Rasasi Daarej Pour Femme - EDP
6 720 Ft

A Daarej Pour Femme egy ínyenc virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatot zöld akkordok egészítik ki, amelyek tiszta virágos szívillattá változik át. A kompozíciót a  borostyán, pacsuli, pézsma, karamell, vetiver és szantálfa kombinációja zárja.

Rasasi Egra Men - EDP
4 780 Ft

Az Egraa egy aromás-fás illat férfiaknak. A fejillatban a borókabogyó, a lucfenyő, az ibolyalevél és a grapefruit jeleskedik A szív egyesíti a fenyőt, az íriszt és a galbanum gyantát. A kompozíciót a tölgyfa moha, a szürke ámbra, a pézsma és  a szantálfa kombinációja zárja.

Rasasi Hawas For Her - EDP
16 450 Ft

Hawas For Her egy keleti-gyümölcsös illat a nők számára. Összetevői közé tartozik a piros alma, gránátalma, jázmin, praliné és vetiver.

Rasasi Daarej Pour Homme - EDP
7 320 Ft

A Daarej Pour Homme egy keleti-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom, az üröm és római kömény, a szívben a rózsa és az írisz rejtőzik. A kompozíciót vanília, pézsma, ámbra, tonkabab és szantálfa zárja. .

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui - EDP
9 740 Ft

Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Lui egy ciprus-gyümölcsös illat férfiaknak gazdag összetétellel. A gyümölcsös fejillatot kiegészíti a fekete bors, a tiszta virágos szívillatban rejtőzik a gyöngyvirág, frézia és a jázmin.

Rasasi Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz - EDP
46 660 Ft

Az Attar Al Boruzz Lamaat Musk Tabriz egy keleti parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat vérnarancsot, bergamottot és rózsabrsot tartalmaz. A szívében az indiai rózsa, a maracuja és a fehér cédrusfa kombinációját fogja érezni.

Rasasi Shuhrah Pour Femme - EDP
7 170 Ft

A Shuhrah Pour Femme ravasz és virágos illat nők számára. A fej citromot és zsályát tartalmaz. A virágszívben írist, jázminot és gyöngyvirágot fogsz érezni. A kompozíciót patchuli, agarfa, pézsma és szürke borostyánzár zárja le.

Rasasi Shuhrah Pour Homme - EDP
7 080 Ft

A Shuhrah Pour Homme magába rejti a rózsa, paradicsom levél és frézia illatjegyeit. A szívillatban a rózsa, jázmin, szantálfa és cédrus kombinációját fogja érezni. A kompozíciót a meleg borostyán, pézsma, tölgyfa moha, bőr és agarfa zárja le.

Rasasi Abyan Pour Femme - EDP
7 920 Ft

Az Abyan Pour Femme egy virágos-fás női illat, melynek alapját a pézsma adja. A fejillatban a citrom és a málna, a szívben az ibolya  és a rózsaszirom jeleskedik. A kompozíciót a pézsma, a cédrus és a civet zárja.

Rasasi Abyan Pour Homme - EDP
7 470 Ft

Az Abyan Pour Homme egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat kardamomot, fahéjat, valamint friss mandarin és grapefruit tónusokat tartalmaz. A szívben kibontakozik a rózsa és az alma kombinációja. A pézsma-, bőr- és fás tónusok zárják  a kompozíciót. .

Rasasi Al Wisam Day - EDP
12 710 Ft

Az Al Wisam Day egy keleties illat a férfiaknak. Friss bergamott, aromás levendula és muskátli illatával nyit. A szívében rózsa, szerecsendió, szantálfa és cédrus kombinációja érződik. Meleg ámbra, pézsma, tölgymoha és agarfa zárja a kompozíciót.

Rasasi Ashaar Pour Femme - EDP
16 450 Ft

Az Ashaar Pour Femme egy keleti-gyümölcsös illat nőknek. A fejillatot fekete ribizli, mandarin és bergamott alkotja. A szívillat egyesíti a gyöngyvirág, az őszibarack, az alma és a narancsvirág illatjegyeket. A kompozíciót vanília, pézsma, borostyán és agarfa kombinációja zárja.

Rasasi Ashaar Pour Homme - EDP
14 440 Ft

Az Ashaar Pour Homme egy  keleti parfüm a férfiak számára. A fűszeres fejillata fahéjból készült, kardamommal és friss bergamottal kiegészítve. A szívillat magába rejti a  cédrusfa illatjegyeit, a kompozíciót a szantálfa, agar, moha és a styrax kombinációja zárja.

Rasasi Attar Al Boruzz Jazeebiyat Musk Tabriz - EDP
46 350 Ft

Az Attar Al Boruzz Musk Tabriz Jazeebiyat egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat citromot, mandarint, őszibarackot, feketeribizlit és kókuszdiót tartalmaz. A szívben rejtőzik a tuberózis, rózsa, írisz és narancsvirág.

