Quercetti Daisy Polipetti

Quercetti Daisy Polipetti

Értékelés: 4
3 790 Ft

2 600 Ft

Quercetti Daisy Polipetti építőelemeivel való rendszeres játék fejleszti a gyerekek motoros képességeit, vizuális koordinációját, valamint kombinációs és kreatív készségeit. A színes elemek könnyedén egymáshoz kapcsolhatóak, majd szétválaszthatóak, így a legkisebbeknek is ideális ajándék lehet. Törhetetlen műanyagból készült, biztonságos játék, valamint tisztítása is rendkívül egyszerű.


Quercetti Tecno Toolbox Technikai szett
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Querecetti Tecno Toolbox készségfejlesztő játék nagyon jó szórakozást nyújt gyermekei számára. A hordtáskában elhelyezett szerszámokkal és technikai eszközökkel, idomokkal (csavar, anya, alátét) sokrétű elképzeléseket lehet megépíteni és szétszerelni. A mellékelt kézikönyvben sok példát talál különböző alakzatokra, amit lemásolhat a speciális táblára, majd azután szabad utat engedhet fantáziájának. Tökéletesen működik és teljesen biztonságos.


Quercetti Animal Links készségfejlesztő
4 390 Ft

Quercetti Animal Links készségfejlesztő játék 1 éves kor felett minden kisgyermek számára ajánlott, hiszen remekül fejlesztii a kreatív gondolkodást. Különböző állatfigurákat kell különböző módokon egybekapcsolni a kreatív gondolkodás segítségével.


Quercetti Csőépítő, 40 darabos
5 650 Ft

Quercetti Csőépítő 40 darabos A gyerekek megannyi nagyszerű építményt alkothatnak ebből a készletből: vízvezetékek, moduláris űrállomás, állványozás. Fejleszti a gyerek térbeli látását, finommotoros képességét, és kreatív gondolkodását. Az elemeket könnyű összeilleszteni, így a legfiatalabbak is játszhatnak vele.


Quercetti Daisy Maxi Készségfejlesztő játék
6 290 Ft

5 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Daisy Maxi Készségfejlesztő játék a legkisebbek számára készült. A virág alakú alapon könnyedén rendezgethetik a gyerekek az elemeket szín és forma szerint. Az építőelemek könnyen tisztíthatóak, biztonságos a legkisebbek számára is. 12 hónapos kortól ajánlott.


Quercetti Dzsungel-Szavanna Okos puzzle
8 480 Ft

Az óvodáskorú gyerekek számára nagyszerű szórakoztató-fejlesztő játék a Quercetti puzzle-je, amellyel a kicsik elsajátíthatják az alapvető formák és színek világát. A vadvilág témájú puzzle-ben a tábla egyik felén a gyerekek az üres formákba illeszthetik az állatfigurákat, de meg is fordíthatják azt, majd a mágneses hátsó részen alkothatnak saját fantáziájuk szerint színes képet az állatkáikkal. A tábla mérete pedig hozzájárul a csoportos játékhoz is!


Quercetti Fantacolor Junior, 48 db
7 790 Ft

6 230 Ft

Fantacolor Junior segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.


Quercetti Fantacolor Portable, 270 db
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 3 éves kortól használható.


Quercetti Fantacolor Portable, 280 db Kreatív játék
3 890 Ft

3 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 4 éves kortól használható.


Quercetti Filò Kreatív játék
6 630 Ft

Quercetti Filò segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes fonalak végtelen számú ábra létrehozásának lehetőségét kínálják, de a csomag tartalmaz egy útmutató füzetet is, melyet követve a kezdők is elékszíthetik a mellékelt példákat. A játék használata egyszerű, így már 4 éves kortól ajánlott.


Quercetti Georello Jungle Fogaskerék építő
4 900 Ft

Quercetti Georello Junge kreatív építőjáték, ami a fizika alaptörvényeit tapasztalat útján tanítja meg a gyerekeknek.Minden fogaskeréknek más mintája van, így a kerekek forgatása esetén szenzációs látványban lehet részünk. Az elemek megfelelő összeillesztésével az ok-okozati ismeretek sajátíthatóak el a gyerekek számára.


