Rappa Nagy plüss mackó, 100 cm, szürke
8 240 Ft

A plüss medve egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! A medve minőségi puha plüssből készült, szürke színű és stílusos masnival díszített. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!

Rappa Tűzoltó autó, bázissá alakítható, hang, fény
8 100 Ft

Tűzoltó autó és bázis 2az1-ben! Az autó 3 féle hangot ad ki – ábécé, számok, valósághű autó hangok. A gyerekek játszhatnak, valamint angol nyelven tanulhatnak. A csomagolás része szintén két kisautó és egy helikopter, méretileg a bázishoz valók.

Rappa Sárga RegioJet vonat hanggal és világítással
5 760 Ft

Eredeti sárga RegioJet vonat a Student Agency-től. A készlet sárga mozdonyt, sárga vagont és síneket tartalmaz, amelyekből vasúti pálya hozható létre. A vonat hang- és fényeffektusokat ad ki.

Rappa Serpenyő - az élelmiszer színe változik
4 110 Ft

Szuper serpenyő a konyhádba. Ha az élelmiszer utánzatot a serpenyőre helyezed (virsli, szalonna, szteak), megnyomod a gombot, hallani fogod a hús sercegését, egy kis idő után megváltozik a színe és úgy néz ki, mintha kirántva lenne. A készlet tartalma egy forgató, tányér és dresszing.

Rappa Nagy plüss mackó Bono 80 cm világos
6 860 Ft

Az imádni-való plüss maci nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Mackó mérete 80 cm, puha plüssből készült, és szatén masnival van díszítve. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Plüss medve Kuba 100 cm, barna
8 240 Ft

A nagy plüss mackó Kuba nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! A medve 100 cm-es méretben magas minőségű puha plüssből készült, és közepes barna színű. Ez a plüss darab ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa A Cseh vasút vonata hanggal és a fényekkel
6 460 Ft 6 180 Ft

Készlet a Cseh Vasutak eredeti szerelvényével, amely tartalmaz egy mozdonyt és két vasúti kocsitsíneket 12 görbített és 8 egyenes sínből áll. A vonat hangokat ad ki és világít.

Rappa Nagy plüss panda Joki 100 cm
7 060 Ft 6 450 Ft

Plüss játék egy aranyos Joki névre hallgató panda formában nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! Plüss panda maci 100 cm-es mérettel puha plüssből készült. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Plüss pingvin álló, 20 cm
3 430 Ft

Gyönyörű plüss pingvin 20 cm mérettel. A gyerekek egyből imádni fogják. A pingvin kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

Rappa Nagy, fehér plüss Funkie egyszarvú, 85 cm
9 620 Ft

A nagy, imádnivaló Funkie plüss egyszarvú nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Az aranyos egyszarvú 85 cm magas, minőségi, puha plüssből készült**. Ez a szenzációs plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Értékelés: 4,9
4 110 Ft

Gyönyörű plüss bagoly, 20 cm nagysággal. A bagoly kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss zsiráf, 40 cm, ECO-FRIENDLY
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss zsiráf nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. A zsiráf mérete 40 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüsslabrador kiskutyával, fekvő, 25 cm, ECO-FRIENDLY
7 490 Ft

Ez a bájos plüsslabrador egyetlen gyerekszobából, sem plüssállatgyűjteményből nem hiányozhat. A plüssállat mérete 25 cm. Egy 13 cm-es kölyökkutya is a játék része. Kiváló minőségű plüssből készült játék és ezáltal a RAPPA játékok plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része.

Rappa Üllő Brit plüss macska 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 700 Ft

Gyönyörű plüss Perzsa macska 30 cm nagysággal. Kiváló minőségű és finom plüss anyagból készült. A gyerekek egyszerűen imádják a plüss állatokat. Ez plüss darab egy tökéletes ajándék!

Rappa Plüss tengerimalac, 17 cm, ECO-FRIENDLY
3 430 Ft

Ez az aranyos plüss tengerimalac nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 17 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss pásztorkutya, fekvő, 89 cm
25 050 Ft 23 100 Ft

Hatalmas plüss berni pásztor 89 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Plüss bagoly, 18 cm, ECO-FRIENDLY
4 110 Ft

Ez az aranyos plüss bagoly nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. A bagoly mérete 18 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüsslajhár, ülő, 18 cm, ECO-FRIENDLY
3 490 Ft

Ez a csodaszép plüsslajhár egyetlen gyerekszobából, sem plüssállatgyűjteményből nem hiányozhat. A plüssállat mérete 18 cm. Kiváló minőségű plüssből készült játék és ezáltal a RAPPA játékok plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része.

Rappa Plüss zöld leguán, 70 cm
4 660 Ft

Csodaszép plüssleguán, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 70 cm hosszú leguán kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!

Rappa Tűzoltó készlet

Rappa Tűzoltó készlet

Értékelés: 4,1
2 740 Ft

Légy tagja a tűzoltóságnak ezzel a professzionális tűzoltó készlettel! A készlet tartalmazza a tűzoltó készüléket, rádiót, iránytűt, sisakot és baltát.

