Replay Stone For Her - EDT

Replay Stone For Her - EDT

Értékelés: 5
3 700 Ft

2015-ben, a márka bevezette egy pár Replay illat kő neki és ő kő. Kő For Her egy virágos keleties illat mind a lányok és nők, akik szeretik a luxust és a hosszan tartó illat. Hagyja magát elragadta őt érzéki hangok!.

Replay Stone For Him - EDT
5 260 Ft 4 640 Ft

2015-ben, a márka bevezette egy pár Replay illat kő neki és ő kő. Kő Fragrance For Him egy fűszeres keleti és érzéki célja a férfiak, akik szeretik a szabadságot és minden új. Merüljön el a hang!.

Replay Tank For Him - EDT

Replay Tank For Him - EDT

Értékelés: 5
4 210 Ft 3 910 Ft

Tank tele energiával illat által neki szánt Replay. Ez egy férfi illat fás-friss karaktert. Parfüm bűzlik az élet és az ízek bemegy mindent a legteljesebb. Ez áll a kardamom, mandarin, bergamot és a tealevelek. A szív frissítő jázmin, gyömbér, menta és zöld árnyalatok.

Replay Essential For Him - EDT
5 050 Ft 4 300 Ft

Alapvető Őt Replay márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak. A bevezetés a jelen gyömbér, kardamom, piros gyümölcs, jegyzetek víz, olaj, narancs és a bergamott.

Replay Jeans Original For Her - EDT
4 760 Ft

Replay mutatja 2012 júliusában a piac női illat Jeans Original neki. Ez egy másik virágos-gyümölcsös illat a márka, amelynek célja a nők számára, akik járni divatos, elegáns, a szerelem a divat és a pihenni munka után. Bemutatja nekünk a kiadás kölnivíz – próbálja ki, és akkor nem akar egy másik!.

Replay True For Her - EDP
4 370 Ft 2 250 Ft

Replay For Her True megtestesítik a lélek a márka több kortárs és nagyvárosi módon gazdagítják a részletek és új anyagok. Fémes címkét a palack, amely követi az egyik leggyakrabban használt gombok márkás farmer, jelentése REPLAY Blue Jeans.