Revolution PRO Laza befejező por (Loose Finishing Powder) 8 g
3 140 Ft 2 930 Ft

Laza befejezés A POR PRO egy professzionális por, amely könnyen kezelheti az arcát, simítja és károsítja a bőrt, és gyengéd fókuszáló hatású. Ez a sokoldalú, áttetsző por használható minden bőrtónushoz a smink megjavításához.

Revolution PRO Öt Pink rúzs ( Lips tick Collection) készlet 5 x 3.2-15%
3 810 Ft 3 230 Ft

Öt egymást kölcsönösen illeszkedő Pink rúzs árnyalatú gyűjteménye, mely tökéletes választás egy bájos és természetes megjelenéshez. Könnyen alkalmazható és kényelmes viselet minden nő számára. Ezek gazdag pigmentáltak, meleg és hűvös hangokat ötvözve. Ideális a mindennapi viselethez.

Revolution PRO 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
3 970 Ft 3 810 Ft

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Revolution PRO 18 szemhéjfesték paletta New Neutral (Smoked Palette) 18 g
5 830 Ft 5 650 Ft

A Smoked Shadow szemhéjfesték paletta megérkezett, hogy segítsen a legcsábítóbb füstös smink létrehozásában! 18 árnyalatú keveréket tartalmazza szögletes, fekete, sötétkék és semleges színtartományban, matt, tükör, gyöngy és csillogó textúrákban. .

Revolution PRO Ajakápoló olaj Rescue Lip Oil 8 ml
4 490 Ft

Újdonság

A Rescue Oil magas fényűvé teszi az ajkakat, ugyanakkor intenzíven táplálja őket, és segít fenntartani az optimális hidratáltságot. A zöld tea, a shea vaj, a jojoba, a Ylang Ylang és az E vitamin erős olajkomplexumát tartalmazza, amely egész évben hidratálja és táplálja az ajkakat.

Revolution PRO Ajakbalzsam Renew Lip Conditioner 8 ml
4 030 Ft

Újdonság

A rendkívül tápláló Renew Lip Conditioner ajakbalzsam segít lágyítani, hidratálni és kisimítani az ajkakat éjjel és nappal. Tápláló E-vitamin, shea vaj és avokádóolaj komplexet tartalmaz, amely intenzíven hidratálja az ajkakat, és hosszú ideig sima és puha marad.

Revolution PRO Ajakbalzsam Restore Honey 12 g
4 030 Ft

Újdonság

A Restore Honey egy gondoskodó ajakbalzsam, amely segít megőrizni az ajkak puhaságát, táplálékkal látja el, helyreállítja mély hidratáltságukat.

Revolution PRO Ajakrúzs Diamond Lustre Crystal (Lipstick) 3,8 g-18%
3 810 Ft 3 110 Ft

Ajakrúzs, mint a legfényesebb drágakő? Pontosan ilyen a Diamond Lustre Crystal ajakrúzs! Engedjen a gyémánt csillogás varázsának, és ne hagyja ki ezt az ajakrúzst, csodálatosan ragyogóvá varázsolja az ajkakat, amelyet senki nem hagy majd figyelmen kívül.

Revolution PRO Ajakrúzs New Neutral (Satin Matte Lipstick) 3,2 g-18%
2 700 Ft 2 210 Ft

Adjon ajkaknak egy kis luxust a Revolution PRO New Neutral Satin Matte árnyalatai segítségével. A kollekció színes rúzsokat tartalmaz, a sötét erdei bogyó színtől a meztelen őszibarackig. A rúzs intenzív, szatén matt összetételű, és ugyanakkor hidratálja az ajkakat.

Revolution PRO Alapozó smink (Goddess Glow Primer Serum) 30 ml-17%
4 490 Ft 3 690 Ft

Az Goddess Glow Primer Serum smink alapja valami extraval rendelkezik. Az alapot fényvisszaverő részecskék töltik meg, így a bőr természetesen tónusúvá válik. Felkészíti a bőrt a hibátlan smink felvitelére. Pleť egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz. Fedezze fel a bőr természetes ragyogását.

Revolution PRO Arcpaletta Crystal Luxe (Face Palette) 8,4 g
7 910 Ft 7 040 Ft

Akció

Fedezze fel a Revolution Pro Crystal Luxe arcpalettákat. Ezeket a palettákat a tökéletes bőr minden igényének kielégítésére fejlesztették ki. Minden árnyalatnak van egy matt és csillogó része.

Revolution PRO Ecsetkészlet New Neutral Brush Set
10 690 Ft 9 330 Ft

Bemutatunk egy kihagyhatatlan ecsetkészletet, amellyel a smink elkészítése játék lesz! A készlet tartalmaz 5 sminkecsetet arcra és szemre. A kefék védelmére érdekében egy arany színű hengerbe vannak csomagolva. Szétszedheti a hengert és állványként használhatja az ecsetgyűjteményhez.

Revolution PRO (Lip Prime and Perfect) 2,5 g
1 790 Ft 1 670 Ft

Az ajkak alátámasztják a kedvenc rúzs színe tartósságát. Megsimítja a ráncokat, kitölti az ajkak felületét, és bársonyos lágy ajkakat biztosít. Egész napos hibátlan megjelenés!.

Revolution PRO (Matte Primer) 25 ml
3 580 Ft 3 340 Ft

Az alapozó alapja elkészíti a bőrt a smink alkalmazásához. Matt tulajdonságai megszüntetik a felesleges zsírt. Segít biztosítani a tökéletes és egységes megjelenést.

Revolution PRO Öt ütőkészlet ( Lips tick Collection) 5 x 3,2 g-15%
3 810 Ft 3 230 Ft

Öt egymást kölcsönösen illeszkedő Bare rúzs árnyalat gyűjteménye. A bájos és természetes megjelenés tökéletes módja. Könnyen alkalmazható és kényelmes viselet minden nő számára. Ezek gazdag pigmentáltak, meleg és hűvös hangokat ötvözve. Ideális a mindennapi viselethez.

Revolution PRO PRO sminkalapozó (Pore Primer) 25 ml-21%
3 710 Ft 2 930 Ft

A smink alapja optimális minden hangszínre és bőrtípusra. A könnyű szerkezet tökéletesen működik a pórusokkal szemben. A smink tökéletes egész naposnak látszik, köszönhetően a sima bőrnek, amit ez az alap gondoskodik.

Revolution PRO Szemhéjfesték paletta New Neutral Romance 18 g
5 830 Ft

A New Neutral Blushed szemhéjfesték paletta kihangsúlyozza a szemei szépségét napközben, vagy akár este is. Paletta 18 bordó, rózsaarany, semleges és lila árnyalattal. Készítsen különféle vonzó megjelenéseket ezzel a palettával. .