Revlon Charlie Blue Eau Fraiche - EDT
1 180 Ft

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche egy virágos illat nőknek, amely 1973-ban került a piacra. Időtlen elegáns Revlon Charlie Blue Eau Fraiche  mindne korosztálynak.


Revlon Charlie Blue - EDT
1 290 Ft

Revlon Charlie Blue egy virágos illat nőknek. Időtlen és elegáns Revlon Charlie Blue minden korosztály számára. Az illat-ben indult 1973. .


Revlon Charlie Gold - EDT
1 310 Ft

Charlie Gold Revlon márka egy virágos gyümölcsös illat nőknek. Gyümölcs saláta körítve fahéjat tálcán szantálfa elveszett a virágillat és édes karamell. Rose csábító, titokzatos szegfűszeg és meleg cédrus illat végződik a szépség Charlie arany. Azt 1995-ben indított. .


Revlon Charlie Red Eau de Fraiche - könnyített EDT
1 520 Ft

A könnyű Charlie Red Eau de Fraich ia Revlon márkától egy keleti-virágos női illat. Ezzel az illattal úgy fogja érezni, mintha egy gyönyörű vízesés mellett lenne, amely egy érzéki fátyolba borítja Önt.


Revlon Charlie Red - EDT
1 310 Ft

Charlie Red szórófejes EDT a Revlon márkától egy keleti – virágos illat nők és fiatal lányok számára, akik szeretik a jellegzetes illatot. Az illat 1993-ban került a piacra. ​.


Revlon Charlie White Eau de Fraiche - EDT
1 310 Ft

Charlie White egy virágos zöld illat nőknek, bevezette a piacon 1994-ben A kezdeti simogassa citrusos illat, majd Charlie White virágos ölelésében rózsa, jázmin, az ibolya és gyümölcsös kis őszibarack, sárgadinnye. Eleganciát szantálfa és vetiver. .


Revlon Charlie White - EDT
1 310 Ft

Eau de Toilette Charlie White által Revlon márka virágos-zöld illat a lányok és nők számára. Az elején a rejtett kombináció őszibarack és ibolya, gyöngyvirág megtalálható a szív és a végén a jázmin és a rózsa illata vezetékes és görögdinnye. Azt 1994-ben indult. .


Revlon Eye Pencil 2 in 1 (Angled Kajal) 0,28 g
3 650 Ft
3 470 Ft

Akció

Dupla ceruza ceruza – egyrészről egy klasszikus ceruza, a másik egy egyedülálló, lekerekített vége az egyenletes alkalmazásra. Olyan finom, hogy a szemhéja belsejében használhatja. .


Revlon Folyékony korrektor (Colorstay Concealer) 6,2 g
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Krémes korrektor megbízhatóan kiterjed tökéletlenségek rejt pigment foltok és sötét karikák a szem alatt. Korrektor egy krémes állagú, és mivel az applikátor könnyen alkalmazható. .


Revlon Klasszikus kajal szemceruza (Eyeliner Pencil) 1,49 g
2 190 Ft

Kajalová ceruza kiemeli a szemed, és lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy drámai megjelenés. Ezzel a ceruzával könnyen teremt pontos vonalak, amelyek kiemelik a szépségét a szemében. Összetétele ceruza finoman kezeli az érzékeny szem környékét.


Revlon Ultra (Gel Lipcolor) 1,7 g
2 990 Ft

Jelentős színű pigmentek gél alapon. A gél rózsaszín páratlan színeket és kellemesen könnyű érzetet kölcsönöz az ajkának.