Puky LR 1BR Futóbicikli
35 140 Ft

Puky LR 1BR futóbicikli egy stabil vázú, kényelmes tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Kialakításának köszönhetően a gyermekek könnyedén le- illetve fel tudnak szállni a járműre, nem akadályoz a mozgásban. Minőségi anyagokból készült, felülete kopásálló. Praktikus formatervezésű váza és strapabíró kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Állítható magasságú kormányának, valamint ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődő gyermekekhez. Teherbírása 25kg-ig terjed, 3 éves kortól ajánlott.


Puky LR M Futóbicikli

Puky LR M Futóbicikli

Értékelés: 5
27 780 Ft

Puky LR M Futóbicikli egy stabil vázú, kényelmes tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Kialakításának köszönhetően a gyermekek könnyedén le- illetve fel tudnak szállni a járműre, nem akadályoz a mozgásban. Minőségi anyagokból készült, felülete kopásálló. Praktikus formatervezésű váza és strapabíró kerekei egyszerű használatot biztosítanak. Állítható magasságú kormányának, valamint ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődő gyermekekhez.


Puky LR Ride Futóbicikli
72 980 Ft

Puky LR Ride futóbicikli egy stabil vázú, kényelmes tanulóbicikli, mely kiválóan fejleszti a kisgyermekek egyensúlyérzékét és koordinációs képességeit. Átmenetet képez a kismotor és a segédkerekes, pedálos kerékpár között, így gyermeke könnyedén elsajátíthatja a biztonságos biciklizés alapjait. Váza könnyű alumínium, ennek köszönhetően a jármű rendkívül könnyű és mozgékony. Kézifékkel rendelkezik, így még biztonságosabbá téve használatát. Állítható magasságú, ergonomikusan kialakított ülésének köszönhetően alkalmazkodik a fejlődő gyermekekhez. Használata 3 éves kortól ajánlott.