Ravensburger 3D Puzzle 111473 Porsche GT3 Cup 108 darabos
9 790 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Állítsd össze a Porsche GT3 Cup háromdimenziós modellt a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzleből. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

Ravensburger 3D Puzzle 125340 Londoni busz 216 darabos
9 790 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a lenyűgöző Londoni busz modellt. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger GraviTrax Flip 261475
7 990 Ft

Mozgasd és forgasd labdát és lődd az ellenkező irányba! Csatlakoztasd a flipet a GraviTrax Starter Kit-hez, és a labdával nagyszerűeket versenyezhetsz! Milyen messzire repülnek a flip golyók?

Ravensburger GraviTrax Rekesz 261437
3 990 Ft

Tárold a golyókat a rekeszben, majd ereszd ki őket! Csatold a rekeszt a GraviTrax startoló szettbe és élvezd az egyedi akciót a golyós pályádon. Na, milyen gyorsan tudod megállítani a golyócskáidat a rekesszel?

Ravensburger GraviTrax Sopka 261468
8 790 Ft

A mágnes új energiát bocsát ki az utadba! Csatlakoztasd a vulkánt **a GraviTrax indítópultjához **egy még hatékonyabb golyósávhoz. Milyen messze és milyen magas lesz a vulkánod?

Ravensburger 3D Puzzle 111589 Harry Potter Kóbor Grimbusz 216 darab
9 790 Ft 7 860 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos Kóbor Grimbusz modellt Harry Potter varázslatos világából. A tető lehajtható és praktikus dobozként használható az apróságokra vagy tolltartóként. Minőségi, műanyag puzzle Easyclick technikával. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db
11 790 Ft 9 330 Ft

Építsd fel darabról darabra az Eiffel tornyot a Ravensburgerrel! Az éjszakai kiadású 3D puzzle kirakása tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt, emellett a kirakott puzzle szép dísze lehet bármelyik szobának.

Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
17 330 Ft
+ ingyen szállítás

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.

Ravensburger Labyrinth Csehország
8 390 Ft

Észveszejtően izgalmas. Ismerd meg Csehország turisztikai látványosságait a közkedvelt Labyrinth új cseh kiadásában. Egy egyszerű, de mégis izgalmas, meglepetésekkel teli játék vár rád.

Ravensburger Naprendszer kirakó, 522 darabos
15 590 Ft 13 060 Ft

Építsen egy háromdimenziós naprendszert ezekből a rugalmas, hajlékony és könnyen egymásba illeszthető kirakódarabokból. Az elkészült mű stabil és összeállításához nincs szükség ragasztóra.

Ravensburger La Cucaracula

Ravensburger La Cucaracula

Értékelés: 5
14 490 Ft 11 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mókás La Cucaracula játékban egy gyors fogócska kezdődik a rémkastélyban az egyedi csótányos katapulttal. Az őrült Cucaracula a kastélyban mászkál és megijeszt mindenkit, aki elállja az útját. A feladatod egyesíteni az erőket, meggyújtani az összes gyertyát és elkergetni a várból a vámpír csótányokat akik nem szeretik a fényt!

Ravensburger Eiffel-torony 3D Puzzle, 216 db-os
6 660 Ft

Építsd fel a híres Eiffel-tornyot 3D puzzle-ből. Az ismert épületet egyedülálló hajlításokkal, domborításokkal és egymáshoz pontosan illeszkedő lapos darabokkal tudod megépíteni. A műanyag darabok ragasztás nélkül tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A kirakott épület magassága: 44 cm.

Ravensburger Porsche 911R 108 db
7 690 Ft 6 660 Ft

Építsd meg a Porsche 911 R 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Volkswagen T1 Hippie busz 162 darabos
9 434 Ft 7 990 Ft

Éld át az építés az összerakás egyedi kombinációját, és alkosd meg a csodálatos VW T1 Hippie busz modellt. Minőségi műanyag puzzle, ami az Easyclick technológiának köszönhetően marad egyben. Nincs szükség ragasztóra!

Ravensburger VW autóbusz motívum 2 162 darab
9 126 Ft 7 190 Ft

Ennek a 3D VW Bulli T1 puzzle-nak köszönhetően egy igazi kultusz tárgyra tehetsz szert! A 162 műanyag darabot az EasyClick technológia tartja össze. Az egész ragasztó nélküli. Tökéletes gyűjtői darab.

Ravensburger Junior labirintus Társasjáték
6 790 Ft

Ravensburger Junior labirintus társasjáték a labirintus játékok kisebb gyermekeknek készített kiadása. A cél az, hogy a különböző kincsekből a legtöbbet gyűjtsük össze.

