Revlon Charlie Blue Eau Fraiche - EDT
1 380 Ft

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche egy virágos illat nőknek, amely 1973-ban került a piacra. Az időtlen elegáns Revlon Charlie Blue Eau Fraiche alkalmas minden korosztálynak.

Revlon Charlie Blue - EDT
1 380 Ft

Revlon Charlie Blue egy virágos illat nőknek. Időtlen és elegáns Revlon Charlie Blue minden korosztály számára. Az illat-ben indult 1973. .

Revlon Charlie Gold - EDT
1 380 Ft

Charlie Gold Revlon márka egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Gyümölcs saláta körítve fahéjat tálcán szantálfa elveszett a virágillat és édes karamell. Rose csábító, titokzatos szegfűszeg és meleg cédrus illat végződik a szépség Charlie arany. Azt 1995-ben indított. .

Revlon Charlie Red Eau De Fraiche - EDT
1 600 Ft

A könnyű Charlie Red Eau de Fraich ia Revlon márkától egy keleti-virágos női illat. Ezzel az illattal úgy fogja érezni, mintha egy gyönyörű vízesés mellett lenne, amely egy érzéki fátyolba borítja Önt.

Revlon Charlie Red - EDT
1 380 Ft

Charlie Red szórófejes EDT a Revlon márkától egy keleti – virágos illat nők és fiatal lányok számára, akik szeretik a jellegzetes illatot. Az illat 1993-ban került a piacra. ​.

Revlon Charlie White Eau de Fraiche - EDT
1 380 Ft

Charlie White egy virágos zöld illat nőknek, bevezette a piacon 1994-ben A kezdeti simogassa citrusos illat, majd Charlie White virágos ölelésében rózsa, jázmin, az ibolya és gyümölcsös kis őszibarack, sárgadinnye. Eleganciát szantálfa és vetiver. .

Revlon Charlie White - EDT
1 380 Ft

Eau de Toilette Charlie White által Revlon márka virágos-zöld illat a lányok és nők számára. Az elején a rejtett kombináció őszibarack és ibolya, gyöngyvirág megtalálható a szív és a végén a jázmin és a rózsa illata vezetékes és görögdinnye. Azt 1994-ben indult. .

Revlon Folyékony korrektor (Colorstay Concealer) 6,2 g
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Krémes korrektor megbízhatóan kiterjed tökéletlenségek rejt pigment foltok és sötét karikák a szem alatt. Korrektor egy krémes állagú, és mivel az applikátor könnyen alkalmazható. .

Revlon Klasszikus kajal szemceruza (Eyeliner Pencil) 1,49 g
2 360 Ft 2 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kajalová ceruza kiemeli a szemed, és lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy drámai megjelenés. Ezzel a ceruzával könnyen teremt pontos vonalak, amelyek kiemelik a szépségét a szemében. Összetétele ceruza finoman kezeli az érzékeny szem környékét.

Revlon Ultra (Gel Lipcolor) 1,7 g
3 210 Ft 2 730 Ft

Jelentős színű pigmentek gél alapon. A gél rózsaszín páratlan színeket és kellemesen könnyű érzetet kölcsönöz az ajkának.