Porkert Evőeszköz Marianna
31 990 Ft 1332,92 Ft/darab

Újdonság

A Marianna evőeszközkészlet a Porkert márkától összesen 6 kanalat, 6 vacsorakést, 6 villát és 6 desszertkanalat tartalmaz. A készlet minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a gyártótól.

Porkert Univerzális kés Eduard
4 290 Ft

Újdonság

Eduard univerzális kés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz vagy zöldséghez ideális. Pengéjének hossza 13 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a gyártótól.

Porkert Eduard késkészlet bambusztömbbel
42 490 Ft

Újdonság

Eduard konyhai késkészlet a Porkert márkától 5 kést és egy bambusz blokkot tartalmaz tárolásukhoz. A kések minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkeznek a gyártótól.

Porkert Emilie evőeszközök
28 990 Ft 1207,92 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Emilia elegáns evőeszköz készlet rozsdamentes acélból a cseh Porkert gyártótól. A szett fényesre csiszolt, és minden típusú evőeszközből 6 darabot tartalmaz – étkező kés, étkezővilla, étkezőkanál és desszertkanál.

Porkert Eva evőeszközök
27 490 Ft 1145,42 Ft/darab

Újdonság

Eva elegáns evőeszköz készlet rozsdamentes acélból a cseh Porkert gyártótól. A szett fényesre csiszolt, és minden típusú evőeszközből 6 darabot tartalmaz – étkező kés, étkezővilla, étkezőkanál és desszertkanál.

Porkert Eduard pékáru kés
8 490 Ft

Újdonság

Vilem pékáru kés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés lehetővé teszi, hogy a péksüteményeket egy mozdulattal vágd fel, törés nélkül. Pengéjének hossza 20 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Konyhakés Eduard
8 490 Ft

Újdonság

Eduard konyhakés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz, halhoz vagy zöldséghez ideális. Pengéjének hossza 15 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Ligni vágódeszka
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ligni minőségi vágódeszka a cseh Porkert gyártótól, amely kiváló társ lesz konyhádban. Tölgyfából készült, téglalap alakú, alumínium fogantyúval kiegészített. Kivitelével nem csupán az ételek elkészítésére szolgál, hanem tálaláskor az asztal dísze is lesz.

Porkert Mitis vágódeszka
9 390 Ft

Újdonság

Mitis minőségi vágódeszka a cseh Porkert gyártótól, amely kiváló társ lesz konyhádban. Tölgyfából készült, kerek kivitelű, alumínium fogantyúval kiegészített. Kivitelével nem csupán az ételek elkészítésére szolgál, hanem tálaláskor az asztal dísze is lesz.

Porkert Nagy főzőkés Eduard
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eduard nagy konyhakés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz, halhoz vagy zöldséghez ideális. Pengéjének hossza 20 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Nagy főzőkés Vilem
9 190 Ft

Újdonság

Vilem nagy konyhakés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz, halhoz vagy zöldséghez használható. Pengéjének hossza 20 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Robus vágódeszka
26 990 Ft

Újdonság

Robus minőségi vágódeszka a cseh Porkert gyártótól, amely kiváló társ lesz konyhádban. Tölgyfából készült, téglalap alakú, alumínium fogantyúkkal kiegészített. Kivitelével nem csupán az ételek elkészítésére szolgál, hanem tálaláskor az asztal dísze is lesz.

Porkert Univerzális kés Vilem
4 090 Ft

Újdonság

Vilem univerzális kés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz vagy zöldséghez használható. Pengéjének hossza 15 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Vágókés Vilem
3 890 Ft

Újdonság

Vilem vágókés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés pontos vágáshoz készült. Pengéjének hossza 9 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Vilem kenyérvágó kés
8 490 Ft

Újdonság

Vilem kenyérvágó kés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés lehetővé teszi, hogy a pékárut egy mozdulattal vágd fel, törés nélkül. Pengéjének hossza 20 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Vilem késkészlet bambusztömbbel
41 490 Ft

Újdonság

Vilem konyhai késkészlet a Porkert márkától 5 kést és egy bambusz blokkot tartalmaz tárolásukhoz. A kések minőségi acélból készülnek, és a gyártótól meghosszabbított **10 éves garanciával rendelkeznek*.

Porkert Fenőacél
5 190 Ft

Újdonság

Fenőacél a Porkert márkától kiváló minőségű acélból készül, amely a szénnek köszönhetően biztosítja keménységét és tartósságát. A fenőacél fogantyúja ellenálló műanyagból készült. A fenőacél meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a gyártótól.

Porkert Konyhakés Vilem
8 390 Ft

Újdonság

Vilem konyhakés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés húshoz, halhoz vagy zöldséghez használható. Pengéjének hossza 15 cm. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik.

Porkert Mágneses blokk Lumo késekhez
11 990 Ft

Újdonság

Lumo mágneses késblokk bambusz kivitelben a Porkert márkától, amely biztosítja, hogy a kések mindig kéznél legyenek, rendezettek és tiszták. A blokk meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a gyártótól.

Porkert Vágókés Eduard
3 990 Ft

Újdonság

Eduard vágókés a Porkert márkától ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes használat és az ideális egyensúly érdekében. A kés minőségi acélból készül, és meghosszabbított 10 éves garanciával rendelkezik a gyártótól.