Makeup Revolution 15 Szemhéjfestékpaletta újra betöltve 16,5 g
1 730 Ft

Újdonság

A Re-Loaded Affection Palette összesen 15 színárnyalatot biztosít a tökéletes smink megjelenéshez. Az árnyékokat könnyű alkalmazni, és tartós kitartásuk van, nem romolnak. Gazdag pigmentációjuk biztosítja a színtelítettséget.


Makeup Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
3 180 Ft

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.


Makeup Revolution Alig rejtett (Glow Hearts Hardly Hidden) 10 g
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Próbáljon meg egy hármas 3D-s blush-ot egy bronzból az arany hangig. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít. A sült textúra megakadályozza a túlpermetezést és a túlzott termék alkalmazást, lehetővé téve az egyenletes és természetes megjelenést.


Makeup Revolution (Blushing Hearts - Bursting with love) 10 g
1 980 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s pirulát szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Ez kombinálja a három árnyalatot, amelyek együttesen tökéletes hangot alkotnak. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít.


Makeup Revolution Bőrápoló hialuronsav (Hydrating Essence Spray) 100 ml
2 520 Ft

2 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényeztesse a bőrt Hyaluronic Essence spray-vel. Különleges formájú hidratáló spray az első alkalmazás után látható eredményekhez. Hialuronsavat tartalmaz, amely megtartja a bőr nedvességét és a grapefruit kivonatot, amely táplálja és védi a bőrt. .


Makeup Revolution Bőrápoló niacinamid ( Clarifying Essence Spray) 100 ml
2 520 Ft

2 270 Ft

Akció

A niacinamid-permetezéssel bőrt a bőrre. Különleges formájú hidratáló spray az első alkalmazás után látható eredményekhez. A tökéletlenségek, a megnagyobbodott pórusok elleni küzdelem és a faggyútermelés szabályozása. Nyugtató kamillát és niacinamidot (B3-vitamin formája) tartalmaz.


Makeup Revolution Bőrápoló szupergyümölcs (Replenishing Essence Spray) 100 ml
2 520 Ft

2 270 Ft

Akció

Kényeztesse a bőrt Superfruit Essence spray-vel. Különleges formájú hidratáló spray az első alkalmazás után látható eredményekhez. Hidratálja és fényesíti a bőrt, és egészséges megjelenést ad neki. Áfonyás kivonattal gazdagítva segít a bőrkárosodásban, és elősegíti a bőr megújulását.