Quercetti Daisy Polipetti

Quercetti Daisy Polipetti

Értékelés: 4,1
3 690 Ft

Quercetti Daisy Polipetti építőelemeivel való rendszeres játék fejleszti a gyerekek motoros képességeit, vizuális koordinációját, valamint kombinációs és kreatív készségeit. A színes elemek könnyedén egymáshoz kapcsolhatóak, majd szétválaszthatóak, így a legkisebbeknek is ideális ajándék lehet. Törhetetlen műanyagból készült, biztonságos játék, valamint tisztítása is rendkívül egyszerű.

Quercetti Georello Tech Mechanikai építőjáték
9 870 Ft

Quercetti Georello Tech Mechanikai építőjáték A hordtáskában elhelyezett szerszámokkal és technikai eszközökkel, idomokkal (csavar, fogasskerék, stb.) sokrétű elképzeléseket lehet megépíteni és szétszerelni. Tökéletesen működik és teljesen biztonságos. Építs bonyolult háromdimenziós szerkezeteket, illeszd be a fogaskereket, majd helyezd fel a láncot, és hozd mozgásba a művedet! Egymástól távol lévő fogaskerekeket is mozgásba hozhatsz az ékszíjakkal.

Quercetti Migoga Marble Run Super
7 460 Ft

Quercetti Migoga Marble Run Super golyópálya építőelemeiből magas, több szintes, izgalmas golyópálya állítható össze. 4 év feletti gyermekeknek kiváló időtöltés, fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket. Többféleképpen megépíthető, minőségi és tartós anyagokból készült.

Quercetti Migoga Marble Run Vortis
7 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Quercetti Migoga Marble Run Vortis golyópálya építőelemeiből magas, több szintes, izgalmas golyópálya állítható össze. 4 év feletti gyermekeknek kiváló időtöltés, fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket. Többféleképpen megépíthető, minőségi és tartós anyagokból készült.

Quercetti Fantacolor Portable, 280 db Kreatív játék
3 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 4 éves kortól használható.

Quercetti Pixel Junior Basic
4 930 Ft

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy pandáról. Olaszországban készült.

Quercetti Skyrail XL Fali golyópálya
3 890 Ft

Felfüggeszthető Quercetti Skyrail XL golyópálya, amelyben nagyméretű, átlátszó golyók útvonalát építhetjük meg egészen a célig. A jól variálható pálya tapadókorongokkal rögzíthető a falra, melyek annak károsítása nélkül akár át is helyezhetők. A készlet segítségével a gyererekek szórakozva ismerhetik meg az építés és a fizikai mozgások világát.

Quercetti Animal Links készségfejlesztő
4 690 Ft

Quercetti Animal Links készségfejlesztő játék 1 éves kor felett minden kisgyermek számára ajánlott, hiszen remekül fejlesztii a kreatív gondolkodást. Különböző állatfigurákat kell különböző módokon egybekapcsolni a kreatív gondolkodás segítségével.

Quercetti Super Szaxofon készítő
3 590 Ft

Quercetti Super Szaxofon készítő segítségével gyermekei megépíthetik saját fuvolájukat, szaxofonjukat és trombitájukat is, melyet valóban meg lehet szólaltatni! Ez a készlet fejleszti a kreativitást és a kézügyességet egyaránt.

Quercetti Georello Kaleido Gears Fogaskerék építő
6 210 Ft 6 130 Ft

Quercetti Georello Kaleido Gears építőjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, egyidejűleg megismerkedhetnek az egyszerű mechanikai folyamatokkal is. A négyszögletű lapok vagy egy sík formává, vagy egy háromdimenziós szerkezetté építhetők össze. Minden fogaskeréknek más mintája van, így a kerekek forgatása esetén szenzációs látványban lehet részünk. Az elemek megfelelő összeillesztésével az ok-okozati ismeretek sajátíthatóak el a gyerekek számára.

Quercetti Georello Jungle Fogaskerék építő
4 790 Ft

Quercetti Georello Junge kreatív építőjáték, ami a fizika alaptörvényeit tapasztalat útján tanítja meg a gyerekeknek.Minden fogaskeréknek más mintája van, így a kerekek forgatása esetén szenzációs látványban lehet részünk. Az elemek megfelelő összeillesztésével az ok-okozati ismeretek sajátíthatóak el a gyerekek számára.

