Retrak Utópia 360 Bluetooth VR vezérlő ETVRREM
3 090 Ft
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth vezérlő headset a virtuális valósához. Retrak Utopia 360 kényelmesen és intuitívan lehetővő teszi számodra a virtuális valóságban történő zenelejátszást, filmnézés vagy játékok játszását. Kompatibilis okostelefonnal és tablettel, IOS és Android operációs rendsezrekkel, ergonómiai kialakítása megörvendeztet.


Retrak VR Headset Utopia 360 BT ETVRC vezérlővel
7 490 Ft
7 190 Ft

Utopia 360 ° fejhallgató készlet a virtuális valósághoz. A Retrak VR Headset lehetőséget nyújt, hogy elmerülj a 3D film vagy játék élménybe. Maximális élességet biztosít a LucidView rendszernek hála, amely csökkenti a vakító fényt. Bluetooth gaming vezérlő joystickkal és 8 gombbal. Kényelmes vezérlést és kölcsönhatást biztosít.


Retrak VR Headset Utopia 360 BT vezérlővel és ETVRCB fejhallgatóval
9 890 Ft
9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Utopia 360 ° fejhallgató készlet a virtuális valósághoz. A Retrak VR Headset lehetőséget nyújt, hogy elmerülj a 3D film vagy játék élménybe. Maximális fényerő vakítás nélkül, HD hang a Bluetooth fejhallgatóból, 8 gombbal és joystickkel ellátott Bluetooth játékvezérlő. Minden, amire a VR meglátogatásához szükséged lehet.


Retrak VR Headset Utopia 360 Elite Edition - BT ETVRPRO vezérlővel
12 390 Ft
12 190 Ft

Utopia 360 ° fejhallgató készlet a virtuális valósághoz. A Retrak VR Headset Elite Edition nagy felbontású optikai szállal rendelkező objektívvel és optimalizált látómezővel felszerelt, melynek köszönhetően igazán elmerülhetsz a 3D film vagy játék élményben. A készlet Bluetooth vezérlőt tartalmaz.


Retrak VR Headset Utopia 360 Elite Edition - BT vezérlővel és  ETVRPROH fejhallgatóval
18 590 Ft
18 190 Ft

A legmodernebb lencsével ellátott Utopia 360 ° fejhallgató készlet a virtuális valóságért. A Retrak VR Headset Elite Edition a sztereó fejhallgatóval együtt páratlan tisztaságot és kiváló minőségű hangzást biztosít. A Headset kompatibilis a kiterjesztett valósággal, ergonomikus, a készlet játékhoz alkalmas Bluetooth vezérlőt tartalmaz.


Retrak VR Headset Utopia 360 X for Kids ETVRXV
2 490 Ft
2 390 Ft

Utopia 360 ° fejhallgató készlet a virtuális valósághoz. A Retrak VR Headset for Kids lehetőséget nyújt, hogy elmerülj a 3D film vagy játék élménybe okostelefonodról. A fókusz beállítása maximális élességet biztosít, a LucidView rendszer csökkenti a vakító fényt. A szellőztető párna kényelmet biztosít.