Purity Vision 100% Raw Bio Argan olaj 30 ml
3 030 Ft

Fiatalító elixír minden marokkói bőr típushoz . Használhatja a haját is. Ez életképességet, szilárdságot és fényt ad nekik, gyógyító osztott végeket. Tökéletes a körömápoláshoz, így gyönyörűen erős és táplált, erősíti a körömágyakat. .


Purity Vision Bio kávé peeling 175 g
2 380 Ft

Tělo hámlasztó Tělo megszabadítja a már elhalt sejtek bőrét, és tökéletes lágyságot biztosít. Harcol a cellulitisz és a striae ellen. Megszívja a szabad gyököket, és védi a bőrt az öregedéstől. Mechanikus és jobb vérkeringéssel együtt kollagén és elasztin képződés lép fel.


Purity Vision BIO testvaj 150 ml
3 050 Ft

PURITY VISION Tělo BIO BIO 150 ml Bőrápolás • Masszázs • Fürdők • Égő gondozás Bio Tělo Mo vaj TISZTASÁGTÓL VISION tartalmazza csak a luxus, teljesen természetes összetevők használata az ökológiai minőségi. Alapos törésnek köszönhetően a vaj puha, könnyedén elterjedt és gyorsan felszívódik.


Purity Vision Marokkói agyag Rhassoul 200 g
2 640 Ft

A marokkói nők kincse, akik a bőr finom tisztítására, az egész test bőrére és a hajmosásra használják. Alkalmas minden bőrtípusra, és különösen nagyra értékeli az akne, az ekcéma és a problémás bőr.


Purity Vision Szerves kamilla víz 100 ml
2 370 Ft

Kamilla víz 100% BIO alkalmas a legszebb bébi bőrre is. Használhatja testápoló krémként, még a nyugtató hatások miatt is megszünteti a duzzanatot és a bőrpírot. Segít az akne és a bőrproblémák kezelésében is. Gyermekekben még a pelenka kiütésekkel és bőrpírokkal is megbirkózhatnak.


Purity Vision Szerves levendula víz
2 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyugtató és tonizáló érdekel! P származik gondosan kialakított levendula területén az orvosi rózsaszín völgy Bulgáriában. A felmagasztalja magát, mint az eredeti termék célt, és az egyik legjobb a levendula víz piacon.