Makeup Revolution 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
3 980 Ft 3 590 Ft

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Makeup Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g
3 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

Makeup Revolution Alapozó smink (Goddess Glow Primer Serum) 30 ml
4 980 Ft 4 480 Ft

Az Goddess Glow Primer Serum smink alapja valami extraval rendelkezik. Az alapot fényvisszaverő részecskék töltik meg, így a bőr természetesen tónusúvá válik. Felkészíti a bőrt a hibátlan smink felvitelére. Pleť egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz. Fedezze fel a bőr természetes ragyogását.

Makeup Revolution Alig rejtett (Glow Hearts Hardly Hidden) 10 g
2 360 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s blush-ot egy bronzból az arany hangig. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít. A sült textúra megakadályozza a túlpermetezést és a túlzott termék alkalmazást, lehetővé téve az egyenletes és természetes megjelenést.

Makeup Revolution Alkonyat (Shadow Palette) 16 x 1,3 g
4 980 Ft 4 480 Ft

Újdonság

A Dusk szemhéjfesték-palettáját az Instagram szépséggurujával, a @ grwrady-vel együttműködve hozták létre. Magában foglalja az esti szürkület által inspirált matt, csillogó és fémes árnyalatokat. Erősen pigmentált árnyalatai tökéletesen kombinálódnak egymással.

Makeup Revolution Arc paletta Csokoládé Bronze és ragyogás 11 g
2 840 Ft 2 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bronzoló és ragyogó duó a tükör mini csokoládéjában. Kényeztesse magát bronzbarnítóval az év bármelyik szakaszában, majd használjon hízelgőbb fehérítőt. A Bronze and Glow palettával alakítsa ki és emelje ki funkcióit.

Makeup Revolution Arcpaletta x Roxxsaurus Highlight & Contour 20 g
4 850 Ft 4 400 Ft

A Roxi @roxxsaurus-szal együttműködésben a Revolution palettákat készített a szem és az arc sminkjéhez. A Highlight & Contour paletta négy fehérítőből áll – jégfehér, meleg bronz, bronz-arany és arany pezsgő. A paletta emellett 4 krémes kontúrárnyalattal is rendelkezik, világos és sötét között.

Makeup Revolution (Bake and Finish Powder) 32 g
3 130 Ft 2 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tömeges ásványi por matt hatású. Hatékonyan és hosszú távon javítja a sminket. Elnyomja a bőr fényét és bőrpírját. A selymes konzisztenciának köszönhetően a por tökéletesen keveredik a bőrrel és alkalmazkodik az árnyékához.

Makeup Revolution (Baking Powder Banana) 8 g
2 840 Ft 2 560 Ft

A matt hatású banán laza por segít hatékonyabbá és tartósabbá tenni a sminket. Tökéletesen semlegesíti a vörösséget, és tökéletes megjelenést teremt.

Makeup Revolution (Banana Glaze Bath Fizzer) 150 g
1 420 Ft 1 280 Ft

Tedd a fürdődet egy kicsit szórakoztatóbbá! A fürdőbombák folyó vízzel csepegnek a kádba, és ez az. Akkor csak nézd meg a színjátékot és pihenj. A banán öntet édes aromája gazdagítja a fürdőt.