Protetika fiú flexi barefoot cipő TYREL GREEN 72021
14 590 Ft

Gyermek téli cipő TYREL a Protetika márkától melegen tartja a kisfiad lábait a hideg napokon. A cipő barefoot cipőtalppal rendelkezik, ami biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet viselet közben. A cipő kellőképp tágas a gyerekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga fenntartja a kellő egészségügyi állapotot.

Protetika TYREL FUXIA 72021 flexi barefoot lány cipő
14 790 Ft

Lány téli cipő TYREL a Protetika márkától, amely melegen tartja a kislányod lábait a hideg napokon. A cipőnek barefoot – mezítlábas talpa van, amely maximális kényelmet biztosít járás közben. A cipő elég tágas a gyermekek lábujjai számára. Az egyszerű tépőzáras bekapcsolás még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot. A lábbeli természetes anyaga lévén egészséges viseletet biztosít.

Protetika SUE 72021 flexi barefoot lány cipő
14 890 Ft

Lány téli cipő SUE a Protetika márkától melegen tartja a kislányod lábait a hideg napokon. A cipőnek mezítlábas talpa van, amely teljes komfortérzetet biztosít séta közben. Elegendő hely a gyermekek lábujjai számára. A cipő természetes anyaga ügyel az egészségünkre.

Protetika lány flexi barefoot cipő ALINA 72021
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az ALINA lány cipő a Protetika márkától barefoot talppal rendelkezik, aminek köszönhetően a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja a kislányod lábának sétálás közben. A cipőben megfelelő nagyságú hely található a gyerekek ujjai számára. A tépőzáras bekapcsolás még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot. A cipő természetes anyaga nem káros az egészségre.

Protetika Fiú flexi barefoot cipő STEP NAVY 72021
10 490 Ft

A STEP fiú cipő a Protetika márkától barefoot talppal rendelkezik, amely rendkívüli kényelmet nyújt a fiúknak járkálás közben. A cipő kellően széles a gyermekek lábujjai számára. Tépőzáras rögzítésének köszönhetően még a kisebb gyermekek is könnyen boldogulnak vele. Természetes alapanyagokból készült, amelyek ártalmatlanok az egészségre.

Protetika AMIS FUXIA 72021 flexi barefoot lány cipő
13 790 Ft

Lány téli cipő AMIS a Protetika márkától, amely melegen tartja a kislányod lábait a hideg napokon. A cipőnek barefoot – mezítlábas talpa van, amely maximális kényelmet biztosít járás közben. A cipő elég tágas a gyermekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga lévén egészséges viseletet biztosít.

Protetika fiú flexi barefoot cipő RAFY 72021
14 890 Ft

Fiú téli cipő RAFY a Protetika márkától melegen tartja a kisfiad lábait a hideg napokon. A cipő barefoot cipőtalppal rendelkezik, ami biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet viselet közben. A cipő kellőképp tágas a gyerekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga fenntartja a kellő egészségügyi állapotot.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő HAROLD PINK 72021
11 990 Ft

A Protetika márkájú HAROLD egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő RITA NAVY 72017
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Protetika márkájú egész évre alkalmas RITA lány cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kellemes viselést biztosít lányodnak. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.

Protetika fiú flexi barefoot cipő AMIS GREY 72021
13 790 Ft

Fiú téli cipő AMIS a Protetika márkától melegen tartja a kisfiad lábait a hideg napokon. A cipő barefoot cipőtalppal rendelkezik, ami biztosítja a lehető legnagyobb kényelmet viselet közben. A cipő kellőképp tágas a gyerekek lábujjai számára. A lábbeli természetes anyaga fenntartja a kellő egészségügyi állapotot.

Protetika Fiú flexi barefoot cipő DON 72021
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

A DON fiú cipő a Protetika márkától barefoot talppal rendelkezik, amely rendkívüli kényelmet nyújt a fiúknak járkálás közben. A cipő kellően széles a gyermekek lábujjai számára. Tépőzáras rögzítésének köszönhetően még a kisebb gyermekek is könnyen boldogulnak vele. Természetes alapanyagokból készült, amelyek ártalmatlanok az egészségre.

Protetika Fiú flexi barefoot cipő KAPO 72021
13 490 Ft

A KAPO fiú cipő a Protetika márkától barefoot talppal rendelkezik, amely rendkívüli kényelmet nyújt a fiúknak járkálás közben. A cipő kellően széles a gyermekek lábujjai számára. Tépőzáras rögzítésének köszönhetően még a kisebb gyermekek is könnyen boldogulnak vele. Természetes alapanyagokból készült, amelyek ártalmatlanok az egészségre.

