Rappa Kalózlány jelmez, M

Rappa Kalózlány jelmez, M

Értékelés: 5
6 390 Ft

4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A bíbor színű jelmez egy ruhából, egy kalapból és egy kendőből áll. Nem hiányozhat a stílusos öv és a lábbeli sem. A farsangi jelmez a 15 évesek számára ajánlott.


Rappa Nagy összecsukható vár tartozékokkal-57%
9 290 Ft

3 990 Ft

Akció

Szenzációs műanyag vár összerakó játék. A vár külső falakból négy toronnyal és belső erődítményből áll. A csomagolás tartalmaz ostromgépeket, amelyek segítenek a kis hódítóknak elfoglalni a várat. Nem hiányozhatnak a lovagok figurái sem.


Rappa Plüss kutya foxterrier - Dásenka 30 cm
3 190 Ft
3 090 Ft

Az imádni-való plüss Dásenka nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Foxterrier 30 cm nagysággal exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!


Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
5 490 Ft

4 790 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.


Rappa Baba Fantasy 2, 90 darab
3 690 Ft

Vidám összerakó játék a legkisebbeknek! Itt az ideje a motorikus készségek és a képzelet fejlesztésére, és ezzel az összerakó játékkal ez gyerekjáték lesz. Tartalmaz 90 darab színes részecskét, amelyeket különböző módon lehet összerakni!


Rappa Éhes papagáj persely - több színváltozat
4 490 Ft

3 790 Ft

Nagyszerű papagájos persely A ráhelyezett pénzérmét az ügyes papagáj képes a persely belsejébe helyezni. Nagyszerű ajándék, amely megtanítja a gyermekeket a takarékosságra és még szórakoztató is.


Rappa Fekvő plüss perzsa macska, 35 cm
5 301 Ft

4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss perzsa macska 35 cm hosszú, élethű. A macska kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Egy szép ajándék minden macska szerelmeseinek.


Rappa Filc ló 32 cm, barna-fekete
2 690 Ft

A gyönyörű felnyergelt ló egyetlen farmgyűjteményből sem hiányozhat. A 32 cm-es ló filcből készült. A gyerekek szeretnek az állatokkal játszani. A ló az egyik legnépszerűbb ilyen állat.


Rappa Futball játék /foci - nagy
3 190 Ft

A rugós foci kedvenc játék a fiatal labdarúgók között, és az egész család számára. Ezzel a focival a barátaidat 100%-ra le fogod nyűgözni. Élvezd a sok mókát, és játssz le egy szenzációs meccset!


Rappa Hatalmas traktor változtatható fülkével
5 526 Ft

4 490 Ft

Nagy teljesítményű traktor, amely nem hiányozhat egyetlen gazdaságból sem. Ez a lenyűgöző 36 cm hosszú traktor kiváló minőségű PVC-ből készül. Lendkerékkel működik továbbá fülkéje leválasztható.


Rappa Hole de luxe golf babakocsi
8 990 Ft

A modern babakocsi nap elleni tetővel és kosárral rendelkezik, amelybe minden kincs belefér. Gyorsan elengedhetetlen és kedvelt kiegészítővé válok a babával való séták során.


Rappa Hópehely jelmez-55%
6 090 Ft

2 690 Ft

Akció

Gyönyörű hópehely farsangi jelmez kicsiknek. A ruha ezüst hópelyhekkel díszített. Légy a karnevál sztárja ezzel a jelmezzel!


Rappa Nagy Koki egyszarvú 130 cm plüss
16 043 Ft

14 390 Ft

rózsaszín egyszarvú plüss nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! A 130 cm-es méretű plüss állat puha plüssből készült. Tökéletes ajándék minden alkalomra!


Rappa Nagy plüss mackó Bono 80 cm világos
4 090 Ft

Az imádni-való plüss maci nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Mackó mérete 80 cm, puha plüssből készült, és szatén masnival van díszítve. Tökéletes ajándék minden alkalomra!


Rappa Nagy ülő plüss egyszarvú 68 cm
11 890 Ft

10 590 Ft

Gyönyörű ülő plüss egyszarvú elragadó rózsaszín feldolgozásban, 68 cm- es méretben, mely minőségi puha plüssből készült. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!


Rappa Összecsavarozható homlokrakodó hanggal és fénnyel
5 526 Ft

4 890 Ft

Ezzel a szuper autóval sosem fogsz unatkozni! A mellékelt tartozékokkal összerakható és szétszedhető, ráadásul megy, világít és hangokat játszik le. A homlokrakodó minőségi műanyagból készült és ** kb. 33 cm hosszú**.


Rappa Orvos jelmez mérete S
4 590 Ft

Legyél a farsangi parti sztárja, és öltözz fel az orvos jelmezbe, amelynek köszönhetően senki sem hagy figyelmen kívül. Menj ünnepelni, és ments meg mindent, amit meg lehet menteni.


Rappa Orvosi koffer
3 144 Ft
3 090 Ft

A készlet tartalmaz mindent, amire a kis orvosoknak szükségük lehet. Például: sztetoszkóp, hőmérő, injekció, olló, és egyéb szükséges tartozékok, összesen 24 db.


