Previosa Kerti olló – kétkezes 360 mm
2 401 Ft

1 990 Ft

360 mm hosszúságú ágakra alkalmas kétkezes olló, mely nagyon tartós, könnyű, tapadásmentes felületű, és maximálisan 50 mm átmérőjű ágak vágására alkalmas.


Previosa Felakasztható virágtartó táska
2 490 Ft

Previosa Felakasztható virágtartó táska ideális választás erkélyre, korlátra. Ne mondjon le a gyönyörű virágokról, vagy a hasznos fűszer- esetleg gyógynövényekről a helyszűke miatt. A praktikus virágtartó táska ráadásul a szezon végén összehajtva könnyen tárolható.


Previosa PR-31433 Összecsukható melegágy
3 990 Ft

Previosa PR-31433 összecsukható melegágy megbízhatóan védi a növényeket a fagytól és kártevőktől. Lehetővé teszi, hogy már kora tavasszal elkezdje a kerti növények termesztését és segít megvédeni a termést a hidegtől késő ősszel. Kialakításának köszönhetően akár erkélyén vagy teraszán is felállathatja.


Previosa Fém tároló állvány
5 590 Ft

Fém tároló állvány 3 virágcserépre, ami kiváló beltéri használatra. Akár összecsukható asztalként is használható.


Previosa Hamu vödör és lapát
6 990 Ft

4 990 Ft

Previosa Hamu vödör és lapáttal mindig tisztán tarthatja kandallója környezetét. A vödör és lapát formájának kialakításában és anyaghasználatában is alkalmazkodik az igényekhez. Kényelmes használat.


Previosa Kandalló szerszámszett, 5 darabos
7 790 Ft

6 390 Ft

Previosa Kandalló szerszámszettel könnyedén megoldható a kandalló tisztántartása. Az öt darabos szett seprűt, lapátot, piszkavasat, fogót és egy tároló állványt tartalmaz. Acél és öntött fém anyagának köszönhetően elegáns kiegészítője lehet lakásunknak.


Previosa (GL-30459) Tűzifa tároló
12 840 Ft

10 490 Ft

Previosa (GL-30459) beltéri tűzifa tároló stílusos kiegészítője bármely kandallónak, hiszen esztitikussá és rendezetté teszi a tűzifa tárolását. Dekoratív megjelenése a ház díszévé teszi, ezt a stabil, fém konstrukcióból álló állványt.


Previosa Ültető táska
1 690 Ft

Previosa Ültető táska kedves mintájával akár lakásába, erkélyre és a kertbe is ideális választás. Ültessen bele egynyári dísznövényt, fűszer- vagy gyógynövényt. A szezon végén elég összehajtania a táskát, így könnyen tárolható.


Previosa Tüzifa tároló zsák, Zöld
2 690 Ft

2 390 Ft

Previosa Tüzifa tároló zsák alkalmas a kandallóhoz, kályhához szükséges fa szállítására és tárolására. Segítségével tisztán tarthatjuk a lakásunkat, még a téli időszakban is. Erős vászonanyagból készült.


Previosa Fém tüzifa tároló

Previosa Fém tüzifa tároló

Értékelés: 4,5
11 040 Ft

7 990 Ft

Previosa Fém tüzifa tároló elegáns és hasznos kiegészítője lehet lakásának. A tároló segít, hogy mindig rendezett legyen a kandalló környéke. Praktikus kialakítás.


Previosa Beltéri tüzifa tároló
4 690 Ft

4 290 Ft

Previosa Beltéri tüzifa tároló megfelelő kiegészítője bármely kandallónak. A tároló segít, hogy mindig rendezett legyen a kandalló környéke. Esztétikus kialakítás.


Previosa Gurulós virágtartó, 32,5 cm
3 390 Ft

Previosa Gurulós virágtartó tartós műanyagból készült. Színtelen, átlátszó kiaalkításának köszönhetően illik a legtöbb kaspóhoz, cseréphez. Ideális választás olyan növény alá, melyet gyakran mozgatunk, hogy védjük a napsütéstől, vagy épp a hűvöstől.


Previosa Garden Set 2 Kerti szerszám szett
7 040 Ft

5 290 Ft

Previosa Garden Set 2 Kerti szerszám szett, elengedhetetlen kiegészítője otthonának. A kert rendben tartásához minden fontos szerszámot és kiegészítőt megtalál a csomagban. A csomag tartalma: Locsoló pisztoly, Tömlő fúvókák , Permetező kerti tömlő, Kötő vezetékek, Textil kesztyű, Metszőolló.


