Pupa (Brightening Eye Primer) 10 ml
5 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiskutyák szakemberek ragyognak szakemberek Briliáns szakemberek Briliánsan beállítja a szemét az árnyék használatára és megkönnyíti a smink alkalmazását és rögzítését, javítva annak tartósságát. Fényes gyöngyházfényű, krémszínű krémet könnyű alkalmazni.


Pupa (Desert Bronzing Powder) 35 g
7 830 Ft

6 660 Ft

Akció

A Pupa Desert Bronzing Por egy kompakt por, amely bársonyos textúrájú, tökéletesen illeszkedik a bőrhöz és ragyogóan világosítja fel. A természetes árnyalatok tetszenek!.


Pupa (Eyebrow Definition Waterproof Cream) 2.7 ml
4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szemöldök krém segít kialakítani a tökéletes szemöldök megjelenést. A szintetikus krémszínű pigmentek ellenállnak a ráncoknak, és természetes megjelenést kölcsönöznek.


Pupa (Eyebrow Plumping Gel) 4 ml
3 910 Ft

A szemöldök gél a vastagabb szemöldök hatását, természetes megjelenésű színt és üres helyeket tölt be.


Pupa Eyeshadows Vamp! (Compact Duo Eyeshadow) 2.2 g
4 370 Ft

Eyeshadows Vamp! A Compact Duo bársonyos hatású és tiszta színt kölcsönöz. A D- raklap nagy koncentrációjú pigmentekkel hangsúlyozza a kilátás intenzitását. Az immateriális és kényelmes textúra lehetővé teszi a gazdag árnyékolást. Az első alkalmazás után is a bársony hatás abszolút.


Pupa Home Spa (Soothing Moisturizing Shower Oil) 200 ml-15%
6 100 Ft

5 180 Ft

Akció

Home Spa Olio Doccia hidratáló zománcozó olaj finoman tisztítja a bőrt és hagyja simított, selymes puha és kellemesen illatos. A gazdag és krémes textúrája vízzel való érintkezés után lecsökken a testén, és kellemes érzést ad az abszolút jólétnek.


Pupa Miss Pupa Gloss (Ultra Shine Gloss Instant Volume Efect) 5 ml
4 240 Ft

Bemutatjuk Miss Pupa Gloss Glitter Glossot, amellyel teljes és érzéki ajkakat készítünk. Az enyhén csillogó árnyalatai ajkainak köszönhetően gyönyörű ragyogást és optikailag növelik az ajkakat. Ezenkívül finom vonalakat simítja és táplálja az ajkakon.


Pupa PUPA_Home Spa tusolózselé frissítő rebalance 300ml alatt
3 480 Ft

2 960 Ft

Akció

Osvěžující sprchový gel Home Spa vám přináší tu pravou relaxaci při sprchování! Jemně myje pokožku, osvěžuje a hydratuje ji a zanechává ji příjemně provoněnou. Díky obsahu aromatických olejů zmírňuje účinky stresu a únavy. Dodá vám příjemný pocit absolutní pohody.


Pupa Szemöldökárnyékoló paletta (Eyebrow Design Set) 1,1 g
5 300 Ft

A Pupa szemöldök Pupa könnyű szemöldök megjelenést biztosít. A szemöldökének természetes megjelenését teszi lehetővé, és úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az összes hanghoz. Tartalmaz egy világos és sötét árnyalatot applikátorral, csipesszel és ecsettel. .


Pupa Vízálló (True Eyebrow Pencil Waterproof) 1.08 g-15%
4 040 Ft

3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vízálló Pupa szemöldök toll hosszú élettartamú ceruzával, kitöltő hatással. Ez egy merész és erősen pigmentált kompozíció, amely szemöldökkel keveredik és tökéletesen kiszáradja az első löketből.