Refectocil szemöldök- és szempillafesték15 ml
1 640 Ft 1 400 Ft

Kívánt színre festi a szempillákat és a szemöldököt. Egy tubus15 ml festéket tartalmaz. Egyszeri használatra, a festék aktiválásához 2 cm festék és körülbelül 10 csepp 3% oxidációs anyag szükséges. A festéket pl.   Refectocil tálkában is kikeverheti. Az oxidálószer nem része a csomagnak.

Refectocil Festék szemöldökre és szempillára Sensitive 15 ml
1 990 Ft

A RefectoCil Sensitive Gel Colors végül tökéletes szempillát és szemöldökfestést biztosít a legérzékenyebb szemekre és bőrre. A RefectoCil Senstive-t külön-külön felvisszük, kb. 3–5 perc elteltével törlőkendővel eltávolítjuk és a Gel-vel (kb. 2 percig) dörzsöljük.

Refectocil Kezdőcsomag mini
6 690 Ft

A Starter Kit tartalmazza: Refectocil 15 ml (kék-fekete és barna) Oxidálószer 3% folyékony 100 ml Professzionális szilikonpárnák az Algal festéshez (SiliconePads) 2db Műanyag lapát .

Refectocil Lightening paszta szemöldök - blond 15 ml
1 700 Ft

Minden cső 15 ml festéket tartalmaz. Egyszer használatos 2 cm-es szín a RefectoCil oxidáló krém 3%. Körülbelül 30 alkalmazás elegendő. Világítson akár 3 fokig, a szemöldökét megkönnyítve. .

Refectocil Oxidant Creme 3 % 10vol. 100 ml-15%
1 840 Ft 1 550 Ft

Akció

Stabilizált oxidálószer krém speciálisan kifejlesztett RefectoCil festék szemöldök és szempilla, amely lehetővé teszi a könnyebb alkalmazás szín és krémes állagú garantálja a tökéletes színt eredményez. Kizárólag professzionális használatra.

Refectocil Saline Solution sóoldattal a zsír eltávolítására
1 700 Ft 1 500 Ft

Fiziológiai (sóoldat) oldatos tökéletes, gyors és kíméletes eltávolítása az összes zsíros szennyeződések mielőtt végleges festés szempilla és szemöldök és szempilla. Alkalmazása után a hagyományos elválasztó szemek általában marad a felső szemhéj olajos maradványok.