Professor Ablaktisztító Hosszabbító
2 390 Ft

Professor ablaktisztító hosszabbító hasznos tartozéka a Professor ablaktisztító AS2 készüléknek. A teleszkópos rúd segítségével a magasabb, nehezebben elérhető helyeket is kiválóan tudja tisztítani. Az ablaktisztítóra igazán könnyű felszerelni, ezzel is rengeteg időt takarít meg az ablaktisztítás során. Kiváló strapabíró műanyagból és alumíniumból készült.


Professor KV512B Digitális konyhai mérleg
3 090 Ft

Professzor KV512B digitális konyhai mérleg minden konyha nélkülözhetetlen eszköze, amely nagyban megkönnyíti a házimunkát. agy érintőképernyőjének köszönhetően könnyedén leolvasható a kapott érték. Felülete könnyedén tisztítható. Automatikusan kikapcsol, ha nincsen használatban.


Professor Mopio Tartalék felmosófej
1 897 Ft

1 290 Ft

Professor Mopio tartalék felmosófej egy 100% mikroszálas anyagból készült tartozék Professor Mopio forgófejű felmosónyelekhez. Szinte minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. Átmérője 36 cm.


Professor Rotary XL Felmosószett
12 487 Ft

7 390 Ft

Professor Rotary XL felmosószett biztosítja, hogy felmosás közben tökéletesen ki tudja csavarni a rongyot. A felmosórúd teleszkópos, maximális mérete 146 cm, mely tökéletesen alkalmazkodik minden felhasználó igényéhez. A felmosóvödör 8,8 literes, mely biztosítja a tökéletes öblítést. A mop mikroszálas anyaga tökéletes tisztaságot biztosít minden típusú padlón. A szett tartalmazza a teleszkópos rudat, három felmosókorongot és a felmosóvödröt is.