Rexona Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Női Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Men Maximum Protection Clean Scent izzadásgátló stift 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Men Maximális védelem tiszta illatot tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Dezodor nő Maximális védelem Sensitive száraz 45 ml
1 720 Ft

Dezodor nő Maximális védelem száraz érzékeny tartalom TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát.


Rexona Women Maximum Protection Confidence izzadásgátló stift 45 ml
1 720 Ft

Dezodor Női Maximális védelem Bizalom tartalmazó TRIsolid innovatív technológia, amely választ ad a test és a három fontos összetevője van: még a leghatékonyabb védelmet az izzadást Rexona, technológia mikrokapszulák harci kellemetlen szag és a hozzávalókat a bőr hidratáltságát. .


Rexona Dezodor maximális feszültség védelem Ellenőrzési 45 ml
1 720 Ft

Maximális védelem dezodor térvezérléssel biztosítja a leghatékonyabb, tartós védelem izzadtság és a szag, de nagyon szelíd és alkalmas a mindennapi használatra. Összetevői stressz által aktivált nyújtanak bizonyítottan védelmet izzadás okozta stressz. Maximális védelem az izzadságot a Rexona. .


Rexona Men Sport Defence izzadásgátló sdezodor 250 ml
920 Ft

Rendkívül erős dezodor spray Adrenalin sorozat Rexona férfiak – ez a Men Sport Defence. Tökéletesen véd a verejték és a szag. Ez jelenti a kiváló védelmet nyújt még a legnehezebb pillanatokban a sportban.


Rexona Men Motionsense Adventure izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray férfi Motionsense Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag.


Rexona Men Motionsense Invisible Black+White izzadásdátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Rexona Men Invisible Motionsense Fekete-fehér nyújt erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .


Rexona Izzadásgátló permet Motionsense Men Xtra Cool 150 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló spray Motionsense Men Xtra Cool szánt összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Dezodor védelmet nyújt akár 48 órán keresztül. .


Rexona Men Motionsense Invisible Ice Fresh izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló spray Motionsense Men Invisible Ice Fresh kínál erős védelmet nyújt a szag és az izzadságot. Különösen elleni küzdelem sárga foltok fehér ruhát. Technológiai Motionsense aktívan elpusztítja az izzadságot és a szag. Vele lesz a frissesség érzését és kiszáradnak és 48 óra között. .


Rexona Men Sensitive izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az izzadásgátló spray Men Sensitive rendelkezik 48 órás védelmet nyújt az izzadás. Izzadásgátló tartalmaz új képletek, amely hosszantartó védelmet nyújt az izzadás és a szag. .


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló dezodor 150 ml
740 Ft

Az izzadásgátló Motionsense Men Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 50 ml
790 Ft

Dezodor Men Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Men Adventure izzadásgátló stift 50 ml
740 Ft

Dezodor Men Adventure célja az összes kalandorok, akik számára a mozgás elengedhetetlen része az életnek. Aktív védelem fontos eleme a sport. Dezodor védelmet nyújt akár 48 órán keresztül. .


Rexona Men Cobalt izzadásgátló dezodor 250 ml
920 Ft

Rendkívül hatékony izzadásgátló Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.


Rexona Motionsense Stress Control izzadásgátló dezodor 150 ml
790 Ft

Dezodor térvezérlés Motionsense tökéletesen véd a túlzott izzadás és szag. Ez biztosítja a friss illatot, és nagyon kíméletes a bőrön. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását, így működik intenzívebb, minél többet útközben. .


Rexona Motionsense Active Shield izzadásgátló stift 40 ml
790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dezodor Motionsense Active Shield védi meg tökéletesen az izzadságtól és a szag. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását.


Rexona Women Invisible Aqua izzadásgátló stift 40 ml
740 Ft

Dezodor Invisible Hölgyek Aqua márka Rexona tervezték a nők, akik szeretnék érezni állapotú. Dezodor garantálja 48 órás védelmet nyújt az izzadás, és ráadásul nem hagy fehér foltot a ruhákat. Nem tartalmaz alkoholt. .


Rexona Motionsense Stress Control golyós izzadásgátló dezodor 50 ml
740 Ft

Roll-on Motionsense térvezérlés tökéletesen véd a túlzott izzadás és szag. Ez biztosítja a friss illatot, és nagyon kíméletes a bőrön. Köszönhetően a szabadalmaztatott technológia Motionsense közvetlenül reagál a mozgását, így működik intenzívebb, minél többet útközben. .