Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml
1 720 Ft

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. .


Rexona Dezodor nő Maximális védelem Sensitive száraz 45 ml
1 720 Ft

Dezodor nő Maximális védelem száraz érzékeny tartalom TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát.


Rexona Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Izzadásgátló permet Motionsense Men Xtra Cool 150 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló spray Motionsense Men Xtra Cool szánt összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Dezodor védelmet nyújt akár 48 órán keresztül. .


Rexona Men Adventure izzadásgátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Men Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Dezodor védelmet nyújt akár 48 órán keresztül. .


Rexona Men Cobalt izzadásgátló dezodor 250 ml
920 Ft

Rendkívül hatékony izzadásgátló Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.


Rexona Men Maximum Protection Clean Scent izzadásgátló stift 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Men Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló Motionsense Men Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 50 ml
790 Ft

Dezodor Men Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Motionsense Adventure izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray férfi Motionsense Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag.


Rexona Men Motionsense Invisible Black+White izzadásdátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Rexona Men Invisible Motionsense Fekete-fehér nyújt erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .


Rexona Men Motionsense Invisible Ice Fresh izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray Motionsense Men Invisible Ice Fresh kínál erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .