Ravensburger Big Ben 3D Puzzle, 216 db
11 500 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Ravensburger 3D puzzle szettből London egyik legnagyobb nevezetessége, a Big Ben építhető fel. Különleges, hajlított darabokból kialakítva, rendkívül stabilan illeszkedik egymáshoz mind a 216 darab. Gyermekek számára készségfejlesztő, felnőttek számára pedig szórakoztató kikapcsolódás.

Ravensburger Disney Verdák panoráma puzzle 200 darabos
4 190 Ft

3 190 Ft

Élvezd a temérdek szórakozást, amit ez a Verdák animációs film mintájú puzzle fog nyújtani. A 200 darabból álló képen minden főszereplő a világ összes tájáról helyet kapott ezen a lenyűgöző panorámaképen.


Ravensburger 3D szobor, 108 db
8 810 Ft

Építse meg a lenyűgöző Szabadság-szobor 3D-s modelljét. Az elkészült makettet megvilágíthatja fehér illetve színes fényekkelis. A Ravensburger tervezte darabkák tökéltes formák és ívek alapján lettek kidolgozva, így a tökéltes mását tudja létrehozni az épületnek.


Ravensburger Kirakós játék 080083 Mancsőrjárat 3x49 darab
2 490 Ft

2 160 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék három képet tartalmaz, mindegyikük 49 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Dinoszaurusz Puzzle 100XXL
3 700 Ft

Ravensburger Puzzle 100XXL – Dinoszaurusz tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor Őskori dínók tárulnak a szemünk elé. A 100 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Princess Puzzle, 3 x 49 db
3 190 Ft

Ravesburger elismert, nagy múltú cég, így neve garancia a minőségi termékekre. A Princess Puzzle első pillantásra a lányok kedvenc kirakós játéka lehet. A doboz 3 külön kirakót rejt egy-egy Disney hercegnővel: Hófehérkét, Arielt és Hamupipőkét rakhatjuk ki. Az egyenként 49 darabos kirakók nagyszerű készségfejlesztők, valamint a vidám mintáknak köszönhetően nagyszerű időtöltést nyújtanak.


Ravensburger Ravensburger 216 db-os 3D puzzle - Diadalív - Párizs
7 430 Ft

** Ravensburger 216 db-os 3D puzzle – Diadalív – Párizs (12514)**

Ez a különleges Ravensburger puzzle építmény lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül, a kiegészítő darabokból pedig állvány lesz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.


Ravensburger Prága: Orloj 1000 darab
4 080 Ft

Gyönyörű puzzle a Prágai Orloje motívumával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.


Ravensburger Dél-Franciaország 1500 darab
5 100 Ft

Gyönyörű puzzle a Dél-Franciaország motívummal nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.


Ravensburger Prága: Séta a Károly hídon 1000 darab
3 912 Ft
3 820 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Gyönyörű puzzle a Prágai Károly híd motívumával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Ravensburger Festett földgömb 72 darabos
4 036 Ft

3 440 Ft

Építsd meg a saját 3D puzzleballodat hajlított műanyag darabokból.** A puzzle darabok pontosan egymásba illenek az EasyClick technológiának köszönhetően. A Puzzleball összerakás után egy igazán mutatós dekoráció.


Ravensburger Karácsonyi falu 1000 db
4 340 Ft

Gyönyörű puzzle karácsonyi falu mintával, ami nemcsak lerövidíti a hosszú pillanatokat, hanem biztos el is szórakoztat, sőt még fejleszti a finommotorikád és más képességeid is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle összeragasztásakor szép képet alkotnak.


Ravensburger Trans Europa

Ravensburger Trans Europa

Értékelés: 5
8 771 Ft

7 790 Ft

A TransAmerica játék kiegészítőjében te lehetsz az európai vasút megépítője – igyekszel összekötni öt várost Európa különböző sarkaiból. A célod, hogy a leggyorsabb építő legyél, aki hatékonyabban tudja felépíteni a síneket Európán keresztül, mint a konkurens cégek.


Ravensburger GraviTrax kalapács
3 190 Ft

2 800 Ft

Hadd csapjon oda a kalapács egy nagyot! Adjon a Kalapáccsal a golyónak új impulzust, hogy megtehessen még egy kört. A Gravitrax interaktív golyópálya végtelen sok építési lehetőséget kínál, aminek csak a fantáziája szab határt.


Ravensburger GraviTrax Út

Ravensburger GraviTrax Út

Értékelés: 5
6 290 Ft

5 360 Ft

Hosszabbítsd meg a Gravitrax pályádat! Ez a készlet lehetővé teszi számodra a golyópálya magasabb szintre való emelését. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját elképzelésed szerint.


