Pro-Ject Brush It Lemeztisztító kefe
5 690 Ft 5 490 Ft

Óvja meg értékes bakelitlemezeit a károsodástól a Pro-Ject Brush It lemeztisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás mindkét oldallal lehetséges, közvetlenül a lejátszás előtt.

Pro-Ject Clean It Tűtisztító kefe
3 490 Ft

Óvja meg lemezjátszó tűit a károsodástól a Pro-Ject Clean It tűtisztító kefe segítségével! Sűrű szénszálas szerkezetének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fennakadást okozó szennyeződéseket. A tisztítás közvetlenül a lejátszás előtt is lehetséges.

Pro-Ject Debut III Matt Black
83 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A fő húzóerő a lemezjátszók között – ez a csúcsminőségű Pro-Ject Debut III exkluzív matt fekete kivitelben. A készülék nem csak a tervezése, hanem a kiváló teljesítménye miatt is rendkívül sikeres. Az ékszíjtárcsákkal való csendes működést számos rajongó értékeli. Az ár tartalmazza a plexiüveg burkolatot.

Pro-Ject Debut Recordmaster + OM5 piano
148 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A lemezek lejátszása és digitalizálása! A Pro-Ject Debut III Record Master lemezjátszó beépített előerősítővel és USB kimenettel rendelkezik. Előerősítőkkel elegendő a lemezjátszóhoz csatlakoztatni a hangszórókat, ami tiszta hanggal tölti el az egész szobát Előnye az elektronikus fordulatszám és a lejátszási sebesség, mely 78 ford./perc.

Pro-Ject Elemental Phono USB
82 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Lemezjátszó kialakítása: Szíjhajtás alacsony vibrációjú DC motorral Szilikon gumiszíj Mechanikus sebesség váltás: 33.3 és 45 ford/perc MDF tányér, filc alátét Rozsdamentes acél főcsapágy Hangkar 8,6" egyenes hangkar alumíniumból Unipivot csapágy (rozsdamentes acél) excentrikus ellensúly Ortofon hangszedőOrtofon OM 5E ( MM ) hangszedő. Névleges fordulatszám: 33 ill. 45 ford. / perc

Pro-Ject JukeBox E
155 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Minden egyben – rengeteg nagyszerű funkció és technológiai hozzáértés található a Pro-Ject JukeBox E lemezjátszóban. A készülék nem csak Bluetooth kapcsolattal, hanem beépített előerősítővel is büszkélkedhet, mely digitális és analóg bemenettel rendelkezik, ezenkívül gyönyörű dizájn és távvezérlés jellemzi.

Pro-Ject Phono Box Előerősítő
33 490 Ft

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box egy MM vagy MC előerősítő egyedülálló módon mind MM, mind MC hüvelyekkel kompatibilis. A Phono Box analóg kimenete könnyedén csatlakoztatható az erősítő egy vonali beenetéhez (AUX,…).

Pro-Ject Phono Box MM lemezjátszó előerősítő
26 490 Ft

2 év garancia

Pro-Ject Phono Box MM előerősítő biztosítja a lemezjátszó és a hangrendszer egyszerű csatlakoztatását Phono-bemenet nélkül. Beállításokat és hangot szolgáltat az MM hangszedővel ellátott lemezjátszókhoz, a fém ház pedig megszünteti a rezgéseket és elektromágneses interferenciát.