Rexona Men Sport Defence izzadásgátló sdezodor 250 ml
1 100 Ft

Rendkívül erős dezodor spray a Rexona Adrenalin termékcsaládból férfiaknak – ez a Men Sport Defense. Tökéletesen védi az izzadást és a szagot. Kiváló védelmet nyújt a sport legigényesebb pillanataiban is.

Rexona Dezodor nő Maximális védelem Sensitive száraz 45 ml
1 890 Ft

Dezodor nő Maximális védelem száraz érzékeny tartalom TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát.

Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml
1 940 Ft 1 860 Ft

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. .

Rexona deo 150ml láthatatlan Aqua
828 Ft 686 Ft

Női dezodor spray spray Rexona Invisible Aqua 150 ml speciális készítménnyel, amely segít megelőzni a ruhák foltjait. 48 órán keresztül védelmet nyújt az ekkor fellépő kellemetlen szagokkal szemben. A szabadalmaztatott Motionsense technológiával, amely növeli a termék funkcionalitását a megnövekede

Rexona 90749 kaz. Kobalt (deo + sg + üveg)
2 767 Ft

A Rexona Cobalt férfi ajándékkészlet férfi dezodorból, tusfürdőből és vizes palackból áll. A Rexona Men Cobalt Dry 150 ml férfi izzadásgátló spray 48 órán keresztül véd az akkori és kellemetlen szagok ellen, a Motionsense technológiával a szag fokozatos felszabadulásához mozgás közben, A Rexona Men

Rexona 90750 kaz. Orchidea (deo + sg + táska)
2 767 Ft

A Rexona Orchid női ajándékkészlet női dezodorból, tusfürdőből és rózsaszín testzsákból áll. Rexona Orchid Fresh tusfürdő 250 ml vad orchideák illatával, gyengéden tisztítja és hidratálja a bőrt, az eredmény a bársonyos puhaság, minden bőrtípusra Rexona Invisible Pure 150 ml izzadásgátló spray friss

Rexona deo 150ml Stressz-szabályozás
965 Ft 797 Ft

A Rexona DEO Motionsense Stress Control 150 ml-es dezodoráló spray tökéletesen megvédi a túlzott izzadást és szagot, friss illatot ad, és nagyon gyengéd a bőrre. A szabadalmaztatott Motionsense technológiának köszönhetően közvetlenül reagál a mozgásra, így minél intenzívebb vagy, annál intenzívebben

Rexona deo 150ml tusfürdő friss
828 Ft 686 Ft

Női dezodor spray spray Rexona Shower Fresh 150 ml, friss, friss illattal, 48 órás védelmet nyújt az akkori és kellemetlen szagok ellen. Alkalmas minden bőrtípusra. Alkohol nélkül.

Rexona DEO Men 100ml Brazil Torcerador Fanatico
804 Ft 665 Ft

Férfi izzadásgátló spray Rexona DEO MEN Brazil Torcerador Fanatico 150 ml speciális kiadásban, labdarúgás ihlette. A Motionsense technológiával, amely fokozatosan friss illatot enged fel, fokozott fizikai aktivitással. Ezután 48 órán keresztül védi a kellemetlen szagot. Illat fás és citrus felhangg

Rexona DEO Men 150ml kaland
684 Ft 567 Ft

Férfi izzadásgátló spray Rexona Deo MEN Adventure 150 ml sportos és aktív férfiaknak. A Motionsense technológiával, amely fokozatosan friss illatot enged fel, fokozott fizikai aktivitással. Szárazságot és frissességet biztosít 48 órán keresztül.

Rexona DEO női 100ml boldog reggelt (SK)
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona DEO Women Happy Morning 150 ml kellemes és könnyű piros ribizli, erdei málna és magnólia illatával. A Motionsense technológiával, amely növeli a hatékonyságot a megnövekedett fizikai aktivitással. 48 órán át védelmet nyújt az izzadás ellen.

Rexona DEO női 100ml szexi csokor (SK)
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona DEO Women Sexy Bouquet 150 ml garantálja a szárazság érzetét, harcol az izzadtságtól és a szagról, fenntartva a frissességet 48 órán keresztül. Női virág- és gyümölcsillat illatú, jázminos fehér virágokkal és vanília illatú rózsákkal. Alkohol nélkül.

