-43%
JENNY fiú garnitúra, 40 - 42, kék
5x

Pupill JENNY fiú garnitúra

8 790 Ft
4 990 Ft
Akció

A JENNY fiú garnitúra a Pupill márkától egy elbűvölő kék-fehér, kétbojtos sapkából és egy ugyanolyan színű sálból áll. A kellemes béléssel és fülvédővel ellátott sapka melegen tart a hideg őszi és téli séták során.

Forgalmazó: MALL
-48%
KOMIN gyermek csősál, S, zöld

Pupill KOMIN gyermek csősál

3 690 Ft
1 890 Ft
Akció

A KOMIN gyermek csősál a Pupill márkától kellemes akril kialakítással megvédi a nyaktájat a hideg hónapokban. Színes csősál lányoknak és fiúknak, amely egyszerűen felhúzható és a hagyományos sálakkal ellentétben mozgás során nem tekeredik le a nyakról.

Forgalmazó: MALL
-36%
METRO fiú sapka, 48 - 50, piros

Pupill METRO fiú sapka

5 690 Ft
3 590 Ft
Akció

METRO fiú sapka a Pupill márkától melegen tart a szabadban folytatott téli játékok illetve a hideg városi séták során. Ez a csíkos bojtos sapka minden kisfiúnak illeni fog.

Forgalmazó: MALL
POMPI lány fejpánt, 52 - 54, rózsaszín
3x

Pupill POMPI lány fejpánt

3 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A POMPI csinos lány hajpánt a Pupill márkától melegen tartja kislányod füleit az őszi és téli városi séták során. Ez a kellemes, bojtos rózsaszín fejpánt akrilból és gyapjúból készül és minden kis hercegnőnek illeni fog.

Forgalmazó: MALL
-54%
ROCCO lány sapka, 48 - 50, fehér
2x

Pupill ROCCO lány sapka

6 290 Ft
2 890 Ft
Akció

Eredeti ROCCO lány sapka a Pupill márkától, amely érdekes szabásával minden öltözéket különlegessé tesz. Ez a sapka minden kislánynak illeni fog, ráadásul kiválóan melegít a hűvösebb hónapokban.

Forgalmazó: MALL
-62%
TARA lány sapka, 48 - 50, piros
1x

Pupill TARA lány sapka

6 890 Ft
2 590 Ft
Akció

Elbűvölő TARA lány sapka a Pupill márkától macifülekkel, amely minden kis hölgynek tetszeni fog. A Happy go Lucky felirattal ellátott sapka minden megjelenést tökéletesen kiegészít, ráadásul kiválóan melegít a hűvösebb hónapokban.

Forgalmazó: MALL