Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
5 550 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.

Rappa Serpenyő - az élelmiszer színe változik
3 590 Ft 3 350 Ft

Szuper serpenyő a konyhádba. Ha az élelmiszer utánzatot a serpenyőre helyezed (virsli, szalonna, szteak), megnyomod a gombot, hallani fogod a hús sercegését, egy kis idő után megváltozik a színe és úgy néz ki, mintha kirántva lenne. A készlet tartalma egy forgató, tányér és dresszing.

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
7 490 Ft 6 850 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Rappa Nagy plüss panda Joki 100 cm
7 190 Ft 5 640 Ft

Plüss játék egy aranyos Joki névre hallgató panda formában nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! Plüss panda maci 100 cm-es mérettel puha plüssből készült. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Plüss ülő panda, 18 cm
2 140 Ft

Gyönyörű plüss panda 18 cm-es magassággal. A panda kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik. Kiváló! Páradat megnézni helyesen mit jelent

Rappa Berni pásztorkutya, fekvő, 44 cm
6 180 Ft

Az imádnivaló plüss kutya egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A berni pásztorkutya 44 cm hosszú, kiváló minőségű puha plüssből készült.

Rappa Nagy plüss elefánt Bimbo 100 cm
9 203 Ft 8 060 Ft

Selymes nagy elefánt Bimbo néven, 100 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüssjáték remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Plüss dinoszaurusz T-Rex 26 cm
4 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss tirannoszaurusz T-Rex dinoszaurusz. Minőségi plüssből készült és magassága cca. 26 cm. Ez a plüssfigura ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak!

Rappa Plüss kutya foxterrier - Dásenka 30 cm
5 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni-való plüss Dásenka nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Foxterrier 30 cm nagysággal exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Plüss pingvin álló, 20 cm
4 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss pingvin 20 cm mérettel. A gyerekek egyből imádni fogják. A pingvin kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Értékelés: 5
2 410 Ft

Gyönyörű plüss bagoly, 20 cm nagysággal. A bagoly kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

Rappa Baba Fantasy 2, 90 darab
5 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám összerakó játék a legkisebbeknek! Itt az ideje a motorikus készségek és a képzelet fejlesztésére, és ezzel az összerakó játékkal ez gyerekjáték lesz. Tartalmaz 90 darab színes részecskét, amelyeket különböző módon lehet összerakni!

Rappa Berni pásztorkutya, fekvő, 61 cm
10 220 Ft

Az imádnivaló plüss kutya egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A berni pásztorkutya 61 cm hosszú, kiváló minőségű puha plüssből készült.

Rappa Dino robot, járó, hanggal és a fénnyel
2 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robot dinoszaurusz, fehér-fekete színkombinációban, élethű. Jár, hangokat ad ki és világít a szeme. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Rappa Fekvő plüss perzsa macska, 35 cm
5 510 Ft

Gyönyörű plüss perzsa macska 35 cm hosszú, élethű. A macska kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Egy szép ajándék minden macska szerelmeseinek.

Rappa Filc ló 32 cm, barna-fekete
3 080 Ft

A gyönyörű felnyergelt ló egyetlen farmgyűjteményből sem hiányozhat. A 32 cm-es ló filcből készült. A gyerekek szeretnek az állatokkal játszani. A ló az egyik legnépszerűbb ilyen állat.

Rappa Fűrész hanggal

Rappa Fűrész hanggal

Értékelés: 5
5 640 Ft

Egy kis ezermesternek sem hiányozhat a motoros láncfűrész. Műanyag fűrész valósághű hangokat ad ki. Mozgó lánccal rendelkezik, hossza kb. 38 cm. Ez a megfelelő szerszám a kis favágód számára.

Rappa Hatalmas traktor változtatható fülkével
5 526 Ft 5 370 Ft

Nagy teljesítményű traktor, amely nem hiányozhat egyetlen gazdaságból sem. Ez a lenyűgöző 36 cm hosszú traktor kiváló minőségű PVC-ből készül. Lendkerékkel működik továbbá fülkéje leválasztható.

Rappa Hole de luxe golf babakocsi
7 930 Ft

A modern babakocsi nap elleni tetővel és kosárral rendelkezik, amelybe minden kincs belefér. Gyorsan elengedhetetlen és kedvelt kiegészítővé válok a babával való séták során.