Rappa Plüss teknősbéka Agáta, 25 cm, ECO-FRIENDLY
4 690 Ft

Ez az aranyos plüss teknősbéka nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. A teknősbéka mérete 25 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő panda, 20 cm, ECO-FRIENDLY
4 690 Ft

Ez az aranyos plüss panda nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. A panda mérete 20 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss álló disznó, 26 cm, ECO-FRIENDLY
3 030 Ft 2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss disznó nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 26 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Ülő plüss koala, 15 cm, ECO-FRIENDLY
2 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az imádnivaló plüss koala egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. Minőségi plüssből készült, 15 cm magas, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő róka 18 cm, ECO-FRIENDLY
3 430 Ft

Ez az aranyos plüss róka nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. A róka mérete 18 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Nagy plüss elefánt Bimbo 100 cm
8 240 Ft

Selymes nagy elefánt Bimbo néven, 100 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüssjáték remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Pénztárgép élelmiszerekkel
6 100 Ft 5 490 Ft

Csodás műanyag pénztárgép működő számológéppel, LCD kijelzővel, valamint hang- és fényeffektusokkal. A csomagolás élelmiszereket, scannert, bankkártyát és pénzt is tartalmaz.

Rappa Nagy plüss mackó Oskar 90 cm barna
7 000 Ft

A puha Oskar nagy plüss mackó 90 cm- es méretben minőségi puha plüssből készült, így ideális az ölelgetésre is. Ez a plüss állatka remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Plüss macska fehér-szürke ülő, 17 cm, ECO-FRIENDLY
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a gyönyörű plüss macska nem hiányozhat egy gyerekszobából sem. A macska nagysága 17 cm. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss flamingó 34 cm, ECO-FRIENDLY
4 190 Ft

Ez a bájos plüss flamingó nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 34 cm magas flamingó exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

Rappa Plüssőzike, fekvő, 22 cm, ECO-FRIENDLY
4 110 Ft

Csodaszép plüssőzike, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 22 cm-es őzike kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Nagy plüss egyszarvú, 80 cm
13 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagy, imádni való plüss egyszarvú nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Az aranyos egyszarvú 80 cm magas, kiváló minőségű, puha plüssből készült. A rózsaszín egyszarvú szarva, fülei és mancsai szivárvány színűk. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Plüss őzborjú, 22 cm, ECO-FRIENDLY
3 430 Ft

Ez az aranyos plüss őzborjú nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 22 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő oroszlán, 25 cm, ECO-FRIENDLY
4 890 Ft

Ez az aranyos plüss oroszlán nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából és plüssállat gyűjteményből sem. A plüssjáték mérete 25 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, így a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő vagy álló panda, 22 cm, ECO-FRIENDLY
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss panda nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. A panda mérete 22 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő zebra, 18 cm
3 430 Ft

Gyönyörű plüss zebra 18 cm-es magassággal. A zsiráf kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik.

Rappa plüss yorkshire kutya 30 cm, ECO-FRIENDLY
4 660 Ft

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő yorkshire exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, és a mérete körülbelül 30 cm. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Tisztító-készlet

Rappa Tisztító-készlet

Értékelés: 1
3 690 Ft

A háztartás takarítása egy soha véget nem érő munka. Szereld fel a kis segítődet a takarító készlettel, mely szemetes kosarat, szemetes lapátot, seprűt és fogantyút tartalmaz. A készlet ajándékdobozban érkezik.

Rappa Ülő szürke plüssnyuszi, 20 cm
4 190 Ft

Ez a csodaszép plüssnyuszi nem hiányozhat plüssállatkáid gyűjteményéből! Ez az elbűvölő 20 cm-es nyuszi kiváló minőségű, lágy plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét alkotja. Ez a plüssjáték ideális ajándékot jelent a bájos plüssök minden rajongójának!

Rappa Plüss álló vaddisznó, 30 cm, ECO-FRIENDLY
4 190 Ft

Ez az aranyos plüss vaddisznó nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 30 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss bárány 34 cm

Rappa Plüss bárány 34 cm

Értékelés: 5
5 210 Ft

Az aranyos plüss bárány nem hiányozhat a gyűjteményedből. A 34 cm-es bárány kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss gólya madár, 39 cm, ECO-FRIENDLY
4 690 Ft

Ez az aranyos plüss gólya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. – Plüss játékméret 39 cm. A gólya kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss macska fehér-fekete ülő, 17 cm, ECO-FRIENDLY
3 490 Ft

Ez a gyönyörű plüss macska nem hiányozhat egy gyerekszobából sem. A macska nagysága 17 cm. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss mosómedve ülő 26 cm
4 390 Ft

Gyönyörű plüss mosómedve nem hiányozhat a plüss állatkák gyűjteményedből! Aranyos mosómedve 26 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss ülő westie kutya, 30 cm, ECO-FRIENDLY
5 490 Ft

Ez az aranyos plüss westie kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, és a plüssállat gyűjteményből sem. A plüss játék mérete 30 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült és a RAPPA exkluzív plüss játékokból álló kollekció része.