Praktica Falcon 7x50 távcső
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A remek ár-érték arányú Praktica Falcon 7×50 távcső nagy teljesítménye le fogja nyűgözni Önt. A távcső lencséi Multicoating több rétegű, tükröződésgátló bevonattal rendelkeznek. A készülék 50 mm-es objektívvel és 7-szeres zoommal rendelkezik. Hosszú túrákon, madármegfigyelésen, sporteseményeken, koncerteken is nagyszerűen használható. Nyakpánt, lencsevédő sapkák és hordtáska is jár a csomaghoz.

Praktica Falcon 8x40 WA Sand
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Turistatávcső kiváló fényerővel és nagyítással. A távcső többrétegű tükröződésgátló Multicoating optikával van ellátva – tükröződésgátló réteggel történő felületkezelés, amely javítja a fényáteresztő képességet, mérsékli a fényvisszaverődést, ezáltal javítja a képminőséget. Speciális homokszínű modell szélesebb látómezővel.

Praktica Odyssey 8x42 távcső
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vízálló távcső 8×-os nagyítással, BAK-4 optika hasábokkal a tiszta és éles kép érdekében. Nitrogénnel töltött a fagyállóság érdekében.

Praktica Falcon 10x50 Távcső

Praktica Falcon 10x50 Távcső

Értékelés: 4,5
15 990 Ft

Praktica Falcon 10×50 Távcső kitűnő választás kezdő természetbúvárok részére, de akár sporteseményeken vagy koncerteken is lehet használni. Üveg lencséit és prizmát minden oldalon tükröződésgátló bevonattal látták el. Tartozékként megtalálható még benne táska, szíj, védő sapka, és kendő is, hogy mindig tisztán tarthassuk a lencséket.

Praktica Falcon 12x50 Távcső

Praktica Falcon 12x50 Távcső

Értékelés: 4,5
17 990 Ft

Praktica Falcon 12×50 Távcső abszolut vezető a turisztikai távcsövek között. Még gyenge fényviszonyok mellett is jó lehet látni vele. Az átlagnál nagyobb, 12X-es nagyítást lehet elérni vele. Lencséit tükröződésgátló bevonattal látták el. Természetjáráshoz, sporteseményekhez, koncertekhez kitűnő választás.