Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító
126 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Cimex Eradicator
231 366 Ft

207 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gőztisztító a szabadalmaztatott világméretű Steam Disinfektor-ral. A Polti Cimex Eradicator a 180 °C-ra melegített gőz segítségével elpusztítja a poloskákat, így nem kell környezet károsító tisztítószereket használnod. A csomagolás HPMED oldatot is tartalmaz, amely megszünteti az ágyi poloska szagát és feloldja tojásaik védő burkát. A csomagolásban védő kesztyűket és oktató DVD-vel ellátott használati utasítást is találsz.


Polti Forzaspira C150 PLUS
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Forzaspira C150 egy kompakt, porzsák nélküli multiciklonos porszívó. Az 5 fázisos ciklonos szűrés és a HEPA szűrő kombinációja üdévé és tisztává varázsolja az otthonod.


Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Porzsák nélküli porszívó vízszűrővel és turbó porszívózás funkcióval. A Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care ideális allergiában szenvedőknek, a vízszűrő és a HEPA szűrő kombinációjának köszönhetően felszívja és benntartja a legkisebb porszemcséket és allergéneket is. A hatékony és szálmélységig ható porszívózásra használd a Turbo funkciót, valamint 4 különböző sebességi fokozat közül választhatsz. A porszívóhoz a tartozékok széles választéka jár.


Polti Forzaspira MC350_TURBO & FRESH
55 890 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Forzaspira MC350_Turbo & Fresh egy porzsák nélküli multiciklonos porszívó. Kombinált 6-fázisos szűrés, HEPA szűrő és beépített Frescoaspira légfrissítő, mindez nélkülözhetetlen segítőtársat varázsol ebből a modellből, amely ráadásul kitisztítja és egyben friss illattal is eltölti otthonodat


Polti Forzaspira Slim Sr100
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátoros rúdporszívó 2 az 1-ben az egész ház takarításához korlátozás nélkül megőrzi. Polti Forzaspira Slim SR100 mindenhová elér, könnyű és praktikus. Rendelkezik motoros kefével LED világítással, ami segít megtalálni minden szennyeződést. Alkalmas a ház minden padlófelületének tisztítására beleértve a szőnyegeket és futószőnyegeket. Nagy előnye a kivehető kézi porszívó.


Polti Forzaspira Slim SR110
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akkumulátoros rúdporszívó 2 az 1-ben az egész ház takarításához korlátozás nélkül megőrzi. Polti Forzaspira Slim SR110 mindenhová elér, könnyű és praktikus. Rendelkezik motoros kefével LED világítással, ami segít megtalálni minden szennyeződést. Alkalmas a ház minden padlófelületének tisztítására beleértve a szőnyegeket és futószőnyegeket. Nagy előnye a kivehető kézi porszívó.


Polti La Vaporella XB50R
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. Polti La Vaporella XB50R 3 programmal rendelkezik selyem, len és öko. Az öko programmal csökken az energia- és a vízfogyasztás. A LED indikátor a fogantyún jelzi, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.


Polti La Vaporella XB60C
87 466 Ft

77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. A Polti La Vaporella XB60C 4 programmal rendelkezik: selyem, len, eko és turbó a nehezen kivasalható gyűrődésekhez. Az eko programmal csökken az energia- és a vízfogyasztás. A LED indikátor a fogantyún jelzi, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.


Polti La Vaporella XM80C
93 723 Ft

82 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. A Polti La Vaporella XM80C 4 programmal rendelkezik: selyem, len, univerzális és turbó a nehezen kivasalható gyűrődésekhez. Az univerzális programmal minden anyagot kivasalsz a farmertől a gyapjúig a hőmérséklet beállítása nélkül. A LED indikátor a fogantyún jelzi, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.


Polti La Vaporella XM80R
93 723 Ft

82 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. A Polti La Vaporella XM80R 4 programmal rendelkezik: selyem, len, univerzális és turbó a nehezen vasalható gyűrődésekre. Az univerzális programmal a farmertől egészen a pamutig minden típusú anyagot vasalhatsz anélkül, hogy be kéne állítanod a hőmérsékletet. A fogantyún lévő LED jelzőfénynek hála mindig tudni fogod, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.


