Rexona Motionsense Stress Control golyós izzadásgátló dezodor 50 ml
740 Ft

Roll-on Motionsense térvezérlés tökéletesen véd a túlzott izzadás és szag. Ez biztosítja a friss illatot, és nagyon kíméletes a bőrön. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását, így működik intenzívebb, minél többet útközben. .


Rexona Men Sensitive izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló spray Men Sensitive rendelkezik 48 órás védelmet nyújt az izzadás. Izzadásgátló tartalmaz új képletek, amely hosszantartó védelmet nyújt az izzadás és a szag. .


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló Motionsense Men Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Adventure izzadásgátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Men Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Dezodor védelmet nyújt akár 48 órán keresztül. .


Rexona Women Invisible Aqua izzadásgátló stift 40 ml
740 Ft

Dezodor Invisible Hölgyek Aqua márka Rexona tervezték a nők, akik szeretnék érezni állapotú. Dezodor garantálja 48 órás védelmet nyújt az izzadás, és ráadásul nem hagy fehér foltot a ruhákat. Nem tartalmaz alkoholt. .


Rexona Men Motionsense Adventure izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray férfi Motionsense Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag.


Rexona Men Motionsense Invisible Black+White izzadásdátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Rexona Men Invisible Motionsense Fekete-fehér nyújt erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .


Rexona Men Motionsense Invisible Ice Fresh izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray Motionsense Men Invisible Ice Fresh kínál erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .


Rexona Szexi csokor izzadásgátló labda 50 ml
740 Ft

A Rexona Motionsense technológiával készült izzadásgátló rózsaszín szexi csokor hosszú élettartamú védelmet nyújt a verejték és a szagtól, amikor mozgásban van. Élvezze a szamóca és a kajszibarack frissítő illatát!.


Rexona 48H Active Shield Fresh izzadásgátló stift (Deo Stick) 40 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 50 ml
790 Ft

Dezodor Men Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.