Rappa Pénztárgép élelmiszerekkel
4 890 Ft

Csodás műanyag pénztárgép működő számológéppel, LCD kijelzővel, valamint hang- és fényeffektusokkal. A csomagolás élelmiszereket, scannert, bankkártyát és pénzt is tartalmaz.


Rappa Pilóta jelmez mérete S
4 590 Ft

Viharozz be a farsangi ünnepségre egy stílusos pilóta ruhában. Legyél te a parti csillaga köszönhetően ennek a jelmeznek, és nyűgözd le az összes barátodat!


Rappa Plüss álló ló, 21 cm
2 468 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni való plüss ló nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Krémszínű ló, 21 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült és kötőfékkel van díszítve. Ez a plüss ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!


Rappa Plüss bárány 34 cm
3 709 Ft

Az aranyos plüss bárány nem hiányozhat a gyűjteményedből. A 34 cm-es bárány kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!


Rappa Plüss egyszarvú 30 cm
3 190 Ft
3 090 Ft

Aranyos plüss egyszarvú gyönyörű rózsaszín sörénnyel és szarval 30 cm mérettel. Kiváló minőségű és finom plüss anyagból készült. A gyerekek egyszerűen imádják a plüss állatokat. Ez plüss darab egy tökéletes ajándék!


Rappa Plüss elefánt, 22 cm
2 190 Ft

22 cm-es plüss elefánt! A legnagyobb szárazdföldi emlős a RAPPA exkluzív plüss kollekcióba tartozik. Az ebbe a készletbe tartozó termékek kiváló minőségű puha plüssből készültek.


Rappa Plüss galamb, 23 cm
2 840 Ft

Az imádni való plüss galamb nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! 23 cm méretű galamb kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!


Rappa Plüss interaktív Bobi kutya barát
6 890 Ft

5 890 Ft

Aranyos plüss interaktív kutya Bobi a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.


Rappa Plüss kutya Jack Russell trikolór 30 cm
3 190 Ft
3 090 Ft

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő Jack Russell-terrier exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!


Rappa Plüss macska pajtás Mína interaktív
5 690 Ft

Aranyos plüss interaktív macska Mína a simogatásra azzal válaszol, hogy realisztikus hangokat ad ki és tudja mozgatni a fejét és a farkát. A plüss állat 25 cm magas.


Rappa Plüss medve Kuba 100 cm, barna
5 990 Ft

A nagy plüss mackó Kuba nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! A medve 100 cm-es méretben magas minőségű puha plüssből készült, és közepes barna színű. Ez a plüss darab ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!


Rappa Plüss mosómedve ülő 26 cm
3 490 Ft

Gyönyörű plüss mosómedve nem hiányozhat a plüss állatkák gyűjteményedből! Aranyos mosómedve 26 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!


Rappa Plüss perzsa macska, fekvő 30 cm
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss Perzsa macska hossza 30 cm, valósághű. A macska kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Egy szép ajándék a macskák szerelmeseinek.


Rappa Plüss retro ülő medve 28 cm
3 290 Ft

plüss medve egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A medve minőségi plüssből készült, barna színű és szép bordó masnival díszített. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!


Rappa Plüss ülő farkas, 30 cm
3 088 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni való plüss farkas nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! 30 cm magas farkas kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!


Rappa plüss yorkshire kutya 30 cm
3 190 Ft
3 090 Ft

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő yorkshire exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, és a mérete körülbelül 30 cm. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!


Rappa Plüss zöld leguán, 70 cm
3 957 Ft

3 709 Ft

Csodaszép plüssleguán, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 70 cm hosszú leguán kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!


Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
3 490 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.


Rappa Színes robot fénnyel és hanggal
4 406 Ft

3 790 Ft

Vidám, színes robot, mely vicces hangokat és állathangokat ad ki. Rugalmas kezekkel és lábakkal rendelkezik, világít és változtatja a színét. A fej megnyomása után forgatással változtatja a szemszínét. A lábán csörgők találhatóak.


Rappa Tigris jelmez
4 790 Ft

3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tigris mintájú farsangi jelmez kicsiknek barna-fekete színben. A csomag fejpántot, füleket és stílusos, farokkal ellátott ruhát tartalmaz.


Rappa Tisztító-készlet
4 190 Ft

3 490 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítődet a takarító készlettel, mely szemetes kosarat, szemetes lapátot, seprűt és fogantyút tartalmaz. A készlet ajándékdobozban érkezik.


Rappa Üllő Brit plüss macska 30 cm
3 190 Ft
3 090 Ft

Gyönyörű plüss Perzsa macska 30 cm nagysággal. Kiváló minőségű és finom plüss anyagból készült. A gyerekek egyszerűen imádják a plüss állatokat. Ez plüss darab egy tökéletes ajándék!


Rappa Ülő plüss kernterier, 28 cm
3 890 Ft

Az imádnivaló plüss kernterier egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! A valósághű kutya 28 cm méretű. Exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!


Rappa Ülő plüss papagáj, 25 cm
3 490 Ft

Az imádnivaló plüss papagáj egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! 25 cm magas papagáj minőségi plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.