Rasasi Daarej Pour Femme - EDP 100 ml

Rasasi Daarej Pour Femme - EDP

8 750 Ft

A Daarej Pour Femme egy ínyenc virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatot zöld akkordok egészítik ki, amelyek tiszta virágos szívillattá változik át. A kompozíciót a  borostyán, pacsuli, pézsma, karamell, vetiver és szantálfa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Tasmeem Men - EDP 100 ml
1x

Rasasi Tasmeem Men - EDP

7 710 Ft

A Tasmeem Men egy keleti-fűszeres illat a férfiaknak. A jellegzetes fejillat összetevői közé tartozik az üröm, kardamom és köménymag. A szívillat egyesíti az írisz és a rózsa gyökerét. A kompozíciót a pacsuli, borostyán, pimo, vanília, tonkabab és szantálfa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Egra Men - EDP 100 ml

Rasasi Egra Men - EDP

7 500 Ft

Az Egraa egy aromás-fás illat férfiaknak. A fejillatban a borókabogyó, a lucfenyő, az ibolyalevél és a grapefruit jeleskedik A szív egyesíti a fenyőt, az íriszt és a galbanum gyantát. A kompozíciót a tölgyfa moha, a szürke ámbra, a pézsma és  a szantálfa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Hawas For Her - EDP 100 ml

Rasasi Hawas For Her - EDP

23 380 Ft

A Hawas For Her egy keleties-gyümölcsös illat nőknek. Piros és gránátalmát, jázmint, pralinét és vetivert tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP

1 060 Ft

A Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle virágos-fás illat nőknek. A fejjegy szegfűszeget és ibolyalevelet tartalmaz. Cédrusfát és íriszt fog érezni a szívében. A kompozíciót pacsuli, borostyán, vanília, pézsma és szantálfa zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Abyan Pour Femme - EDP 95 ml

Rasasi Abyan Pour Femme - EDP

11 410 Ft

Az Abyan Pour Femme egy virágos-fás női illat, melynek alapját a pézsma adja. A fejillatban a citrom és a málna, a szívben az ibolya  és a rózsaszirom jeleskedik. A kompozíciót a pézsma, a cédrus és a civet zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Abyan Pour Homme - EDP 95 ml

Rasasi Abyan Pour Homme - EDP

7 340 Ft

Az Abyan Pour Homme egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillata kardámomot, fahéjat, valamint friss mandarin és grapefruit tónusokat tartalmaz. A szív magába rejti a rózsa és az alma kombinációját. A kompozíciót pézsma, bőr és fás tónusok zárják. .

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Afshan - EDP 100 ml

Rasasi Afshan - EDP

5 350 Ft

Az Afshan nagyszerű illatosított víz karizmatikus férfiaknak és elegáns hölgyeknek. Az elején megjelennek a sáfrány zöld és virágos árnyalatai. A szívillat magába rejti a ylang-ylangot, a rózsákat és a fűszeres jegyzeteket. A pézsma, cédrus és borostyán egyedülálló kompozíciója zárja az illatot.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Al Hobb Al Hayat - EDP 100 ml

Rasasi Al Hobb Al Hayat - EDP

8 730 Ft

Szeretet nélkül nincs élet, ezért ezt a parfümöt „Al Hobb Hayat“ -nak vagy „A szerelem az élet“ -nek hívják. Az aroma tetején csábító gyümölcsös tónusok vannak, amelyeket friss liliomok követnek, és pézsma, vanília és fás jegyek egészítik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Arba Wardat - EDP 70 ml

Rasasi Arba Wardat - EDP

9 460 Ft

Az Arba Wardat nagyon szép – nőknek készített parfüm, amely érzéki gyengédséget és keleti érintéseket rejt magába. Alkalmas egy romantikus léleknek, aki nem szereti a túl édes illatokat. Finom virágillattal órákig könnyűnek érzi magát, mint a szellő. .

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Ashaar Pour Homme - EDP 100 ml

Rasasi Ashaar Pour Homme - EDP

20 430 Ft

Az Ashaar Pour Homme egy keleties illat férfiaknak. A fűszeres fej fahéjból és kardámomból áll össze, kiegészítve friss bergamottal. A szív cédrusfát tartalmaz, alapját szantálfa, agárfa, moha és Styrax képezi. .

Partnerünktől: Vivantis