Quercetti Georello Kaleido Gears Fogaskerék építő
7 190 Ft

6 760 Ft

Quercetti Georello Kaleido Gears építőjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, egyidejűleg megismerkedhetnek az egyszerű mechanikai folyamatokkal is. A négyszögletű lapok vagy egy sík formává, vagy egy háromdimenziós szerkezetté építhetők össze. Minden fogaskeréknek más mintája van, így a kerekek forgatása esetén szenzációs látványban lehet részünk. Az elemek megfelelő összeillesztésével az ok-okozati ismeretek sajátíthatóak el a gyerekek számára.


Quercetti Georello Teatrino
3 990 Ft

Akció

A történetmesélő georello színház ötvözi a mozgatható építőjátékokat a mesebeli karakterek világával, mint a király és a királynő, hercegnő, lovag, sárkány vagy a varázsló. Nem hiányozhat a királyi lovaskocsi sem.


Quercetti Georello Tech Mechanikai építőjáték
10 950 Ft

Quercetti Georello Tech Mechanikai építőjáték A hordtáskában elhelyezett szerszámokkal és technikai eszközökkel, idomokkal (csavar, fogasskerék, stb.) sokrétű elképzeléseket lehet megépíteni és szétszerelni. Tökéletesen működik és teljesen biztonságos. Építs bonyolult háromdimenziós szerkezeteket, illeszd be a fogaskereket, majd helyezd fel a láncot, és hozd mozgásba a művedet! Egymástól távol lévő fogaskerekeket is mozgásba hozhatsz az ékszíjakkal.


Quercetti Junior Pötyi
12 890 Ft

9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Junior Pötyije lényegében kétféle játékot is tartalmaz. A készlet egyik oldala letörölhető rajztáblaként használható, a másik oldalon pedig különböző képeket készíthetünk a színes gömbök kirakásával. A játék alkalmas a szem- és kéz koordináció fejlesztésére, valamint a színek elsajátítására is. 2 éves kortól ajánlott.


Quercetti Migoga Marble Run Super
7 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Migoga Marble Run Super golyópálya építőelemeiből magas, több szintes, izgalmas golyópálya állítható össze. 4 év feletti gyermekeknek kiváló időtöltés, fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket. Többféleképpen megépíthető, minőségi és tartós anyagokból készült.


Quercetti Migoga Marble Run Vortis
7 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Migoga Marble Run Vortis golyópálya építőelemeiből magas, több szintes, izgalmas golyópálya állítható össze. 4 év feletti gyermekeknek kiváló időtöltés, fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket. Többféleképpen megépíthető, minőségi és tartós anyagokból készült.


Quercetti Mini Pixel Art - béka
1 690 Ft

Akció

PIXEL ART-tal kezdünk. Vidám készlet vidám mozaikok alkotásához. Szórakoztató játék lenyűgöző vizuális hatás összerakás után. Az alap készlet 1200 cöveket tartalmaz 6 színben, táblát és karton keretet béka mintával.


Quercetti Mini Pixel Art - kutya
2 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PIXEL ART-tal kezdünk. Vidám készlet vidám mozaikok alkotásához. Szórakoztató játék lenyűgöző vizuális hatás összerakás után. Az alap készlet 1200 cöveket tartalmaz 6 színben, táblát és karton keretet kutyusos mintával.


Quercetti Mini Pixel Art - macska
2 640 Ft

PIXEL ART-tal kezdünk. Vidám készlet vidám mozaikok alkotásához. Szórakoztató játék lenyűgöző vizuális hatás összerakás után. Az alap készlet 1200 cöveket tartalmaz 6 színben, táblát és karton keretet macskás mintával.


Quercetti Mini Pixel Art - papagáj
2 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PIXEL ART-tal kezdünk. Vidám készlet vidám mozaikok alkotásához. Szórakoztató játék lenyűgöző vizuális hatás összerakás után. Az alap készlet 1200 cöveket tartalmaz 6 színben, táblát és karton keretet papagájos mintával.


