14 540 Ft

A gyerekeknek készült PLUM® fém hinta ideális a szabadtéri szórakozáshoz egész évben. A keret acélból készül, amely porszórt festést kapott a rozsda elleni további védelem érdekében. Az állítható köteleken felfüggesztett műanyag ülés a gyermek magasságának megfelelően állítható. Ideális hinta minden kertbe!

PLUM Gyerek trambulin Dzsungel hangokkal
27 090 Ft

Gyerek trambulin dzsungel hangokkal ideális gyerekeknek 18 hónapos kortól. A dzsungel állatok képeivel készült sárga design fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. A trambulin a gyermek biztonságát szem előtt tartva készült, ezért puha fogantyúval van felszerelve, amely elősegíti a stabilitást és az egyensúlyt ugrás közben.

PLUM Gyerek trambulin Ocean hangokkal
27 090 Ft

Gyerek trambulin óceán hangokkal ideális gyerekeknek 18 hónapos kortól. Az óceán állatainak képeivel készült kék design fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. A trambulin a gyermek biztonságát szem előtt tartva készült, ezért puha fogantyúval van felszerelve, amely elősegíti a stabilitást és az egyensúlyt ugrás közben.