Ravensburger Stoopido
6 660 Ft

Ebben a játékban felhelyezed az orrodra a szemüveget majd a feladatod egyszerű: tenyérrel rácsapni a szimbólumra, melyre a kocka esett. A győztes a vesztesek szemüvegére valami őrült parádét rögzít.

Ravensburger 204991 Labyrinth Junior Disney Jégvarázs 2
8 490 Ft 7 060 Ft

Ki fogja megtalálni az utat a labirintusból, ahol a bátor nővérek, Anna és Elsa, vagy a vidám Olaf hóember vannak a Disney Jégvarázs 2 filmből? Okosan és ügyesen tologasd a kártyákat a labirintusban, és új útvonalak fognak számodra megnyílni, ahol egy pillanattal ezelőtt falak voltak.

Ravensburger 3D Puzzle Big Ben, 216 db
7 460 Ft

Ravensburger 3D Puzzle Big Ben remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, a Big Ben elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. A puzzle összerakásához ragasztó nem szükséges, mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz. A 3D puzzle 216 darabból áll, fejleszti a térlátást és a finommotorikus mozgásokat is.

Ravensburger 3D szobor, 108 db

Ravensburger 3D szobor, 108 db

Értékelés: 4,8
8 930 Ft

Építse meg a lenyűgöző Szabadság-szobor 3D-s modelljét. Az elkészült makettet megvilágíthatja fehér illetve színes fényekkelis. A Ravensburger tervezte darabkák tökéltes formák és ívek alapján lettek kidolgozva, így a tökéltes mását tudja létrehozni az épületnek.

Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
9 730 Ft

A Ravensburger Big Ben 3D Puzzle segítségével, megépíthetjük a Szabadság szobrot, amely később a szoba dísze is lehet. A kirakós tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
12 000 Ft

Ravensburger 3D puzzle szettből London egyik legnagyobb nevezetessége, a Big Ben építhető fel. Különleges, hajlított darabokból kialakítva, rendkívül stabilan illeszkedik egymáshoz mind a 216 darab. Gyermekek számára készségfejlesztő, felnőttek számára pedig szórakoztató kikapcsolódás.

Ravensburger Empire State Building 3D Puzzle-30%
9 590 Ft 6 660 Ft

Kiárusítás

Építsd fel New York leghíresebb felhőkarcolóját, az Empire State Buildinget 3D puzzellel. Az ismert épületet 216 db domborított, hajlított és egymáshoz pontosan illeszkedő lapos darabokkal tudod megépíteni. A műanyag darabok ragasztás nélkül tökéletesen illeszkednek egymáshoz. TOVÁBB OLVASOM

Ravensburger Junior English

Ravensburger Junior English

Értékelés: 4,3
3 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tanuld meg az első angol szavakat szórakoztató és játékos formában. A Junior English-ben a szavakat meglátod, hallod és mondod két játék keretében bingóban és pexeszóban. Az idegen nyelvi korai kapcsolat során a gyermekek megvannak erősítve a kommunikációs készséggel és így magabiztosságot szereznek.

Ravensburger Scotland Yard társasjáték
10 290 Ft 8 130 Ft

Ravensburger Scotland Yard egy szórakoztató, kreatív, valódi élményt kínáló társasjáték. A játék eseményfonalán mindenki egy bizonyos Miszter X nevű, ismeretlen kilétű bűnözőt üldöz. A város legkeresettebb banditája, azonban kijátszott eddig mindenkit a rendőrségtől kezdve a fejvadászokig. A feladat most rád vár! Fogd el Miszter X-et, jól jegyezd meg: együtt sokszor egyszerűbb! Válasszátok ki, hogy ki lesz Miszter X, és indulhat a hajtóvadászat! Vigyázz üldözőből, könnyedén üldözött lehet!

Ravensburger Trans Europa

Ravensburger Trans Europa

Értékelés: 4,4
8 771 Ft 7 860 Ft

A TransAmerica játék kiegészítőjében te lehetsz az európai vasút megépítője – igyekszel összekötni öt várost Európa különböző sarkaiból. A célod, hogy a leggyorsabb építő legyél, aki hatékonyabban tudja felépíteni a síneket Európán keresztül, mint a konkurens cégek.

Ravensburger Varázslatos könyvtár 18000 darabos
49 058 Ft 40 020 Ft

Kiárusítás

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű, egy varázslatos könyvtárt mintázó Ravensburger puzzle összerakásával. Az egyedi színes puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS
7 460 Ft

RAVENSBURG VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS

Ez a különleges Ravensburger Volkswagen busz lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül. 216 db puzzle darabkát és kiegészítő elemeket (kerekek, lökhárítók, szörfdeszka stb.) tartalmaz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.