Quercetti Pixel Baby Basic
4 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében és a fejlődésben. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy csigáról. Olaszországban készült.


Quercetti Quack & Flap Sétáló kacsafigura
4 110 Ft

Quercetti Quack & Flap a legkisebbeknek segít először felfedezni a világot, hiszen a menet közben hápogó-járó kacsával vicces és izgalmas sétákat tehet. Ez a magas minőségű fejlesztő játék egyszerre szórakoztat és tanítja a gyereket a koordinált mozgásra. Méretezésének köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kisgyerekek kezébe.


Quercetti Roller Coaster Mini Rail
8 360 Ft

hullámvasút építő készlet a gyerekszoba legnépszerűbb játékává válik. A megfigyelésnek és a kísérleteknek köszönhetően érdekes módszerrel vezet be a fizika titokzatos világába és természetesen az alapvető fizikai jelenségek megértésében is segít.


Quercetti Skyrail XL Fali golyópálya
5 214 Ft

3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felfüggeszthető Quercetti Skyrail XL golyópálya, amelyben nagyméretű, átlátszó golyók útvonalát építhetjük meg egészen a célig. A jól variálható pálya tapadókorongokkal rögzíthető a falra, melyek annak károsítása nélkül akár át is helyezhetők. A készlet segítségével a gyererekek szórakozva ismerhetik meg az építés és a fizikai mozgások világát.


Quercetti Super Szaxofon készítő
3 490 Ft

3 280 Ft

Quercetti Super Szaxofon készítő segítségével gyermekei megépíthetik saját fuvolájukat, szaxofonjukat és trombitájukat is, melyet valóban meg lehet szólaltatni! Ez a készlet fejleszti a kreativitást és a kézügyességet egyaránt.


Quercetti Tecno Puzzle 3D dinoszauruszok
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csavarozós puzzle állat párokkal a Tecno építőjáték alapján, ami lehetővé teszi, hogy két különböző állatot különböző módon is összerakhass. Az állatok a csavaros csatlakozásnak köszönhetően teljes mértékben mozgathatók és lehetőséget biztosítanak a máskori játékhoz.


Quercetti Tecno Puzzle 3D elefánt és krokodil
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csavarozós puzzle állat párokkal a Tecno építőjáték alapján, ami lehetővé teszi, hogy két különböző állatot különböző módon is összerakhass. Az állatok a csavaros csatlakozásnak köszönhetően teljes mértékben mozgathatók és lehetőséget biztosítanak a máskori játékhoz.


Quercetti Tecno Puzzle 3D medve és jávorszarvas
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csavarozós puzzle állat párokkal a Tecno építőjáték alapján, ami lehetővé teszi, hogy két különböző állatot különböző módon is összerakhass. Az állatok a csavaros csatlakozásnak köszönhetően teljes mértékben mozgathatók és lehetőséget biztosítanak a máskori játékhoz.


Quercetti Tecno Puzzle 3D oroszlán és a zebra
2 640 Ft

Csavarozós puzzle állat párokkal a Tecno építőjáték alapján, ami lehetővé teszi, hogy két különböző állatot különböző módon is összerakhass. Az állatok a csavaros csatlakozásnak köszönhetően teljes mértékben mozgathatók és lehetőséget biztosítanak a máskori játékhoz.


Quercetti Fantacolor Junior Basic, 48 db
5 190 Ft

4 500 Ft

Fantacolor Junior Basic segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt 16 db sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.


Quercetti Farm Okos puzzle
8 840 Ft

Az óvodáskorú gyerekek számára nagyszerű szórakoztató-fejlesztő játék a Quercetti puzzle-je, amellyel a kicsik elsajátíthatják az alapvető formák és színek világát. A vidéki farm témájú puzzle-ben a tábla egyik felén a gyerekek az üres formákba illeszthetik az állatfigurákat, de meg is fordíthatják azt, majd a mágneses hátsó részen alkothatnak saját fantáziájuk szerint színes képet az állatkáikkal. A tábla mérete pedig hozzájárul a csoportos játékhoz is!


Quercetti Pixel Junior Basic
4 770 Ft

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy pandáról. Olaszországban készült.