Pupa (Eyebrow Definition Waterproof Cream) 2.7 ml
5 240 Ft

A szemöldök krém segít kialakítani a tökéletes szemöldök megjelenést. A szintetikus krémszínű pigmentek ellenállnak a ráncoknak, és természetes megjelenést kölcsönöznek.

Pupa (Eyebrow Fixing Gel) 4 ml
4 230 Ft

Pupa szemöldök átlátszó báb fűző géllel is hasznos segítséget nyújt a korrigált és rögzített szemöldöknek a nap folyamán. Egy átlátszó, friss, könnyű és nem ragadós textúra tapad a szemöldökre, és tökéletesen rögzíti.

Pupa Eyeshadows Vamp! (Compact Duo Eyeshadow) 2.2 g
4 950 Ft

Eyeshadows Vamp! A Compact Duo bársonyos hatású és tiszta színt kölcsönöz. A D- raklap nagy koncentrációjú pigmentekkel hangsúlyozza a kilátás intenzitását. Az immateriális és kényelmes textúra lehetővé teszi a gazdag árnyékolást. Az első alkalmazás után is a bársony hatás abszolút.

Pupa Home Spa (Soothing Moisturizing Shower Oil) 200 ml
6 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Home Spa Olio Doccia hidratáló zománcozó olaj finoman tisztítja a bőrt és hagyja simított, selymes puha és kellemesen illatos. A gazdag és krémes textúrája vízzel való érintkezés után lecsökken a testén, és kellemes érzést ad az abszolút jólétnek.

Pupa (Luminys Baked All Over Illuminating Blush-Powder) 9 g
7 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pupa márkától származó ragyogó Pupa elfedi összesen 4 színárnyalatot, hogy elragadja az egyedi és természetes bőrszíneket. Használhatja őket egyedileg, vagy kombinálhatja őket. Friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek, felderíti és formálja. .

Pupa Miss Pupa Gloss (Ultra Shine Gloss Instant Volume Efect) 5 ml
4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatjuk Miss Pupa Gloss Glitter Glossot, amellyel teljes és érzéki ajkakat készítünk. Az enyhén csillogó árnyalatai ajkainak köszönhetően gyönyörű ragyogást és optikailag növelik az ajkakat. Ezenkívül finom vonalakat simítja és táplálja az ajkakon.

Pupa Peeling sótartalmú Home Spa (Toning Anti-Fatigue Salt Scrub) 350 g
7 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Home Spa Salt Peeling intenzív hámlasztó, simító és tonizáló hatású. Az izmok megkönnyebbülését, a bőr fényesebb és kompaktabb használat után. A víztelenítő hatás csökkenti a szövetek folyadékvisszatartását és elősegíti a toxikus anyagok kiválasztását.

Pupa Szemöldökárnyékoló paletta (Eyebrow Design Set) 1,1 g
5 720 Ft

Szemöldökárnyékoló paletta a Pupa  márkától a szemöldökének természetes megjelenését teszi lehetővé, és úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az összes tónushoz. Tartalmaz egy világos és sötét árnyalatot applikátorral, csipesszel és ecsettel.