Paraméterek meghatározása
Skyshowtime ingyen
Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994 Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994

GraviTrax Junior egy interaktív golyós pályarendszer 3 éves és idősebb gyermekek számára. A kicsik saját világukat építik fel golyós pályákból, amelyeket tetszés szerint díszíthetnek, hogy egyedi tematikus világokat hozzanak létre. A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a kreatív építéssel.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Akció
Ravensburger Minecraft Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Ravensburger Minecraft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Ravensburger GraviTrax Junior Start induló készlet 275311 Ravensburger GraviTrax Junior dzsungel induló készlet 274994
Ravensburger GraviTrax Junior Start induló készlet 275311

GraviTrax Junior egy interaktív golyós pályarendszer 3 éves és idősebb gyermekek számára. A kicsik saját világukat építik fel golyópályákból, amelyeket tetszés szerint díszíthetnek, hogy egyedi tematikus világokat hozzanak létre. A gyerekek nagyon jól fognak szórakozni a kreatív építés során.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger GraviTrax Power Kezdőkészlet Váltó Ravensburger GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlet 224326
Ravensburger GraviTrax Power Kezdőkészlet Váltó

Váltó kezdőkészlet 147 elképesztő dizájnfunkcióval ellátott építőelem tökéletes bevezetés a GraviTrax Power új termékcsaládjába. A GraviTrax kifutópálya építéséhez szükséges alapvető építőelemeken kívül ez a készlet tartalmaz egy elektronikus kiegészítő vezérlőt, egy váltót és 3 leszálló arénát.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Minecraft: Heroes of the Village Ravensburger GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlet 224326
Ravensburger Minecraft: Heroes of the Village

Ebben a könnyen érthető kooperatív családi játékban a Minecraft világából a játékosok együtt dolgoznak egy falu újjáépítésén, és megpróbálnak épületeket építeni, mielőtt az ellenséges „Illager“ megérkezik a főtérre. Küldetésükben hűséges háziállatok segítik őket, akik különböző képességekkel rendelkeznek.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlet 224326 Ravensburger GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlet 224326
Ravensburger GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlet 224326

A 185 építőelemet tartalmazó GraviTrax PRO Extreme kezdőkészlettel egyre nagyobb magasságokat érhetsz el. Folytathatod a különféle magasságkülönbségek leküzdését, és a golyókat nemcsak a szokásos módon vezetheted a kijelölt útvonalon.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Scotland Yard társasjáték Ravensburger GraviTrax Induló készlet Balance 274703
Ravensburger Scotland Yard társasjáték

Ravensburger Scotland Yard egy szórakoztató, kreatív, valódi élményt kínáló társasjáték. A játék eseményfonalán mindenki egy bizonyos Miszter X nevű, ismeretlen kilétű bűnözőt üldöz. A város legkeresettebb banditája, azonban kijátszott eddig mindenkit a rendőrségtől kezdve a fejvadászokig. A feladat most rád vár! Fogd el Miszter X-et, jól jegyezd meg: együtt sokszor egyszerűbb! Válasszátok ki, hogy ki lesz Miszter X, és indulhat a hajtóvadászat! Vigyázz üldözőből, könnyedén üldözött lehet!

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger Lotti Karotti Deluxe Ravensburger GraviTrax Induló készlet Balance 274703
Ravensburger Lotti Karotti Deluxe

A mi kis nyuszijaink igyekeznek elsőként a domb tetején lévő lédús sárgarépához érni. A hozzá vezető út azonban tele van meglepetésekkel: itt-ott feltűnik egy-egy gödör és – zsupsz – néhány nyuszi beleesik. Máskor egy vakond esik le a lejtőn. Egy felvonóhíd és egy fakapu is megnehezítik a nyuszik célba érését.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger GraviTrax Induló készlet Balance 274703 Ravensburger GraviTrax Induló készlet Balance 274703
Ravensburger GraviTrax Induló készlet Balance 274703

GraviTrax Balance Starter induló készlet kihívást jelentő golyójáratok építéséhez. A készletben összesen 6 akciódús tartozék található a rengeteg játék lehetőség érdekében. A GraviTrax építőkészlet minden olyan gyermeknek alkalmas, aki szeretné megtanulni, hogy a fizika különböző törvényei hogyan hatnak a pályán lévő golyókra.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Super Mario labirintus Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db
Ravensburger Super Mario labirintus

A hős Super Mario egy őrült labirintusban rejtőzik testvérével, Luigival, Yoshival, Peach hercegnővel, Donkey Konggal és a Super Mario™ játékok sok más szereplőjével! Mozgasd ügyesen és megfontoltan a kártyákat a labirintusban, hogy új utakat alakíts ki, amelyek elvezetnek kedvenc karaktereidhez.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Pokémon labirintus Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db
Ravensburger Pokémon labirintus

Készüljetek fel a Pokémonvadászatra, vigyázzatok! Mindenféle Pokémon bujkált ebben az őrült labirintusban. A Pokémonokkal, Pikachuval, Bulbasaurral, Charmanderrel és Squirtle-lel együtt ügyesen mozogj a labirintus ösvényein, hogy minél gyorsabban elkapd a szörnyeket. A játék célja világos: Kapj el minél többet!

