Rexona Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Men Maximum Protection Clean Scent izzadásgátló stift 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Men Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Dezodor nő Maximális védelem Sensitive száraz 45 ml
1 720 Ft

Dezodor nő Maximális védelem száraz érzékeny tartalom TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát.


Rexona Women Maximum Protection Confidence izzadásgátló stift 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Női Maximális védelem Bizalom tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml
1 720 Ft

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. .


Rexona Men Cobalt izzadásgátló dezodor 250 ml
920 Ft

Rendkívül hatékony izzadásgátló Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.


Rexona Men Sport Defence izzadásgátló sdezodor 250 ml
920 Ft

Rendkívül erős dezodor spray Adrenalin sorozat Rexona férfiak – ez a Men Sport Defence. Tökéletesen véd a verejték és a szag. Ez jelenti a kiváló védelmet nyújt még a legnehezebb pillanatokban a sportban.


Rexona Motionsense Stress Control izzadásgátló dezodor 150 ml
790 Ft

Dezodor térvezérlés Motionsense tökéletesen véd a túlzott izzadás és szag. Ez biztosítja a friss illatot, és nagyon kíméletes a bőrön. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását, így működik intenzívebb, minél többet útközben. .


Rexona Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 40 ml
790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dezodor Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 50 ml
790 Ft

Dezodor Men Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.