Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml
1 810 Ft

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. .

Rexona Dezodor nő Maximális védelem Sensitive száraz 45 ml
1 810 Ft

Dezodor nő Maximális védelem száraz érzékeny tartalom TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát.

Rexona Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot 45 ml
1 810 Ft

Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .

Rexona Izzadásgátló spray Blue Poppy & Apple 150 ml
1 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló készítmény 48 órás izzadásvédelmet biztosít. Innovatív MotionSense technológiát tartalmaz, amely fokozatosan felszabadítja a friss illatot, amikor szüksége van rá. .

Rexona Izzadásgátló spray-Men Motionsense Invisible Black White 150 ml +
780 Ft

Dezodor Rexona Men Invisible Motionsense Fekete-fehér nyújt erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .

Rexona Men Cobalt izzadásgátló dezodor 250 ml
970 Ft

Rendkívül hatékony izzadásgátló Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.

Rexona Men Maximum Protection Clean Scent izzadásgátló stift 45 ml
1 810 Ft

Férfiak maximális védelme Tiszta illatú dezodor innovatív TRIsolid technológiával, amely a szervezetre reagál és három fontos összetevőt tartalmaz: Rexony leghatékonyabb izzadás elleni védelme, mikrokapszula technológia a kellemetlen szagok leküzdésére és a bőr hidratálásának összetevője.

Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló dezodor 150 ml
780 Ft

Az izzadásgátló Motionsense Men Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.

Rexona Men Motionsense Invisible Black+White izzadásdátló stift 50 ml
780 Ft

Dezodor Rexona Men Invisible Motionsense Fekete-fehér nyújt erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .

Rexona Men Sensitive izzadásgátló dezodor 150 ml
780 Ft

Az izzadásgátló spray Men Sensitive rendelkezik 48 órás védelmet nyújt az izzadás. Izzadásgátló tartalmaz új képletek, amely hosszantartó védelmet nyújt az izzadás és a szag. .

Rexona Men Sport Defence izzadásgátló sdezodor 250 ml
1 060 Ft

Rendkívül erős dezodor spray a Rexona Adrenalin termékcsaládból férfiaknak – ez a Men Sport Defense. Tökéletesen védi az izzadást és a szagot. Kiváló védelmet nyújt a sport legigényesebb pillanataiban is.

Rexona Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 40 ml
830 Ft

Dezodor Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.