Polti La Vaporella XT100C gőzgenerátor
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Gőzgenerátor a gőz megszakításával az egyszerűbb és gyorsabb vasalásért. A Polti La Vaporella XT100C 6 programmal rendelkezik: selyem, pamut és len, valamint univerzális és turbo programok, amelyek nehezen vasalható gyűrődésekre alkalmasak. Az univerzális programmal a farmertől egészen a pamutig minden típusú anyagot vasalhatsz anélkül, hogy be kéne állítanod a hőmérsékletet. A fogantyún lévő LED jelzőfénynek hála mindig tudni fogod, hogy a vasalás melyik fázisában vagy.


Polti MOPPY BLACK gőzölős felmosó
47 490 Ft

42 990 Ft

Akció

Polti Moppy BLACK gőzölős felmosó töltő állomással, amely segítségével felmelegíted a kendőt és flexibilis vezeték nélküli felmosóval. A gőz természetes ereje kitakarítja a vízszintes és függőleges felületeket és megszabadít a vírusoktól, baktériumoktól kémiai tisztítószerek használata nélkül. A rövid, 10 másodperces bemelegedésnek köszönhetően a felmosó azonnal rendelkezésedre áll.


Polti MOPPY RED gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Moppy RED gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti PAEU0296 pro Polti Vaporetto, LECOASPIRA a UNICO készlet
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet 3 darab színes kefét tartalmaz melyek nylonszálasak. Még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják. A különböző színeket különböző felületeken vagy tisztítási módoknál használhatod a maximális higiénia érdekében.


Polti PAEU0316 pro Polti LECOASPIRA huzat
5 102 Ft
4 990 Ft

Akció

A készlet 2 univerzális huzatot tartalmaz, melyek minden típusú padlóra alkalmasak, felfogják a szennyeződéseket a gőzzel való tisztítás során.


Polti Polti Vaporella 2H Professional
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vaporella vasaló klasszikus vintage kialakítással, alumínium felülettel, nyílásokkal a vasaló hegyén és oldalsó gombbal a gőzkibocsátásra gazdagítja a vasalási élményt. Polti Vaporella 2H Professional praktikus parafafogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést és tárolást a használata után. A vasaló rendelkezik egy gombbal a száraz vasaláshoz.


Polti Vaporella Forever 658 ECO_PRO
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gőzölős vasaló generátorral 5 bar gőznyomással biztosítja a vasalás minőségét. Polti Vaporella Forever 658 ECO_PRO alumínium vasalási területtel rendelkezik gőznyílásokkal a vasaló csücskén elhelyezve és egy parafa fogantyúval a kényelmes fogáshoz. A levehető 0,7 literes tartály lehetővé teszi a víz utántöltését a vasalás során.


Polti Vaporella Next VN18.15
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gőzölős vasaló nagy hatékonyságú generátorral, a levehető tartálynak köszönhetően korlátlan vasalási idővel, Turbo programmal a makacs gyűrődések ellen, valamint gyors felmelegedéssel akár már 2 perc alatt. A Polti Vaporella Next VN18.15 az erő, a teljesítmény és a pontosság kombinációja a kiváló eredmények érdekében.


Polti Vaporella Next VN18.30
81 090 Ft

71 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzölős vasaló nagy teljesítményű gőzgenerátorral, korlátlan vasalási idővel a levehető tartályának köszönhetően, Turbo programmal a makacs gyűrődések ellen és Eco programmal az energiatakarékosság érdekében. A Polti Vaporella Next VN18.30 az erő, a teljesítmény és a pontosság kombinációja az elsőosztályú eredmények elérése érdekében.


Polti Vaporella Next VN18.35
81 090 Ft

71 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gőzölős vasaló nagy teljesítményű gőzgenerátorral, korlátlan vasalási idővel a levehető tartályának köszönhetően, Turbo programmal a makacs gyűrődések ellen és Eco programmal a csökkentett fogyasztásért. A Polti Vaporella Next VN18.35 az erő, a teljesítmény és a pontosság kombinációja a kiváló eredmények érdekében.


Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító tökéletes váalsztás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV20
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

2az1-ben gőztisztító a teljes lakás természetes szálmélységig ható tisztítására. A Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 a vízszűrőnek köszönhetően a nedves és száraz szennyeződéseket is felszívja. Az akár 3,5 bar gőznyomásnak köszönhetően szálmélységig tisztít. A tartozékok széles skálájának köszönhetően minden padlótípust megtisztíthatsz – kövezetet, kerámiát, laminált padlót vagy parkettát és még sok más felszínt – főzőlapot, csempét, mosdót, tükröt, heverőt vagy redőnyt.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító
178 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító
222 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO PRO85_TURBO FLEX gőztisztító
114 290 Ft

102 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Vaporetto Pro 85_Flexi gőztisztító a számos tartozéknak hála különböző felületekre alkalmas, beleértve a nehezen elérhetőeket is. Működés közben a víz bármikor feltölthető, amiből a bojlernek hála magas nyomású pára keletkezik, amely ideális mély tisztításra.