Protetika fiú téli csizma LAROS
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Magasított csizma, ami melegen tartja a kisfiad lábát még a leghidegebb napokon is praktikus, két tépőzáras bekapcsolással. A kivehető ortopéd talpbetét hozzájárul a talp megfelelő fejlődéséhez, a csizma pedig úgy lett megtervezve, hogy segítse a helyes testtartás megtartását és a gyermek harmonikus fejlődését.

Protetika lány bokacipő Liana
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Remek Liana navy bokacipő a 2019 ősz/tél kollekcióból minden lépésnél kényelmet biztosít. Vonzó kialakítása puha talpból készült és fűzős.

Protetika lány cipő RONY koral-30%
12 490 Ft 8 690 Ft

Akció

Lány sportcipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Minőségi sima bőr és textil felső felület Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika lány cipő RONY lila
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány sportcipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Minőségi sima bőr és textil felső felület Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika lány hótaposó Jena
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek imádják a havat!!2019-es őszi/téli kollekcióból származó tökéletes Jena grey hótaposónak köszönhetően teljes mértékben élvezhetik azt. A meleg szőrme belsővel ellátott vízálló hótaposó bebiztosítja, hogy a gyermek lába szárazon és melegben marad a hóban való játszás során.

Protetika lány téli cipő Sabina
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes Sabina téli cipő a 2019-es őszi/téli kollekcióból, ami melegen és kényelemben tartja a gyermek lábát még a leghidegebb napokon is. A cipő felső része természetes bőrből készült és kellemes meleg szőrmével bélelt.

Protetika Négyévszakos cipő lányoknak NENA 72017
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Protetika márka négyévszakos NENA női cipő kiváló választás a mindennapi viselethez. A bokacsizma puha bőrből készül, amely kényelmet nyújt a kislányodnak járás közben. Még a kisebb gyermekek is könnyen, játszva becsatolhatják a cipőt a tépőzáras rögzítéssel.

Protetika női papucs T13

Protetika női papucs T13

Értékelés: 5
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női ortopédiai-rehabilitációs papucs a Protetika márkától antibakteriális és anatómiai alakú talpbetéttel.

Protetika ALIX fiú cipő, grey
8 990 Ft

Fiú cipő a Protetika márkától magasabb cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi bőrből és textilből készül. Megerősített szegélyek. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő a kivehető talpbetét is.

Protetika ALIX lány cipő, lila-25%
8 990 Ft 6 690 Ft

Akció

Lány cipő a Protetika márkától magasabb cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi bőrből és textilből készül. Megerősített szegélyek. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő a kivehető talpbetét is.

Protetika Anela lány bokacipő
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

KényelmesAnela bokacipő, mely szinte egész évben viselhető. A cipők puha bőrből készültek, rugalmas talpúak, és eltávolítható bőr talpbetéttel vannak ellátva.

Protetika BERG fiú cipő, brown
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Barefoot fiú lábbeli, amely vékony, kereszt- és hosszanti irányban is rugalmas cipőtalppal rendelkezik, így imitálja a mezítlábas járást. Elegendő helyet ad a lábujjak mozgására. Kivehető talpbetéttel van ellátva és természetes anyagból készül. A Protetika BERG fiú cipő, brown rendkívül könnyű.

Protetika BERG fiú cipő, navy
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Barefoot fiú lábbeli, amely vékony, kereszt- és hosszanti irányban is rugalmas cipőtalppal rendelkezik, így imitálja a mezítlábas járást. Elegendő helyet ad a lábujjak mozgására. Kivehető talpbetéttel van ellátva és természetes anyagból készül. A Protetika BERG fiú cipő, navy rendkívül könnyű.

Protetika BERG lány cipő, koral
11 490 Ft

Barefoot lány lábbeli, amely vékony, kereszt- és hosszanti irányban is rugalmas cipőtalppal rendelkezik, így imitálja a mezítlábas járást. Elegendő helyet ad a lábujjak mozgására. Kivehető talpbetéttel van ellátva és természetes anyagból készül. A Protetika BERG lány cipő, koral rendkívül könnyű.

Protetika DANY FUXIA 72021 flexi barefoot lány cipő
12 490 Ft

A DANY Protetika márkájú lány cipője barefoot talppal van felszerelve, így séta közben gondoskodik a lányok számára a lehető legnagyobb kényelemről. A cipő elég tágas a gyermekek lábujjai számára. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot. A lábbeli természetes anyaga fenntartja az egészségbiztonságot.