Rappa Nagy Koki egyszarvú 130 cm plüss
16 010 Ft

rózsaszín egyszarvú plüss nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! A 130 cm-es méretű plüss állat puha plüssből készült. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Nagy plüss egyszarvú, 80 cm
13 450 Ft

Kiárusítás

A nagy, imádni való plüss egyszarvú nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Az aranyos egyszarvú 80 cm magas, kiváló minőségű, puha plüssből készült. A rózsaszín egyszarvú szarva, fülei és mancsai szivárvány színűk. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Nagy plüss mackó Bono 80 cm világos
5 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni-való plüss maci nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Mackó mérete 80 cm, puha plüssből készült, és szatén masnival van díszítve. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Nagy plüss mackó Oskar 90 cm barna
6 720 Ft

A puha Oskar nagy plüss mackó 90 cm- es méretben minőségi puha plüssből készült, így ideális az ölelgetésre is. Ez a plüss állatka remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Nagy ülő plüss egyszarvú 68 cm
11 890 Ft 9 810 Ft

Gyönyörű ülő plüss egyszarvú elragadó rózsaszín feldolgozásban, 68 cm- es méretben, mely minőségi puha plüssből készült. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Összecsavarozható homlokrakodó hanggal és fénnyel
7 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a szuper autóval sosem fogsz unatkozni! A mellékelt tartozékokkal összerakható és szétszedhető, ráadásul megy, világít és hangokat játszik le. A homlokrakodó minőségi műanyagból készült és ** kb. 33 cm hosszú**.

Rappa Orvosi koffer

Rappa Orvosi koffer

Értékelés: 4,3
3 144 Ft 3 080 Ft

A készlet tartalmaz mindent, amire a kis orvosoknak szükségük lehet. Például: sztetoszkóp, hőmérő, injekció, olló, és egyéb szükséges tartozékok, összesen 8 db.

Rappa Pénztárgép élelmiszerekkel
6 040 Ft

Csodás műanyag pénztárgép működő számológéppel, LCD kijelzővel, valamint hang- és fényeffektusokkal. A csomagolás élelmiszereket, scannert, bankkártyát és pénzt is tartalmaz.

Rappa Plüss álló ló, 21 cm
3 350 Ft

Az imádni való plüss ló nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Krémszínű ló, 21 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült és kötőfékkel van díszítve. Ez a plüss ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!

Rappa Plüss bárány 34 cm
3 709 Ft 3 350 Ft

Az aranyos plüss bárány nem hiányozhat a gyűjteményedből. A 34 cm-es bárány kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss elefánt, 22 cm
2 680 Ft

22 cm-es plüss elefánt! A legnagyobb szárazdföldi emlős a RAPPA exkluzív plüss kollekcióba tartozik. Az ebbe a készletbe tartozó termékek kiváló minőségű puha plüssből készültek.

Rappa Plüss flamingó 34 cm
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a bájos plüss flamingó nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 34 cm magas flamingó exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

Rappa Plüss fóka, 24 cm

Rappa Plüss fóka, 24 cm

Értékelés: 5
4 830 Ft

24 cm-es szép plüss fóka. A fóka kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!

Rappa Plüss galamb, 23 cm

Rappa Plüss galamb, 23 cm

Értékelés: 5
3 760 Ft

Az imádni való plüss galamb nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! 23 cm méretű galamb kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!

Rappa Plüss interaktív Bobi kutya barát
8 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos plüss interaktív kutya Bobi a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.

Rappa Plüss macska pajtás Mína interaktív
6 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos plüss interaktív macska Mína a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.

Rappa Plüss mosómedve ülő 26 cm
3 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss mosómedve nem hiányozhat a plüss állatkák gyűjteményedből! Aranyos mosómedve 26 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss nimfapapagáj, 20 cm
3 350 Ft

Csodaszép plüsspapagáj, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 20 cm-es nimfapapagáj kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!

Rappa Plüss pásztorkutya, fekvő, 89 cm
25 160 Ft

Hatalmas plüss berni pásztor 89 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Plüss perzsa macska, fekvő 30 cm
4 560 Ft

Gyönyörű plüss Perzsa macska hossza 30 cm, valósághű. A macska kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Egy szép ajándék a macskák szerelmeseinek.

Rappa Plüss strucc 20 cm
2 810 Ft

Ez a bájos plüss strucc a RAPPA plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része. A játék magassága cca. 20 cm. Ez a csodás plüssjáték nem hiányozhat a szobádból!

Rappa Plüss strucc Emu, 32 cm
4 020 Ft

Ez a bájos plüss strucc nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 32 cm magas strucc exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

Rappa Plüss ülő bichon kutya 30 cm
3 350 Ft

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő bichon exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Plüss ülő farkas farkaskölyökkel, 27 cm
8 060 Ft

Az aranyos plüss farkas farkaskölyökkel nem hiányozhat a plüss gyűjteményedből! Az ülő farkas exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, és a mérete körülbelül 27 cm. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Plüss ülő zebra, 18 cm
2 010 Ft

Gyönyörű plüss zebra 18 cm-es magassággal. A zsiráf kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik.

Rappa Plüss zöld leguán, 70 cm
3 957 Ft 3 620 Ft

Csodaszép plüssleguán, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 70 cm hosszú leguán kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!

Rappa Repülőgép-hordozó 76 cm hanggal és fénnyel
8 290 Ft 7 930 Ft

Nagy, 76 cm-es hadihajó felszállási fedélzettel és toronnyal. Fény- és hangeffektekkel rendelkezik. A csomag része 5 fém repülőgép modell, tehát azonnal kezdődhet is a csata.