Polti VAPORETTO SMART 100 T
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Vaporetto Smart 100 B gőztisztító a mellékelt tartozékainak köszönhetően ideális atkák, zsíros szennyeződések és vízkő eltávolítására a háztartás bármely pontján. Az automatikus víz újratöltő rendszer lehetővé teszi a korlátlan működési időt. A Vaporforce kefe diffúzorral van felszerelve, ami növeli a fertőtlenítő hatását és a Frescovapor dezodorral együtt illatossá varázsolja az otthonodat. Bemelegedés ideje 2 perc.


Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó a gőzfelmosó és gőztisztító kombinációját képezi, 15 típusú felületre megfelelő. A beépített aroma Frescovapor diffúzor egy húzással kitisztítja és illatosítja a teret. Mindenkinek alkalmas könnyű és kompakt szerkezet a rugalmas kiterjesztésnek hála. Felmelegedési idő 15 perc. Természetesen szőnyegre alkalmas kiterjesztéssel ellátott.


Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó környezetbarát módon, vegyszerek felhasználása nélkül tisztít. A készülék 1800W teljesítményre képes, így könnyen és szupergyorsan dolgozhat vele, különösen ajánlott olyan lakásokba, ahol házikedvencek is élnek. A felmosó számos tartozékkal rendelkezik a többfunkciós felhasználásért.


Polti Vaporella Super Pro Vasaló
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporella Super Pro Vasaló tökéletes választás mindenki számára. Az erőteljes 1750 W teljesítménye gördülékeny munkavégzést biztosít. A magas minőségű vasalótalp és a gőztechnológia kombinációja kiváló eredményt biztosít. Nagyméretű víztartálya, 2 m hosszú hálózati kábele és könnyű súlya kényelmes, egyszerű használatot biztosít.


Polti Forzaspira C110 PLUS
31 990 Ft

2 év garancia

Forzaspira C110_Plus egy porzsák nélküli, multiciklonos porszívó, ami a kompakt méretébe 800 W-os maximális teljesítményt rejt. A HEPA szűrő megfogja a legkisebb porszemcséket is, így biztosítva a tiszta levegőt.


Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Porzsák nélküli porszívó vízszűrővel, minden szilárd és folyékony szennyeződést felszív. A Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care ideális allergiában szenvedőknek, a vízszűrő és a HEPA szűrő kombinációjának köszönhetően felszívja és benntartja a legkisebb porszemcséket és allergéneket is. Porszívózás közben 4 különböző gyorsaság közül választhatsz. A porszívóhoz a tartozékok széles választéka jár.


Polti MOPPY WHITE gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Polti Moppy WHITE gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító
24 196 Ft

21 990 Ft

2 év garancia

A Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító a gőzzel történő fertőtlenítés erejét használja. A legkisebb VAPORETTO gőztisztító alacsony tömegének, számos tartozékának és vállpántjának hála megfelelő a baktériumok és allergének megsemmisítésére az egész háztartásban.


Polti VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI
120 990 Ft

Polti VAPORETTO 95 TURBO FLEXI gőztisztító, ami korlátlan működési időt kínál az Eco funkciónak köszönhetően, amely csökkenti az energia- és vízfogyasztást. A készülék része a Vaporflexi kefe, amely alkalmas bármilyen felület tisztítására. A gőz mélytisztító erejének köszönhetően megöli a baktériumokat és a vírusokat.


Polti VAPORETTO SV440

Polti VAPORETTO SV440

Értékelés: 5
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vaporetto SV440 Gőzölős felmosó különlegessége multifunkcionalitásában rejlik. Használható kézi porszívóként és praktikus felmosóként is. Alkalmazható különböző felületeken, mint a laminált padló, parketta, márvány, gumi és kerámia, de akár textilen is használható. Az 1500 Watt teljesítményű felmosó kis helyen is elfér, ráadásul 15 másodpercen belül használatra kész állapotba kerül.