Ravensburger Puzzle 090648 Mancsőrjárat Becsületes kutyák 2x24 rész
2 490 Ft

2 160 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Növények és fűszerek 1000 darabos
4 340 Ft

A növények és a fűszerek a jó konyha részét képezik. Egyedi lehetősége 1000 darab kirakására, minden darab kemény alapjának köszönhetően az elkészült képet bárhová kiakaszthatja, ahová csak szeretné.


Ravensburger Monster Slap

Ravensburger Monster Slap

Értékelés: 5
6 590 Ft

4 980 Ft

A mókás társasjátékban egy szemtelen csapathoz csatlakoztok, akik a városban portyáznak és hozzáragadnak a lakosokhoz a ragadós mancsaikkal. Ezekkel a szörnyecskékkel rengeteg kalandot élhetsz át!


Ravensburger Neuschwanstein 216 darabos 3D Puzzle
14 030 Ft

Ravensburger Neuschwanstein 216 darabos 3D Puzzle Németország egyik leghíresebb és legtöbbet látogatott látványosságot mintázza. A romantikus stílus szimbolumának számító épületet 216 egyedi darabból építheti fel az Easy Click technológiának köszönhetően könnyen egymáshoz illeszthetők a darabok, és a lépésről-lépésre leírt útmutatóval könnyen felépítheti II. Ludwig király kastélyát.


Ravensburger Disney Verdák 200 darabos
3 190 Ft

Állítsd össze a Verdák c. animációs film mintájára készült puzzle-t. Villám McQueen már kész a kalandra. 200 darabos egyedi puzzle vár. Fejleszd érzékeidet és motorikádat és éld át a kalandot a kép összeállítása közben.


Ravensburger Disney Marvel Avengers 100 darabos
3 190 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Legyél része az Avengers-nek és összeállítsa puzzle-jét az eredeti Disney-designban. Összesen 100 darab vár rá, hogy olyan képet készítsen, amelyet bárhová fel lehet tölteni a kemény felületnek köszönhetően. Fejleszd az elmédet és motoros készségeidet, és élvezd a szórakozást a kirakós rakása során.

Ravensburger 185 Graziella, Burano 1000 darab
4 340 Ft

William Carr autentikus képe 1000 darabból áll. A színes puzzle kirakós vízi csatornán úszó gondola atmoszféráját ragadja meg. A elkészített képed bárhová felfüggesztheted.


Ravensburger Disney Vaiana 72 darab
3 820 Ft

Állítsd össze a saját 3D engedélyezett Disney Vaiana puzzle labdádat műanyag darabokból az EasyClick technológia segítségével. Emlékezz a kedvenc rajzolt rajzfilmedre és díszítsd szobádat saját készítésű elemmel. A szett 72 darabból áll.


Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 300 db
3 820 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Olaf mellett a képeken feltűnnek a történet egyéb kedvelt szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. A 300 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a kisebbek számára sem.

Ravensburger Labyrinth Csehország
8 050 Ft

Észveszejtően izgalmas. Ismerd meg Csehország turisztikai látványosságait a közkedvelt Labyrinth új cseh kiadásában. Egy egyszerű, de mégis izgalmas, meglepetésekkel teli játék vár rád.


Ravensburger Puzzle szőnyeg, 1500 db
4 570 Ft

A Ravensburger Puzzle szőnyeg 1500 db-os puzzle kirakásához nyújt remek segítséget! A puzzle -t közvetlenül a csúszásmentes filcszőnyegen kell kirakni, mellyel nemcsak a tárolása, hanem a szállítása is könnyen megoldható. A szett a szőnyegen kívül egy műanyag tubust és két gumiszalagot is tartalmaz. Ezek segítségével a félkész puzzle egyszerűen feltekerhető és rögzíthető, így ha legközelebb elővesszük, onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk.


Ravensburger Jégvarázs XXL Puzzle, 100 db
3 190 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
A Ravensburger Jégvarázs XXL Puzzle, tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A puzzleból kirakható képen, megjelennek a mesefilm legendás hősei. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája.

Ravensburger Szabadság szobor 3D Puzzle, 108 db
6 830 Ft

A Ravensburger Szabadság szobor 3D Puzzle segítségével, megépíthetjük a Szabadság szobrot, amely később a szoba dísze is lehet. A kirakós tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Ravensburger Verdák 2 XXL Puzzle, 100 darabos
3 820 Ft

A verdák talán a legtöbb kisfiú kedvenc meséje, hiszen már ők is odáig vannak az autókért, akárcsak az apjuk. A Ravensburger Verdák 2 XXL Puzzle remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, a puzzle elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet a gyermek szobájának. A mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz, 100 darabból áll, fejleszti a koncentrációtés a finommotorikus mozgásokat is!


Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 100 db
3 700 Ft

Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. A közkedvelt Olaf mellett a képen feltűnnek a történet egyéb, kedves szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. Az 100 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a legkisebbek számára sem.


