Pop-in NEW GEN V2 All Popper bamboo
7 490 Ft

Pop-in NEW GEN V2 All Popper bamboo egy minden egyben pelenka a legegyszerűbb pelenkázás érdekében. Egyetlen méret újszülött kortól egészen a biliig 3–15 kg. A méret három sor patent segítségével szabályozható és bekapcsolni szintén patentek segítségével lehet.

Pop-in Beltéri fürdő pelenka
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pop-in beltéri fürdő pelenkanagyszerűa fürdőruha karbantartásához. Két méretben kínáljukS/M méretben S,M és L/XL méretben L,XL.

Pop-in Fürdőruha, teknős

Pop-in Fürdőruha, teknős

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Pop-in fürdőruha****teknősmintával csecsemők és kisgyermekek úszásához. Vízálló anyagból **készült, amely lágyabb és rugalmasabb, mint a hagyományosan használt neoprén. A speciális vízzáró nadrág és **derék rész bebiztosítja, hogy az esetleges baleset bent marad.

Pop-in Ujjas előke (18-36 hónap), Rockets
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pop-in ujjas előke 18–36 (18–36 hónap) vízálló, légáteresztő réteggel. A testtel érintkező réteg kellemes mikro fleece anyag, a hátulján rögzíthető. Alkalmas etetéshez és festéshez. Az alsó részen egy morzsafogózseb található egy kisebb zsebbel az apró dolgoknak.

Pop-in Fürdőruha, bálna

Pop-in Fürdőruha, bálna

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Pop-in fürdőruha****bálnamintával csecsemők és kisgyermekek úszásához. Vízálló anyagból **készült, amely lágyabb és rugalmasabb, mint a hagyományosan használt neoprén. A speciális vízzáró nadrág és **derék rész bebiztosítja, hogy az esetleges baleset bent marad.

Pop-in Gyermek baseball sapka UV 50 védelemmel Manta Ray
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pop-in márkájú nagyszerű gyermek baseball sapka gallérral Manta Ray megvédi gyermeked fejét és nyakát a napégéstől. A sapka hátulján található gumiszalag körülveszi a fejet, így a sapka játék közben nem esik le a gyermek fejéről. A sapka sildje elég nagy, ezáltal védi a gyermekek arcát.

Pop-in Gyermek kezeslábas fürdőruha Hummingbird
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pon-in márkájú gyermek kezeslábas fürdőruha Hummingbird kiváló védelmet nyújt a gyermekek számára a napégéstől. Az UV-szűrőjének köszönhetően nem szükséges folyamatosan kenni a gyermekeket fényvedő krémmel. E nagyszerű kezeslábas fürdőruha könnyen és gyorsan felvehető. A kezeslábashoz tartozik egy stílusos baseball sapka is.

Pop-in Gyermek kezeslábas fürdőruha Manta Ray
8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pon-in márkájú gyermek kezeslábas fürdőruha Manta Ray kiváló védelmet nyújt a gyermekek számára a napégéstől. Az UV-szűrőjének köszönhetően nem szükséges folyamatosan kenni a gyermekeket fényvedő krémmel. E nagyszerű kezeslábas fürdőruha könnyen és gyorsan felvehető. A kezeslábashoz tartozik egy stílusos baseball sapka is.

Pop-in gyermek sapka UV 50 védelemmel 50 Hummingbird
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagyméretű gyermek sapka Hummingbird gallérral a Pop-in márkától megvédi gyermeke fejét és nyakát a napégéstől. A sapka hátulján levő gumiszalag körülveszi a fejet, így a sapka játék közben sem esik le a fejről. A sült elég nagy, és védi a gyermekek arcát.

Pop-in Piknik takaró
13 390 Ft

Pop-in piknik játékszőnyeg fülekkel a könnyű hordozhatóság érdekében. Mindennapi használatra alkalmas kiváló takaró. Az egyik oldalon poliészter laminált PUL réteggel, a másik oldalról puha fleece. Méretei 120 × 120 cm.