Quercetti Daisy Maxi Készségfejlesztő játék
4 930 Ft

Quercetti Daisy Maxi Készségfejlesztő játék a legkisebbek számára készült. A virág alakú alapon könnyedén rendezgethetik a gyerekek az elemeket szín és forma szerint. Az építőelemek könnyen tisztíthatóak, biztonságos a legkisebbek számára is. 12 hónapos kortól ajánlott.

Quercetti Fantacolor Portable, 270 db
3 600 Ft 3 490 Ft

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 3 éves kortól használható.

Quercetti Farm Okos puzzle

Quercetti Farm Okos puzzle

Értékelés: 2
7 090 Ft

Az óvodáskorú gyerekek számára nagyszerű szórakoztató-fejlesztő játék a Quercetti puzzle-je, amellyel a kicsik elsajátíthatják az alapvető formák és színek világát. A vidéki farm témájú puzzle-ben a tábla egyik felén a gyerekek az üres formákba illeszthetik az állatfigurákat, de meg is fordíthatják azt, majd a mágneses hátsó részen alkothatnak saját fantáziájuk szerint színes képet az állatkáikkal. A tábla mérete pedig hozzájárul a csoportos játékhoz is!

Quercetti Pixel Baby Basic

Quercetti Pixel Baby Basic

Értékelés: 4
4 790 Ft

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében és a fejlődésben. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy csigáról. Olaszországban készült.

Quercetti Csőépítő, 40 darabos
4 790 Ft

Quercetti Csőépítő 40 darabos A gyerekek megannyi nagyszerű építményt alkothatnak ebből a készletből: vízvezetékek, moduláris űrállomás, állványozás. Fejleszti a gyerek térbeli látását, finommotoros képességét, és kreatív gondolkodását. Az elemeket könnyű összeilleszteni, így a legfiatalabbak is játszhatnak vele.

Quercetti Dzsungel-Szavanna Okos puzzle
7 490 Ft

Az óvodáskorú gyerekek számára nagyszerű szórakoztató-fejlesztő játék a Quercetti puzzle-je, amellyel a kicsik elsajátíthatják az alapvető formák és színek világát. A vadvilág témájú puzzle-ben a tábla egyik felén a gyerekek az üres formákba illeszthetik az állatfigurákat, de meg is fordíthatják azt, majd a mágneses hátsó részen alkothatnak saját fantáziájuk szerint színes képet az állatkáikkal. A tábla mérete pedig hozzájárul a csoportos játékhoz is!

Quercetti Fantacolor Junior Basic, 48 db
5 010 Ft 4 930 Ft

Fantacolor Junior Basic segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt 16 db sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.

Quercetti Junior Pötyi

Quercetti Junior Pötyi

Értékelés: 4
8 800 Ft

Quercetti Junior Pötyije lényegében kétféle játékot is tartalmaz. A készlet egyik oldala letörölhető rajztáblaként használható, a másik oldalon pedig különböző képeket készíthetünk a színes gömbök kirakásával. A játék alkalmas a szem- és kéz koordináció fejlesztésére, valamint a színek elsajátítására is. 2 éves kortól ajánlott.

Quercetti Quack & Flap Sétáló kacsafigura
4 790 Ft

Quercetti Quack & Flap a legkisebbeknek segít először felfedezni a világot, hiszen a menet közben hápogó-járó kacsával vicces és izgalmas sétákat tehet. Ez a magas minőségű fejlesztő játék egyszerre szórakoztat és tanítja a gyereket a koordinált mozgásra. Méretezésének köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kisgyerekek kezébe.

Quercetti Fantacolor Junior, 48 db
6 530 Ft

Fantacolor Junior segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.

Quercetti Filò Kreatív játék
6 660 Ft

Quercetti Filò segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes fonalak végtelen számú ábra létrehozásának lehetőségét kínálják, de a csomag tartalmaz egy útmutató füzetet is, melyet követve a kezdők is elékszíthetik a mellékelt példákat. A játék használata egyszerű, így már 4 éves kortól ajánlott.