Rasasi Attar Al Mohabba Female - EDP
17 220 Ft 9 850 Ft

Az Attar Al Mohabba Female egy keleti parfüm a nők számára. A fej illata aromás fahéjat, kardamomot és friss bergamottot tartalmaz. A szívillatban rejtőzik a cédrusfa, a pézsma és a rózsa. A kompozíciót a pacsuli, vetiver, bőr, agárfa és más fás hangok kombinációja egészíti ki.

Rasasi Attar Al Mohabba Male - EDP
10 790 Ft

Az Attar Al Mohabba Male egy keleti illat a férfiak számára. A fej friss bergamottot és keserű narancs esszenciát (neroli) tartalmaz. A szívében a jázmin, az édes vanília és az ilang-ylang kombinációját fogja érezni. A szantálfa, pézsma és a tok nem zárja be az összetételt.

Rasasi Egra Women - EDP
6 030 Ft

Az Egra Women egy virágos-fás női illat. Friss bergamott, tavirózsa, frézia és jellegzetes bors tónusokkal nyílik meg. Ezután átkerül a szívébe, amely narancsvirágot, jázmint és aromás szilvát tartalmaz. A szantálfa, a pacsuli és a pupézsma zárja a kompozíciót.

Rasasi Entebaa For Women - EDP-50%
20 660 Ft 10 320 Ft

Akció

Az Entebaa For Women egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsfej körteből, feketeribizliből és lédús őszibarackból áll. A virág szívét a mimoza és a rózsa kombinációjával fogja érezni. A kompozíciót pézsma alap zárja le.

Rasasi Faqat Lil Nissa - EDP
10 520 Ft

A Faqat Lil Nissa egy keleti-virágos illat a nők számára. Íriszt, sambacki jázmint, narancsvirágot és indiai oudot tartalmaz.

Rasasi Faqat Lil Rijal - EDP
8 790 Ft

A Faqat Lil Rijal egy keleti fás illat a férfiaknak. A fejillatban friss bergamot, írisz és agarfa jeleskedik. A szívében a kardamom, az rizs, a jázmin és a muskátli kombinációja érződik. A kompozíciót pacsuli, pézsma, bőr, szantálfa és agarfa keveréke zárja.

Rasasi Fattan Pour Femme - EDP
6 660 Ft

A Fattan Pour Femme egy keleties női illat. A citrusos-fűszeres fejillat bergamotból, mandarinból és finom rózsaborsból tevődik össze. A szívillat ötvözi az írisz, a rózsa, a jázmin, a keserű narancs esszencia (neroli) és a pacsuli illatjegyeit.

Rasasi Fattan Pour Homme - EDP
7 170 Ft

A Fattan Pour Homme egy keleti parfüm a férfiak számára. Gyengéd rózsabors, friss bergamott és grapefruit árnyalataival nyílik meg. Ezután a gyöngyvirág, a pacsuli, a vetiver és a cédrusfa illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban.

Rasasi Junoon Leather For Men - EDP
23 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Junoon Leather For Men egy keleti illat a férfiak számára. A fejillat kardamomot, virág árnyalatot és agarfát tartalmaz. A borostyán, a bors és más fűszerek egyesülnek a szívében. A kompozíciót fehér pézsma, borostyánfa és agarfa kombinációja zárja.

Rasasi Junoon Leather For Women - EDP
26 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Junoon Leather For Women egy keleti illat a nők számára. A fejillat sáfrányt és citrusfélét tartalmaz. A rózsa, a pacsuli és a gyöngyvirág illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban. A tonkabab, dohány, bőr, borostyán, pézsma, szantálfa és agarfa kombinációja zárja a kompozíciót.

Rasasi Junoon Satin For Men - EDP-52%
32 010 Ft 15 130 Ft

Akció

A Junoon Satin For Men egy keleti-édes illat a férfiak számára. Friss bergamottból, agarfából, pézsmából, fűszeres és virágos hangokból készült.

Rasasi Junoon Satin For Women - EDP
23 790 Ft

A Junoon Satin for Women egy keleti-virágos illat a nők számára. Összetevői közé tertozik a rózsa, pézsma, ambroxán és fás tónusok.

Rasasi Junoon Velvet For Men - EDP-38%
31 580 Ft 19 400 Ft

Akció

A Junoon Velvet For Men egy keleti illat a férfiak számára. A fej illat szokatlanul kombinálja az édes vaníliát, a bőrt és a paradicsomlevelet. A szívedben szerecsendió zsályát, írisz gyökeret, labdanum gyantát és galbanumot fog érezni.

Rasasi Junoon Velvet For Women - EDP-31%
31 580 Ft 21 640 Ft

Akció

A Junoon Velvet For Women egy keleties női illat. A fejillat összetevői között megtalálható a málna, a feketeribizli, a vanília, a fahéj, a szegfűszeg, a rózsa, a paradicsomlevél és a bőr. A szantálfa, a tömjén és a pacsuli illatjegyek a szívben bontakoznak ki.

Rasasi Kun Mukthalifan Men - EDP
7 480 Ft

A Kun Mukthalifan Men egy fás-fűszeres illat a férfiak számára. A friss fej illat citromot és mandarint tartalmaz. Meleg borostyán és fűszeres akkordok bontakoznak ki a szívében. A kompozíciót a pézsma és a szantálfa kombinációja zárja. .

