PROPER M Lock iPhone Autós tartó, Ezüst
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Proper M Lock iPhone autós tartó szélvédőre rögzíthető, így vezetés közben is biztonságosan tudja figyelni telefonját. A szükséges szög könnyedén beállítható, a saját igényeihez igazodva. A rögzítésre szolgáló négy mágnes még a legélesebb kanyarban sem engedi elmozdulni készülékét. A telefon tartóra való ráhelyezéséhez még szükséges egy M Lock Iphone tok, melyet a csomag nem tartalmaz.


PROPER M Lock Tilt iPhone Telefontartó, Ezüst
10 490 Ft

Proper M Lock Tilt iPhone telefontartó egy mágneses állvány, mely szilikon talppal rendelkezik, ezzel biztosítva a stabilitást. Kialakítása funkcionális és egyszerű, mégis nagyon jól mutat, ezüst színével a legtöbb környezetbe beleillik. A konzolon kialakított lukon el lehet vezetni a készülék tápkábelét, így még gondtalanabb lehet a használat. A telefon tartóra való ráhelyezéséhez még szükséges egy M Lock Iphone tok, melyet a csomag nem tartalmaz.


PROPER M Lock Lite Case iPhone 6 Plus / 6S Plus Telefontok, Világosszürke
10 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Proper M Lock Lite Case iPhone 6 Plus / 6S Plus telefontok nagyon vékony és könnyű, mégis megbízhatóan védi telefonját az ütésektől, karcolásoktól és a rácseppenő víztől. Jól illeszkedik a kézbe, csúszásmentes gumi felületével elősegíti a biztos tartást. Külön előnye, hogy eltávolítása nélkül is könnyedén lehet csatlakoztatni a tartozékokat (töltő, fülhallgató stb).