Makeup Revolution Szemhéjpúder paletta (Eyeshadow Palette) 36 x 0,8 g
5 190 Ft 4 980 Ft

A paletta 36 színű, rendkívül pigmentált szemhéjpúdert tartalmaz. A paletta alapszíneket tartalmaz, melyek az egész szemhéjra felvihetők.  A földszínű árnyalatok a tökéletes füstös sminkhez, a nagyon népszerű lila árnyalatok pedig a trendi megjelenéshez alkalmazhatók.

Makeup Revolution Flawless 32 árnyalatú szemhéjpúder paletta
4 360 Ft 3 780 Ft

Mindig jó megjelenés hibamentes kapsz csak hála a következő palettán. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legigényesebb, és ezért egyedülálló 32 árnyalatok. Minden nap egy pillantást létrehozott egy profi. Minden amire szüksége van egy palettát.

Makeup Revolution Szappan szemöldökre (Soap Brow) 5 g
2 500 Ft 2 040 Ft

Szeretne dús, beállított és vizuálisan vastagabb szemöldökét elérni? Próbálja ki a Revolution szappant szemöldökre! Egy hollywoodi trükk ihlette, hogy szappannal lehessen rögzíteni a szemöldököt. Ez egy egyszerűbb és elegánsabb változat ahhoz, hogy gyönyörű szemöldököt hozhasson létre.

Makeup Revolution The Rock Star ajándékszett
11 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tetszik önnek a füstös smink? Bemutatjuk a The Rock Star ajándékszettet. Ez a készlet egy rocksztár éjszakai varázsának a csúcsát nyújtja.

Makeup Revolution Arcpaletta x Roxxsaurus Highlight & Contour 20 g
5 190 Ft 4 850 Ft

A Roxi @roxxsaurus-szal együttműködésben a Revolution palettákat készített a szem és az arc sminkjéhez. A Highlight & Contour paletta négy fehérítőből áll – jégfehér, meleg bronz, bronz-arany és arany pezsgő. A paletta emellett 4 krémes kontúrárnyalattal is rendelkezik, világos és sötét között.

Makeup Revolution Arcpirosító paletta Cheek Kit 8,8 g
2 160 Ft 1 770 Ft

A paletta tökéletesen pigmentált, bőrvilágosítókat és bronzosítókat tartalmaz a tökéletes smink érdekében. Az egyes árnyalatok márvány hatása finom felületet eredményez az arcon, amelyet könnyen rétegezhet, és így szabályozhatja annak intenzitását.