Rasasi Kun Mukthalifan Women - EDP
6 450 Ft

A Kun Mukthalifan Women egy virágos fás illat a nők számára. Az őszibarack és a bergamott kombinációjával nyílik meg. Ezután egy tisztán virágos szívbe kerül át, amelyet jázmin, tuberóz és heliotrope virág alkot. A kompozíciót édes vanília, pacsuli, borostyán, pézsma és szantálfa kombinációja zárja.

Rasasi La Yugawam Femme - EDP
21 160 Ft

La Yugawam Femme – egy keleti illat nőknek, amely 2012-ben került a piacra. A fejillatot a bergamott, a citrom és a tömjén alkotja. A szívillatban a fahéj, a rózsabors, az ylang-ylang virág illatozik. A kompozíciót a pézsma, a tej és a szantálfa kombinációja zárja. .

Rasasi Musk Hareer - EDP
13 350 Ft

A Musk Hareer egy keleti illak férfiaknak és nőknek egyaránt. A gyümölcsös fejillat málnát és citromot tartalmaz. A szívillatban kibontakoznak a török, egyiptomi és Damaszkusz rózsa illatjegyei. A meleg borostyán, fehér pézsma és indiai szantálfa kombinációja zárja a kompozíciót.

Rasasi Musk Naqaya - EDP
14 950 Ft

A Musk Naqaya egy kelti illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Friss  bergamott és a grapefruit illatjegyeivel nyílik meg. A magnólia, a heliotrope, az ibolya és a rózsa a tisztán virágos szívben bontakozik ki. A kompozíciót az édes vanília, szantálfa, ambroxán és fehér pézsma kombinációja zárja.

Rasasi Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme - EDP
11 250 Ft

A Nafaeis Al Shaghaf Pour Homme egy keleti illat a férfiak számára. Rózsa, orchidea, ylang-ylang, szantálfa, édes vanília, tonkabab, valamint egyéb virág- és gyümölcs tónusokat tartalmaz. Az illat 2018-ban került a piacra.

Rasasi Oud Al Mubakhar - EDP
5 240 Ft

Az Oud Al Mubakhar egy keleti illat férfiak és nők számára egyaránt. A fej illat sáfrányt és bergamottot tartalmaz. A szív középpontjában a török rózsa, ibolya és muskátli rejtőzik. A szantálfa, tonkabab, pézsma és pacsuli kombinációja zárja a kompozíciót.

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Elle - EDP
10 640 Ft

Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Elle egy pézsma alapú virágos-fás női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin és gyöngyvirág.   A szívillatban kibontakozik a pacsuli és a borostyán. A kompozíciót a fás tónusok, pézsma és az édes vanília kombinációja zárja.

Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui - EDP
10 730 Ft

Rumz Al Rasasi Crocodile (9459) Pour Lui egy gazdag összetételű keleti- fougere illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartoznak a citrusfélék, fűszerek, gyanta és alma. A virágos szívillatban kibontakozik a mandula akkordjai. A kompozíciót a fás-pézsma alap zárja.

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Elle - EDP
10 700 Ft

A Rumz Al Rasasi Leo (9453), Pour Elle egy keleties virágos illat nőknek. A fejillat bergamottot, kardamomot és fahéjat tartalmaz. A tisztán virágos szívben jázmint, heliotropot, gyöngyvirágot és rózsát fog érezni.

Rasasi Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui - EDP
10 430 Ft

A Rumz Al Rasasi Leo (9453) Pour Lui egy keleti fás illat férfiaknak. A szegfűszeg tónusaival és ibolya levelekkel nyílik meg.  A szívillatban kibontakoznak a cédrusfa és az írisz illatjegyei. Végül a pacsuli, a meleg borostyán, a pézsma, a vanília és a szantálfa kombinációja zárja a kompozíciót.

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP
440 Ft

A Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle egy virágos-fás illat a nők számára. A fejillat szegfűszeget és ibolya leveleket tartalmaz. A szívillatban a cédrusfa és írisz érezhető. A kompozíciót a pacsuli, borostyán, vanília, pézsma és szantálfa kombinációja zárja.

Rasasi Tasmeem Men - EDP

Rasasi Tasmeem Men - EDP

Értékelés: 5
6 540 Ft

A Tasmeem Men egy keleti-fűszeres illat a férfiaknak. A jellegzetes fejillat összetevői közé tartozik az üröm, kardamom és köménymag. A szívillat egyesíti az írisz és a rózsa gyökerét. A kompozíciót a pacsuli, borostyán, pimo, vanília, tonkabab és szantálfa kombinációja zárja.

Rasasi Yazan - EDP
8 560 Ft

A Yazan egy keleti illat a férfiak számára. A fejillat citromot és zsályát tartalmaz, a szívillat kombinálja az édes praliné, a balzsam és a fahéj illatjegyeit. A kompozíciót a pacsuli, fekete borostyán, indiai oud, szantálfa és rózsafa kombinációja zárja.