Rexona DEO nők 150ml trópusi (EN)
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona DEO Women Tropical 150 ml, kellemes trópusi illatú jázmin és egzotikus gyümölcsökkel. A Motionsense technológiával, amely növeli a hatékonyságot a megnövekedett fizikai aktivitással. 48 órán át védelmet nyújt az izzadás ellen.

Rexona DEO Women 100ml aktív védelem eredeti
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló a Rexona DEO Women Active Protection Original spray spray-ben, 150 ml-es egyedi készítménnyel, amely megakadályozza az izzadás és a baktériumok kialakulását. A Motionsense technológiával, amely növeli a hatékonyságot a megnövekedett fizikai aktivitással. 48 órán át védelmet nyújt a

Rexona DEO Women 150ml Aloe Vera
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona DEO Women Aloe Vera 150 ml kellemes, finom illatú aloe vera-val. 48 órás védelmet nyújt az izzadás ellen. Innovatív MotionSense technológiát tartalmaz, amely fokozatosan friss illatot enged fel, fokozott fizikai aktivitással. Védi az izzadástól és a szagokat, hozzáadja

Rexona DEO Women 150ml kék pop és alma
804 Ft 665 Ft

Az izzadásgátlót úgy tervezték, hogy 48 órás védelmet nyújtson az izzadás ellen. Magában foglalja az innovatív MotionSense technológiát, amely fokozatosan szabadít fel friss illatot, amikor leginkább szüksége van rá.

  • védi az izzadást és a szagot – hozzáadja a tisztaság és a frissesség érzetét, –
Rexona DEO Women 150ml láthatatlan tiszta
804 Ft 665 Ft

A Rexona Invisible Pure antiperspirant optimálisan felszívja az izzadságot és semlegesíti a szagokat. Ez minden nap frissesség és tisztaságot nyújt.

  • ne hagyjon foltokat a ruhákon – hatékonyan védi az izzadást – Hosszan tartó védelmet nyújt -dermatológiailag tesztelt

Használat: Vigye fel a hón

Rexona DEO Women 150ml tusfürdő friss
804 Ft 665 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona DEO Women Shower Fresh 150 ml, friss illattal, minden bőrtípusra. A Motionsense technológiával, amely növeli a hatékonyságot a megnövekedett fizikai aktivitással. 48 órán át védelmet nyújt az izzadás ellen.

Rexona DEO WOMEN 200ml aktív védelem + friss
959 Ft 792 Ft

Női izzadásgátló spray Rexona Active Protection + Fresh , 200 ml térfogatú, legfeljebb 48 órán keresztül, felszívja az izzadságot és semlegesíti a szagokat. Frissességet és tisztaságot ad hozzá. Minden bőrtípusra.

Rexona Dezodor Men Motionsense Kobalt Dry 50 ml
890 Ft 870 Ft

Rendkívül erős dezodort Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.

Rexona Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot 45 ml
2 000 Ft

Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .

Rexona Férfi izzadásgátló spray Active Fresh 75 ml
2 030 Ft 1 240 Ft

Az  Active Fresh izzadásgátló spray alumíniumsók nélkül ak8r 24 órás védelmet biztosít az izzadás és kellemetlen szagok ellen. A növényi tónusú és bergamot illat egész napra frisseséget biztosít.

Rexona Izzadásgátló spray Blue Poppy & Apple 150 ml
1 150 Ft 1 110 Ft

Az izzadásgátló készítmény 48 órás izzadásvédelmet biztosít. Innovatív MotionSense technológiát tartalmaz, amely fokozatosan felszabadítja a friss illatot, amikor szüksége van rá. .

Rexona Izzadásgátló spray férfiaknak Workout 150 ml
1 240 Ft 1 160 Ft

Az izzadásgátló férfiaknak akár 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen szagok ellen. Motionsense™ technológiát tartalmaz, amely megnöveli a fizikai aktivitást és növeli a termék funkcionalitását, és egész nap fenntartja a frissesség érzetét.

Rexona Izzadásgátló spray-Men Motionsense Invisible Black White 150 ml +
950 Ft

Rexona Men Motenseense láthatatlan fekete + fehér dezodor erős védelmet nyújt a szag és az izzadás ellen. Különösen a fehér ruhákon levő sárga foltokkal küzd. A Motionsense technológia aktívan elpusztítja az izzadságot és a kellemetlen szagokat. Friss és szárazon érzi magát akár 48 órán keresztül.