Relax Speedmaster gerincvédő ROP01C-37%
33 690 Ft 20 990 Ft

Kiárusítás

Női mellény gerincvédővel 3D Shock Protection anyaggal a lengéscsillapításhoz. A Pro Belt hozzájárul a jobb tapadáshoz. Air Stream szellőztető rendszer a kényelmesebb illesztés érdekében. Cipzáros rögzítés YKK. Csúszásgátló belső réteg csúszásmentes felülettel. Relax gerincvédő Speedmaster ROP01C, EN 1621–2 tanúsítvánnyal.

Relax Alpine Rso31

Relax Alpine Rso31

Értékelés: 5
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex sízokni Relax Alpine Rso31 ideális zokni az egész napos síeléshez. A MERINO gyapjú magas tartalma optimalizálja a hőszabályozást a felhasználás teljes időtartama alatt, a mérsékelt aktivitásnál felmelegít, és aktív mozgás közben lehetővé teszi a nedvesség elvezetését a túlmelegedés megelőzése érdekében.

Relax gyerek síkesztyű PUZZYTO RR17G
6 890 Ft

Kiárusítás

Gyerek síkesztyű funkcionális Aqua Protect membránnal a nedvesség bejutásának megakadályozása érdekében. Az ergonomikus 3D Motion szabás tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a mozgást. Összehúzható a csuklónál a hó bejutásának megakadályozására. Relax gyerek síkesztyű PUZZYTO RR17G szigetelő Soft Loft anyaggal.

Relax gyerek síkesztyű PUZZYTO RR17H-21%
6 890 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek síkesztyű funkcionális Aqua Protect membránnal a nedvesség bejutásának megakadályozása érdekében. Az ergonomikus 3D Motion szabás tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a mozgást. Összehúzható a csuklónál a hó bejutásának megakadályozására. Relax gyerek síkesztyű PUZZYTO RR17H szigetelő Soft Loft anyaggal.

Relax gyerek sízokni FREE RSO34A
1 890 Ft

Kiárusítás

Gyerek sízokni elasztikus Flexi Grip szegéllyel. Az ergonomikus 3D Motion szabás tökéletesen illeszkedik és védi a lábat. Ellenállóbb réteg a saroknál és az ujjaknál. A Relax gyerek sízokni FREE RSO34A Merinó gyapjúból és Terry textíliából készült.

Relax gyerek sízokni FREE RSO34B
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek sízokni elasztikus Flexi Grip szegéllyel. Az ergonomikus 3D Motion szabás tökéletesen illeszkedik és védi a lábat. Ellenállóbb réteg a saroknál és az ujjaknál. A Relax gyerek sízokni FREE RSO34B Merinó gyapjúból és Terry textíliából készült.

Relax gyerek téli sapka CATRINA RKH136F/J
5 690 Ft

Kiárusítás

Relax CATRINA gyerek sapka színes kékes-zöld mintával, az egész tél folyamán hordható. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax lány téli sapka AVRIL RKH128F/J
6 290 Ft

Kiárusítás

Relax AVRIL lány sapka lurex szálakkal. Lányod hideg időben viselheti a városba és kirándulásokra. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax lány téli sapka CATRINA RKH136G/J
5 690 Ft

Kiárusítás

Relax CATRINA lány sapka szükrés-rózsaszín mintával, az egész tél folyamán hordható. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax lány téli sapka MINA RKH171C/J
6 290 Ft

Kiárusítás

Relax MINA lány sapka sötétkék kötött mintával és Swarovski kövekkel, amelyet lányod az egész tél folymán viselhet, bármilyen eseményre is menjen. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax lány téli sapka RKH193B/J
6 290 Ft

Kiárusítás

Relax lány sapka metalikus visszaverődéssel és díszes pomponnal. A lányok az egész tél folyamán viselhetik, bármilyen eseményre felvehetik. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax lány téli sapka RKH193D/J
6 290 Ft

Kiárusítás

Relax lány sapka metalikus visszaverődéssel és díszes pomponnal. A lányok az egész tél folyamán viselhetik, bármilyen eseményre felvehetik. A sapka akrilból készült, a bélés meleg filc.

Relax Mintás gyermek sí kesztyű
6 865 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Van otthon egy kis sportolód, akit vonzanak a téli sportok? Jó magas adrenalin, havas szórakozás, síelés, snowboardozás, vagy talán egy eszeveszett Bobozás? Ne feledkezz meg a megfelelő felszerelésről, amelyben a legjobb teljesítményt fog nyújtani. Szóval élvezettel ugorj neki a téli örömöknek.

Relax Síszemüveg Jet Sierra HTG61A-38%
20 190 Ft 12 490 Ft

Kiárusítás

Síszemüveg párásodás elleni párnával és Antifog felületkezeléssel Nagyon ellenálló polikarbonát anyagból készült. Tartozik hozzá egy állítható csúszásgátló pánt. Relax síszemüveg Jet Sierra HTG61A 100%-os védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.

Relax Extreme Rso32

Relax Extreme Rso32

Értékelés: 5
4 790 Ft

Unisex sízokni Relax Extreme Rso32 igényes síelőknek és extrém időjárásba. A prémium MERINO gyapjú és a poliamid kombinációja egyedi hőszabályzó tulajdonsággal ruházza fel a zoknit, így a láb melegen marad, de nem melegszik túl. A KICKER megerősítés a lábfej felső részén effektív védelmet nyújt az összenyomás ellen.