Previosa Garden Set 3 Kerti szerszám készlet
7 040 Ft

5 990 Ft

A Previosa Garden Set 3 Kerti szerszám készlet, elengedhetetlen kiegészítője otthonának. A kert rendben tartásához minden fontos szerszámot és kiegészítőt megtalál a csomagban. A csomag tartalma: Növénytartó csipeszek, Kötő vezeték, Juta zsineg, Munkavédelmi kesztyűKerti olló, Hőmérő,Sniccer kés, Kerti szerszám.


Previosa Geometric virágcserép 8 db színes készlet
1 343 Ft

1 190 Ft

Akció

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel, a készletben 4 szín található meg. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Geometric virágcserép passionfruit 8 db
1 337 Ft

1 160 Ft

Akció

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel rózsaszín színben. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Geometric virágcserép talpa 8 db
1 340 Ft

8 virágcserép 13 cm-es átmérővel barna színben. Növények és gyógynövények termesztésére ajánlott. Orchideák és egyéb otthoni virágok termesztésére alkalmasak.


Previosa Kerti szett 4
2 690 Ft

A kerti szett minden kertész számára alkalmas. A szett mindent tartalmaz, amire a kertedben szükséged lehet.


Previosa Margo Szenzoros szemetes, 30 l
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Previosa Margo 30 literes automata szemetes, szenzoros érzékelővel, nemesacél kivitelben. A beépített infraérzékelőnek köszönhetően érintés nélkül használható. Optimális megoldás a szemét higiénikus eltávolítására! A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!


Previosa Margo Szenzoros szemetes, 42 l
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Previosa Margo szemetes szenzoros kivitelezésének köszönhetően a lehető leghigiénikusabb szeméttárolást teszi lehetővé. 42 literes űrtartalommal rendelkezik, a szenzor 4 db AA elemmel működik. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél és kemény műanyag keveréke. A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!


Previosa Margo Szenzoros szemetes, 50 l
27 990 Ft

24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Previosa Margo szemetes szenzoros kivitelezésének köszönhetően a lehető leghigiénikusabb szeméttárolást teszi lehetővé. 50 literes űrtartalommal rendelkezik, a szenzor 4 db AA elemmel működik. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél és kemény műanyag keveréke. A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!


Previosa Ponte Szenzoros szemetes, 42 l
24 990 Ft

23 590 Ft

Previosa Ponte szemetes szenzoros kivitelezésének köszönhetően a lehető leghigiénikusabb szeméttárolást teszi lehetővé. 42 literes űrtartalommal rendelkezik, a szenzor 4 db AA elemmel működik. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél és kemény műanyag keveréke. Ha azt szeretné, hogy a fedél hosszabb ideig nyitva maradjon, akkor a fedélen található gombokkal is működtetheti. A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!


Previosa Ponte Szenzoros szemetes, 50 l
27 990 Ft
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Previosa Ponte szemetes szenzoros kivitelezésének köszönhetően a lehető leghigiénikusabb szeméttárolást teszi lehetővé. 50 literes űrtartalommal rendelkezik, a szenzor 4 db AA elemmel működik. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél és kemény műanyag keveréke. Ha azt szeretné, hogy a fedél hosszabb ideig nyitva maradjon, akkor a fedélen található gombokkal is működtetheti. A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!


Previosa Stilo Szenzoros szemetes, 30 l
22 390 Ft

Az elegáns kerek szemetest egyszerű kezelés és kiváló minőségű kidolgozás jellemzi. 30 literes automata szemetes, érzékelővel, elegáns rozsdamentes acél kivitelben. Szenzoros érzékelővel, amely automatikus fedélnyitást tesz lehetővé a szemét kuka fölé helyezésekor. A higiénikus szeméttárolási megoldás otthonába!


Previosa Largo Szenzoros szemetes, 42 l
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az elegáns kerek szemetest egyszerű kezelés és kiváló minőségű kidolgozás jellemzi. 42 literes automata szemetes, érzékelővel, elegáns rozsdamentes acél kivitelben. Szenzoros érzékelővel, amely automatikus fedélnyitást tesz lehetővé a szemét kuka fölé helyezésekor. A higiénikus szeméttárolási megoldás otthonába!


Previosa Henger ültető táska
1 490 Ft

Previosa Henger ültető táska felakasztható. Ideális választás erkélyre, teraszra és a kertbe. Kialakításának köszönhetően alkalmas futónövények vagy zöldségek, gyümölcsök termesztésére is. Összehajtva könnyen tárolható.


Previosa Bravo Szenzoros szemetes, 42 l
24 990 Ft

Previosa Bravo 42 literes automata szemetes, szenzoros érzékelővel, nemesacél kivitelben. A beépített infraérzékelőjének köszönhetően érintés nélkül használható. Optimális megoldás a szemét higiénikus eltávolítására! Ha azt szeretné, hogy a fedél hosszabb ideig nyitva maradjon, akkor a fedélen található gombokkal is működtethető. A higiénikus szeméttárolási megoldás konyhájába!