Ravensburger Tűzoltók Puzzle 3x49 db
3 440 Ft

Ravensburger Tűzoltók Puzzle 3×49 db tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor több tűzoltókat ábrázoló kép tárul a szemünk elé. A 3×49 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Porsche 911R 108 db
7 660 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Építsd meg a Porsche 911 R 3D-s modelljét hajlékony, könnyen behelyezhető darabokból. A megépített gömb stabil, az összetartásához nem szükséges ragasztó.

Ravensburger VW autóbusz motívum 2 162 darab
9 126 Ft

7 070 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Ennek a 3D VW Bulli T1 puzzle-nak köszönhetően egy igazi kultusz tárgyra tehetsz szert! A 162 műanyag darabot az EasyClick technológia tartja össze. Az egész ragasztó nélküli. Tökéletes gyűjtői darab.

Ravensburger Puzzle 108992 Mancsőrjárat 100 darab
2 990 Ft

2 160 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger társaság kiváló minőségű, Mancsőrjárat mintájával ellátott puzzlejának kirakása során. A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A puzzle 100 darabot tartalmaz. Az egyedülálló puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Alvin és barátai 150 darabos
3 310 Ft

Egyedi Alvin és barátai témájú puzzle. Üsd el az időt, vond be a játékba érzékeidet. A kemény alapnak köszönhetően a kész kép bárhova kiállítható. 150 darabos puzzle vár. Kezdj bele!


Ravensburger VW indiai nyár autóbusz 162 darab
9 249 Ft

6 380 Ft

Ennek a 3D VW Bulli T1 puzzle-nak köszönhetően egy igazi kultusz tárgyra tehetsz szert! A 162 műanyag darabot az EasyClick technológia tartja össze. Az egész ragasztó nélküli. Ideális gyűjtői darab.


Ravensburger VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS
8 300 Ft

Mall-napok akció! Használd a MDL2HU39 kuponkódot 2019. szeptember 9–15. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
RAVENSBURG VW autóbusz 3D PUZZLE 162 DB-OS

Ez a különleges Ravensburger Volkswagen busz lehet szobád legújabb dísze. A puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ez biztosítja a puzzle stabilitását ragasztás nélkül. 216 db puzzle darabkát és kiegészítő elemeket (kerekek, lökhárítók, szörfdeszka stb.) tartalmaz. Könnyítésként a puzzle darabok meg vannak számozva, így biztos a siker.


Ravensburger DAWAK

Ravensburger DAWAK

Értékelés: 5
3 570 Ft

Te is tagja vagy a DAWAK-nak, vagyis a mindentudóknak és mindenhez értőknek? Bizonyítsd be a több mint ezer őrült kihívásokon és kérdéseken! A pontokat az nyeri el, aki először jön a jó válasszal. A győzelemhez gyorsnak és okosnak kell lenned egyszerre.


Ravensburger Labda - graffiti 108 darab
7 718 Ft

7 100 Ft

Rakd ki az eredeti háromdimenziós labdát puzzleból modern graffiti motívummal a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzle darabokból. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.


Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
16 990 Ft

15 340 Ft

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.


Ravensburger GraviTrax Építőelemek
6 290 Ft

5 360 Ft

Ezzel a készlettel további alaplapokkal és más építőelemekkel egészítheted ki a golyópályádat, amelyeket a GraviTrax® kezdő készlethez csatlakoztathatsz. A Gravitrax interaktív golyópályát a végtelenségig építheted saját fantáziád szerint.


Ravensburger Gru 3 - minyonok 108 darab
7 718 Ft

5 100 Ft

Rakd ki az eredeti háromdimenziós labdát puzzleból a híres Minyonokkal a Gru népszerű film motívumával a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzle darabokból. Az elkészített alkotás stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata.


Ravensburger Esti világítótorony 3D Puzzle, 216 db
9 320 Ft

A Ravensburger esti világítótorony 3D puzzle 216 darabjából igazán élethű tornyot építhet. Műanyag elemei pontosan illeszkednek, ezért építménye stabilan fog állni és ragasztó használatára sincs szükség. A csomagban található útmutató segítségével saját világítótornyát építheti meg, mely esti fényben mutat legjobban.


Ravensburger Világtérkép Puzzle, 2000 db
7 530 Ft

Ravensburger Világtérkép Puzzle a Föld kiterített domborzati térképét hozza el hozzánk. Kirakása közben közelebbről megismerhetjük bolygónk felszínet. A puzzle darabjai kiváló minőségűek, időtállóak és erősek. 2000 darabból álló kirakós ideális elfoglaltság bárki számára.


Ravensburger Eiffel torony 3D Puzzle, 216 db
11 790 Ft

9 320 Ft

Építsd fel darabról darabra az Eiffel tornyot a Ravensburgerrel! Az éjszakai kiadású 3D puzzle kirakása tökéletesen fejleszti a kombinatív és a finommotoros képességeket. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt, emellett a kirakott puzzle szép dísze lehet bármelyik szobának.