Ravensburger GraviTrax Építőelemek
6 290 Ft 5 990 Ft

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.

Ravensburger Labda - graffiti 108 darab
7 718 Ft 5 720 Ft

Rakd ki az eredeti háromdimenziós labdát puzzleból modern graffiti motívummal a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzle darabokból. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.

Ravensburger GraviTrax hurok

Ravensburger GraviTrax hurok

Értékelés: 4,7
7 190 Ft

Hajtsa keresztül a golyót egy hurkon! A Hurok bekötésével a GraviTrax® kezdő szettjébe még izgalmasabbá válik a golyópályája. A Gravitrax interaktív golyópálya végtelen sok építési lehetőséget kínál, aminek csak a fantáziája szab határt.

Ravensburger Notre Dame 216 db
14 590 Ft 13 060 Ft

Építsd meg a Notre Dame 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger Tower híd 3D Puzzle, 216 db
15 200 Ft

Építsd fel a londoni Tower hidat 3D puzzle-ből. A Revensburger 3 dimenziós kirakósai ötvözik az építőjátékok és a puzzle játékok tulajdonságait. A darabok ragasztás nélkül, könnyedén összeilleszthetőek, az elkészült híd pedig remek dísze lehet a lakásnak.

Ravensburger Ravensburger 216 db-os 3D puzzle - Diadalív - Párizs
8 260 Ft

** Ravensburger 216 db-os 3D puzzle – Diadalív – Párizs (12514)**

Ez a különleges Ravensburger puzzle építmény lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül, a kiegészítő darabokból pedig állvány lesz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.

Ravensburger 185 Graziella, Burano 1000 darab
3 939 Ft 3 190 Ft

William Carr autentikus képe 1000 darabból áll. A színes puzzle kirakós vízi csatornán úszó gondola atmoszféráját ragadja meg. A elkészített képed bárhová felfüggesztheted.

Ravensburger A dzsungel könyve 1000 darab
3 939 Ft 3 860 Ft

Rakd ki A dzsungel könyve motívumot ábrázoló eredeti puzzle kirakóst. 1000 darab puzzle vár rád, melyek kemény hátlappal rendelkeznek, ennek köszönhetően az elkészült kép bárhová felfüggeszthető.

Ravensburger A hihetetlen család 2 100 darabos
2 888 Ft 2 120 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.

Ravensburger A hihetetlen család 2 200 darabos
2 890 Ft 2 390 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.

Ravensburger Alvin 3x49 darabos
2 457 Ft 1 860 Ft

Lépj közelebb Alvin és a mókusok világához! Rakj ki egy eredeti tündér motívummal ellátott kirakós játékot, és a kemény hátlapnak köszönhetően helyezd őket bárhová is szeretnéd. Hívd meg barátait és élvezd a szórakozást. Fejleszd érzékszerveidet és a motoros készségeit.

Ravensburger Alvin és barátai 150 darabos
2 828 Ft 2 390 Ft

Egyedi Alvin és barátai témájú puzzle. Üsd el az időt, vond be a játékba érzékeidet. A kemény alapnak köszönhetően a kész kép bárhova kiállítható. 150 darabos puzzle vár. Kezdj bele!

Ravensburger Alvin, Simon,Theodore 100 darabos
2 828 Ft 2 390 Ft

Rakd ki a 100 db-os puzzlet eredeti motívummal. Élvezd a sok szórakozást, és hívd meg a barátaidat. A merev hátlapnak köszönhetően a kész képeket fellógathatod a faladra. Fejleszd érzékszerveidet és motoros készségeidet.

Ravensburger Antik kilincs 1000 darab
4 120 Ft

A designos Antik kilincs puzzle 1000 darabból áll. Díszítsd szobádat és akaszd ki az elkészített képet a kemény hátlapnak köszönhetően.

Ravensburger Békés napnyugta 300 darabos
2 828 Ft 2 390 Ft

Egyedi Ravensburger puzzle, mely 300 darabból áll. Fejleszd a motorikádat és élvezd a kalandot barátaiddal a puzzle összeállítása közben. A kemény alapnak köszönhetően a kész kép bárhova kiállítható.

Ravensburger Buckingham-palota 216 darab
7 644 Ft 6 660 Ft

Építs lenyűgöző épületeket az egyedüli, rugalmas, hajlítható és könnyen összeilleszthető puzzle darabokból! Tökéletes stabilitás ragasztó használata nélkül! A 216 darabból álló Buckingham-palota készen áll az összeszerelésre.

Ravensburger Ceruzatartó I love Prága 54 db
2 790 Ft 2 260 Ft

Építs egy eredeti és praktikus ceruzatartót Prága város mintájával hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.