Praktica Falcon 10x50 Távcső

Praktica Falcon 10x50 Távcső

Értékelés: 4,5
15 990 Ft

Praktica Falcon 10×50 Távcső kitűnő választás kezdő természetbúvárok részére, de akár sporteseményeken vagy koncerteken is lehet használni. Üveg lencséit és prizmát minden oldalon tükröződésgátló bevonattal látták el. Tartozékként megtalálható még benne táska, szíj, védő sapka, és kendő is, hogy mindig tisztán tarthassuk a lencséket.


Praktica Falcon 7x50 távcső
15 190 Ft

13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A remek ár-érték arányú Praktica Falcon 7×50 távcső nagy teljesítménye le fogja nyűgözni Önt. A távcső lencséi Multicoating több rétegű, tükröződésgátló bevonattal rendelkeznek. A készülék 50 mm-es objektívvel és 7-szeres zoommal rendelkezik. Hosszú túrákon, madármegfigyelésen, sporteseményeken, koncerteken is nagyszerűen használható. Nyakpánt, lencsevédő sapkák és hordtáska is jár a csomaghoz.


Praktica Falcon 8x40 WA Sand
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Turistatávcső kiváló fényerővel és nagyítással. A távcső többrétegű tükröződésgátló Multicoating optikával van ellátva – tükröződésgátló réteggel történő felületkezelés, amely javítja a fényáteresztő képességet, mérsékli a fényvisszaverődést, ezáltal javítja a képminőséget. Speciális homokszínű modell szélesebb látómezővel.


Praktica Odyssey 8x42 távcső
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vízálló távcső 8×-os nagyítással, BAK-4 optika hasábokkal a tiszta és éles kép érdekében. Nitrogénnel töltött a fagyállóság érdekében.


Praktica Discovery 10x42 Távcső
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktica Discovery 10×42 Távcső ideális azoknak, akik egy minden célra alkalmas, jó minőségű, megbízható távcsövet keresnek. Ez tulajdonképpen egy hobbitávcső, mégis kiválóan alkalmas utazások, kirándulások során. A masszív, gumi anyagú váz nitrogéngázzal van töltve, mely vízálló és páramentes. Kialakításának köszönhetően könnyű, praktikus és még szemüveggel is használható!


Praktica Falcon 12x50 Sand

Praktica Falcon 12x50 Sand

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Turistatávcső kiváló fényerővel és 12× nagyítással. A távcső többrétegű tükröződésgátló Multicoating optikával van ellátva – tükröződésgátló réteggel történő felületkezelés, amely javítja a fényáteresztő képességet, mérsékli a fényvisszaverődést, ezáltal javítja a képminőséget. Speciális homokszínű modell.


Praktica Falcon 12x50 Távcső
17 990 Ft

Praktica Falcon 12×50 Távcső abszolut vezető a turisztikai távcsövek között. Még gyenge fényviszonyok mellett is jó lehet látni vele. Az átlagnál nagyobb, 12X-es nagyítást lehet elérni vele. Lencséit tükröződésgátló bevonattal látták el. Természetjáráshoz, sporteseményekhez, koncertekhez kitűnő választás.


Praktica Univerzális állvány
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Praktica Univerzális állvány lehetővé teszi a helyes látószög-beállítást. Alumínium anyagának köszönhetően, rendkívül strapabíró. Praktikus méretű, könnyen hordozható és egyszerűen használható.