REAbags Női táska JAZZI 3155
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vászon női válltáska 31 l térfogattal jó minőségű szövetből és a belsejében a teljes felület áthálózott. A táska méretei megfelelnek kézipoggyászként, és ideális társ strandra, medencére vagy kisebb vásárlásokhoz.

REAbags Aktatáska a notebookhoz Aerolite WLB31
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kis aktatáska Aerolite alkalmas üzleti utakra. A bőrönd kialakított bélelt zsebekkel a notebooknak és szervezővel az írószerszámoknak, névjegykártyák és a kis dolgoknak. Természetesen ellátott teleszkópos nyéllel, kerekekkel és kódzárral.

REAbags AEROLITE WLB41 notebook aktatáska
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kis aktatáska Aerolite ideális társ az üzleti utakra. Tartalmaz egy párnázott notebook zsebet és fő teret a dolgaidnak 36 l térfogattal. A bőrönd elülső oldala cipzáras zsebet kínál elválasztókkal az íróeszközöknek és névjegykártyáknak.

REAbags Cities Western Gear Utazóbőrönd
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Végre egy kézipoggyász, amely mindenki számára árban elérhető. Ennek ellenére minőségi in-line fém csapágyas kerekkel van felszerelve, ultrakönnyű konstrukciójú és 600D poliészterből készült, amely tartós. A legkisebb bőrönd pontosan úgy van tervezve, hogy megfeleljen a fapados légitársaságok , mint pl. a RyanAir, WizzAir stb. kézipoggyásszal kapcsolatos követelményeinek. A bőrönd cipzárral zárható. Mindkét cipzár szemmel rendelkezik a kód vagy kulcs típusú lakat felhelyezésére. A kulcsos zár a bőrönd része. Az elülső részben egy cipzáras zseb található. A felső és oldalsó kapaszkodó a bőrönd színében párnázott. Az egész gördülő rendszer a bőrönd belsejében található a textil bélés alatt, nehogy szállításkor megsérüljön a rendszer és inline kerekekkel és csapágyakkal van felszerelve.

REAbags 1414 Treasure Island bőröndhuzat
8 690 Ft

1414 Treasure Island univerzális bőröndvédőhuzat a Reabags márkától, amely kiváló védelmezője bőröndödnek. Műszálas anyagból készül, amely 30 °C-on mosható. Univerzális méret a 60–80 cm közti magasságú, kerék nélküli bőröndökre. Tartsd tisztán és karcolások nélkül bőröndödet.

REAbags 9015 Zebra bőröndhuzat
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags 9015 Zebra bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9043 Bohemian Rose bőröndhuzat
8 690 Ft

A REAbags 9043 Bohemian Rose bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9051 Statement bőröndhuzat
8 690 Ft

A REAbags 9051 Statement bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9053 Boombox bőröndhuzat
8 690 Ft

A REAbags 9053 Boombox bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9055 Deep sea bőröndhuzat
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags 9055 Deep sea bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9056 Beach Flowers bőröndhuzat
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags 9056 Beach Flowers bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9069 Pied de Chat bőröndhuzat
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags 9069 Pied de Chat bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.

REAbags 9078 Roses bőröndhuzat
8 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A REAbags 9078 Roses bőröndhuzat praktikus és designos védelmet jelent bőröndödnek. Segít elkerülni poggyászod sérülését és egyben ízléses kiegészítője is lesz az utaidon. Ráadásul ezen huzatnak köszönhetően bőröndödet mindig könnyedén felismered a többi poggyász között.