Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító
126 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.

Polti La Vaporella XB50R
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. Polti La Vaporella XB50R 3 programmal rendelkezik selyem, len és öko. Az öko programmal csökken az energia- és a vízfogyasztás. A LED indikátor a fogantyún jelzi, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.

Polti Vaporella Super Pro Vasaló
58 990 Ft

2 év garancia

Polti Vaporella Super Pro Vasaló tökéletes választás mindenki számára. Az erőteljes 1750 W teljesítménye gördülékeny munkavégzést biztosít. A magas minőségű vasalótalp és a gőztechnológia kombinációja kiváló eredményt biztosít. Nagyméretű víztartálya, 2 m hosszú hálózati kábele és könnyű súlya kényelmes, egyszerű használatot biztosít.

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító tökéletes váalsztás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító
222 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.

Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó
44 990 Ft

2 év garancia

Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó környezetbarát módon, vegyszerek felhasználása nélkül tisztít. A készülék 1800W teljesítményre képes, így könnyen és szupergyorsan dolgozhat vele, különösen ajánlott olyan lakásokba, ahol házikedvencek is élnek. A felmosó számos tartozékkal rendelkezik a többfunkciós felhasználásért.