Protetika egész éven hordható cipő lányoknak RORY fuxia
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány egész éven hordható cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kiváló rugalmasságú és magasabb profilú talp. Megerősített sarokrész. Vastag párnázással a puha lelépésért. Dekoratív matricák az oldalán.

Protetika egész éves cipő lányoknak BIANKA 72021
11 990 Ft

Az egész évben alkalmas BIANKA lány cipő a Protetika márkától ideális a mindennapos viseletre. A megerősített sarok és a párnázás kellemesebbé és könnyebbé teszi a kislányok sétáját. A cipő kiváló minőségű bőrből készül. Az egyszerű tépőzáras bekapcsolásak köszönheően még a legkisebbek is könnyen felveszik.

Protetika egész éves cipő lányoknak DELIA 72021
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Protetika márkájú DELIA egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész éves cipő lányoknak DENISA 72021
11 290 Ft

A Protetika márkájú DENISA egész éves cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A lányod kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész éves cipő lányoknak RIANA 72052
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Protetika márkájú egész éves bőr cipő lányoknak alkalmas, kényelmes talpbetéttel és két tépőzárral ellátott. A rugalmas talp magasított orral kiegészített, kényelmet biztosít a járás során és puha lépéseket garantál.

Protetika egész éves fiú cipő DASTY brown
9 990 Ft

Egész éves fiú cipő a Protetika márkától kellemes béléssel a mindennapos járáshoz. Rögzítés 2 pánttal. Velúr borítású külső oldal. Kiemelkedően rugalmas talp és finoman megemelt cipőorr. Díszes szalag az oldalain.

Protetika egész éves fiú cipő DASTY yellow
9 990 Ft

Egész éves fiú cipő a Protetika márkától kellemes béléssel a mindennapos járáshoz. Rögzítés 2 pánttal. Velúr borítású külső oldal. Kiemelkedően rugalmas talp és finoman megemelt cipőorr. Díszes szalag az oldalain.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő DAREL GREEN 72021
11 490 Ft

A Protetika márkájú DAREL egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő DAREL NAVY 72021
11 490 Ft

A Protetika márkájú DAREL egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HAROLD NAVY 72021
12 490 Ft

A HAROLD egész évre alkalmas fiú cipő a Protetika márkától ideális viselet mindennapokhoz. A megerősített sarokrész és párnázottság kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a fiúk számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HELGEN MARONE 72021
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

A HELGEN egész évre alkalmas fiú cipő a Protetika márkától ideális viselet mindennapokhoz. A megerősített sarokrész és párnázottság kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a fiúk számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő HELGEN TYRKYS 72021
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Protetika márkájú HELGEN egész éves fiú cipő ideális választás a mindennapos hordásra. A fiad kényelmesebb és könnyebb járását az erősített sarok és a párnázás biztosítja. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű tépőzáras záródással a legkisebbek is megbirkóznak.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő KENET 72052
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő NORIS GREEN 72052
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő POLY BLUE 72052
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika egész évre alkalmas fiú cipő TADEO NAVY 72017
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Protetika márkájú egész évre alkalmas TADEO fiú cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kellemes viselést biztosít fiadnak. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő HELGEN GREY 72021
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány egész évben hordható cipő a HELGEN márkától ideális választás a mindennapos viseletre. A megerősített sarokrész és párnázás kellemesebbé és egyszerűbbé teszi a lányaid számára a járást. Kiváló minőségű bőrből készült. Az egyszerű, tépőzáras záródás a legkisebbek számára is játék lesz majd.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő KARYNA BLACK 72017
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Protetika márkájú egész évre alkalmas KARYNA lány cipő, amely kiváló választás a mindennapi viselésre. A bokacipő puha bőrből készült, amely kényelmes lépéseket biztosít lányodnak a viselés során. Egyszerű tépőzáras bekapcsolása még a kisebb gyermekeknek sem okoz gondot.

Protetika egész évre alkalmas kislány cipő SENDY BLACK 72052
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egész évre alkalmas gyermek bőr cipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel és két tépőzáras rögzítéssel. A rugalmas talp megemelt cipőorral garantálja a kényelmet gyaloglás közben és a puha lépéseket a kicsi kirándulók számára.

Protetika fiú bokacipő Harold
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

A divatos korszak divatos cipőt kíván. A tökéletes bokacipő Harold minden cipőtartó büszkesége lesz. A vonzó kivitelű cipők és a kényelmes tépőzáras zárószerkezet minden lépésben maximális kényelmet biztosít.