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db
Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db

Építsd fel darabról darabra az Eiffel tornyot a Ravensburgerrel! Az éjszakai kiadású 3D puzzle kirakása tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt, emellett a kirakott puzzle szép dísze lehet bármelyik szobának.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Ravensburger GraviTrax adventi naptár Ravensburger Labyrinth Junior Relaunch
Ravensburger GraviTrax adventi naptár

A Ravensburger GraviTrax adventi naptár szuper ajándék minden advent és a GraviTrax építőkészlet rajongó számára, mely 24 GraviTrax meglepetést és még egy ajándékot tartalmaz. Az adventi naptár új kövekkel és építőelemekkel bővíti meglévő GraviTrax készleted.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger Labyrinth Harry Potter Ravensburger Labyrinth Junior Relaunch
Ravensburger Labyrinth Harry Potter

Izgalmas játék, amelyben remegnek a falak! Mozgasd át a folyosókat, hogy megtaláld kedvenc karaktereid a Harry Potter történetekből. De vigyázz a csapattársakkal! Ők teljesen másképp akarják. Egyszerű és mégis meglepetésekkel teli, izgalmas labirintus játék.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Labyrinth Junior Relaunch Ravensburger Labyrinth Junior Relaunch
Ravensburger Labyrinth Junior Relaunch

Figyelem, figyelem, bátor varázslók! A titokzatos kastély labirintusában 12 titok lapul, és rajtad múlik, hogy felfedezd őket. Haladj okosan az ösvényeken, és meg fogod találni őket. De az ösvények folyamatosan változnak: ahol az imént még tiszta átjáró volt, ott hirtelen egy fal van. Melyikőtök fogja nyomon követni és mozgatni az utakat annak érdekében, hogy a lehető legtöbb titokzatos tárgyhoz jusson?

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger 262793 Labyrinth 3D Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 db
Ravensburger 262793 Labyrinth 3D

A népszerű Labyrinth játék új verziója. Még izgalmasabb, mint valaha. Tologasd a folyosókat az úton a kincsek felé, szellemeket és sárkányokat keresve. De haladj felfelé és lefelé is. Hol leszel a következő lépésnél, hová fognak a folyosók elmozdulni, és mit tehet az ellenfeled? Egy izgalmas játék labirintussal, egyszerű, mégis tele meglepetésekkel.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Akció
Ravensburger GraviTrax Mágneságyú Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 db
Ravensburger GraviTrax Mágneságyú

Még több energia a golyópályádnak! A mágneságyúnak köszönhetően a golyók hihetetlen magasságokat fognak elérni és még távolabb fognak gurulni. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Akció
Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 db Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 db
Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 db

A szép kialakítást minden gyerek és Minecraft rajongó imádni fogja – a Ravensburger Minecraft tárolódoboz, 216 darabos gyerek puzzle összeszerelés után praktikus tárolódobozként szolgál majd az apró kincsek tárolására. Fejleszti a gyerekek képzelőerejét, a koordinációt és a türelmet.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Ravensburger GraviTrax Power Hangelem 274666 Ravensburger Cooperative Labyrinth - Team Edition
Ravensburger GraviTrax Power Hangelem 274666

A GraviTrax POWER sorozat hangelemével nagyszerű hangeffektusok integrálhatók bármelyik GraviTrax golyópályába. Ez az akkumulátorral működő kiegészítő folyamatosan készen áll a következő pályára. A GraviTrax Power Induló készlettel kombinálva a GraviTrax golyópálya végtelen szórakozást biztosít.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Puzzle Minecraft, 300 darabos Ravensburger Cooperative Labyrinth - Team Edition
Ravensburger Puzzle Minecraft, 300 darabos

Tapasztald meg a Ravensburger Minecraft témájú, kiváló minőségű kirakós játékának páratlan szórakozását. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Ravensburger Cooperative Labyrinth - Team Edition Ravensburger Cooperative Labyrinth - Team Edition
Ravensburger Cooperative Labyrinth - Team Edition

A Labyrinth ezen kooperatív verziójában mindenki együtt Daedalus, a labirintus szelleme ellen játszik. A játékosok körről körre lapozzák Daedalus varázskönyvét, hogy megtudják, milyen akadályokat állított eléjük. Képesek lesznek felhasználni a rendelkezésükre álló varázslatot, és okosan csúsztatni a falakat, hogy megtalálják az összes rejtett kincset, mielőtt a könyv utolsó oldalára érnének? Csak így tudnak majd nyerni.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Ravensburger Labyrinth Ravensburger Puzzle-Ball Star Wars: Halálcsillag, 540 darab
Ravensburger Labyrinth

Keresd a kincseket egy mozgó, titokzatos labirintusban! Helyezz be egy kártyát a játéktáblába, és lépd át a falakat és ösvényeket, hogy kincseket és titokzatos lényeket keress. A Labirintus egy klasszikus játék, amely világszerte népszerű több generáció óta, és most új verzióval érkezik!

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger Puzzle-Ball Star Wars: Halálcsillag, 540 darab Ravensburger Puzzle-Ball Star Wars: Halálcsillag, 540 darab
Ravensburger Puzzle-Ball Star Wars: Halálcsillag, 540 darab

Építsd meg a saját Halálcsillagodat. Nagyméretű puzzle golyó minőségi műanyag darabokból, amelyek a szabadalmaztatott EasyClick technológiának köszönhetően pontosan illeszkednek egymáshoz. A 3D Puzzle Halálcsillag minden Star Wars rajongónak örömet fog okozni.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL
Ravensburger John Deere: Fő szezon 3x49 darab Ravensburger Puzzle-Ball Star Wars: Halálcsillag, 540 darab
Ravensburger John Deere: Fő szezon 3x49 darab

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger John Deer traktor motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Átvehető akár: 07.12

Partnerünktől: MALL