-62%
Replay Replay Jeans Original For Her - EDT 40 ml

Replay Jeans Original For Her - EDT

6 610 Ft
2 450 Ft

2012 júliusában a Replay piacra dobta a Jeans Original For Her női illatot. Ez a márka egy másik virág-gyümölcs illata, amelyet minden olyan nőnek szánnak, aki követi a trendeket, elegáns, szereti a divatot és szeret lazítani munka után.

Partnerünktől: Vivantis
-48%
Replay True For Her - EDP 20 ml

Replay True For Her - EDP

4 350 Ft
2 260 Ft

A Replay True For Her modernebb és nagyvárosi módon testesíti meg a márka lelkét, gazdagítva a részleteket és az új anyagokat. A palackokon található fém címke, amely a márkás farmer egyik leggyakrabban használt gombját másolja le, a REPLAY Blue Jeans-t jelképezi.

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Replay Stone For Her - EDT 50 ml
3x

Replay Stone For Her - EDT

3 690 Ft
3 260 Ft

2015-ben a Replay márka bemutatott egy illat párt, a Stone For Him és a Stone For Her-t. A Stone For Her keleti-virágos illat minden olyan lány és nő számára, akik szeretik a luxust és a tartós illatokat. Hagyja, hogy magával ragadja az érzéki tónusa!.

Partnerünktől: Vivantis
Replay Tank For Her - EDT 30 ml

Replay Tank For Her - EDT

7 190 Ft

Karizmatikus Tank For Her illat egy illat az ismétlés. Virágos-gyümölcsös kombináció fog tetszeni sok egy külön személyiség, aki szereti a találkozó új emberek és helyek. Extrovertált egyszerűen megismerheti ezt az illatot, mintha tudták volna egymást évek óta.

Partnerünktől: Vivantis
Replay Tank For Him - EDT 30 ml
2x

Replay Tank For Him - EDT

4 200 Ft
4 060 Ft

A Tank For Him egy energiával teli illat a Replay márkától. Fás-friss jellegű férfi illat. A parfüm tele van élettel és azzal a vággyal, hogy mindenbe belemerüljön. Kardámomból, mandarinból, tealevelekből és bergamottból áll össze.

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Replay Essential For Him - EDT 30 ml

Replay Essential For Him - EDT

5 040 Ft
4 460 Ft

Alapvető Őt Replay márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak. A bevezetés a jelen gyömbér, kardamom, piros gyümölcs, jegyzetek víz, olaj, narancs és a bergamott.

Partnerünktől: Vivantis
-10%
Replay Signature Lovers Man - EDT 30 ml

Replay Signature Lovers Man - EDT

7 510 Ft
6 720 Ft

A Replay Signature Lovers Man egy új, csodálatos alkotás, amely a Signature gyűjteményébe tartozik. Az újdonságokat a Replay divat ikonikus világa díszíti.

Partnerünktől: Vivantis
Replay Signature Lovers Woman - EDT 50 ml

Replay Signature Lovers Woman - EDT

10 520 Ft
10 000 Ft

A Replay Signature Lovers Woman elegáns illat, amely kegyelmet és szenvedélyt fejez ki kiváló és egyedi virágos érzelmekkel. Ez egy nő vonzereje, amelyet egy virágcsokor illusztrál, amelyet a ritka borostyán és a vanília fényűző keverékében édesen keveredik.

Partnerünktől: Vivantis