Richardson Sheffield Késekre alkalmas blokk Mono Geo + 5 kés
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Késekre alkalmas Mono Geo blokk és 5 kés a Richardson Sheffield márkától. Nem csak praktikus társ lesz a konyhádban, hanem designos elem is. A kések pengéi minőségi rozsdamentes acélból készültek, speciális tapadásmentes felületűek, így az étel nem ragad a pengékre és a kés egyszerűen tisztítható. A nyomtatás ártalmatlan.

Richardson Sheffield Doodle Mágneses késtartó
16 990 Ft

A rövid szövegekkel és rajzokkal díszített Richardson Sheffield Doodle asztali késtartó erős mágnessel tartja meg evőeszközeinket. Egyszerre akár 5 darab, legfeljebb 20 cm hosszú konyhakést is elhelyezhetünk rajta. Világos nyírhatású fa anyaga rendkívüli eleganciát kölcsönöz konyhánkba.

Richardson Sheffield Artisan késblokk, 15 drb
23 990 Ft

Artisan késblokk, 15 részes kialakításban, Richardson Sheffield speciálisan mindennapos használatra javasolt. A hagyományos kialakításra való tekintettel az Artisan minden konyhába illik.

Richardson Sheffield Késekre alkalmas blokk Artisan, 6 részes
11 990 Ft

Richardson Sheffield márkájú késekre alkalmas Artisan blokk és hat kés. Kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy kielégítse a mindennapi főzés szükségleteit. A kések minőségi rozsdamentes acélból készültek, míg a blokk masszív sötét fából készült. A készlet hat különböző típusú kést tartalmaz.

Richardson Sheffield Fusion Késkészlet, 5 db
27 490 Ft

2 év garancia

Richardson Sheffield Fusion egy 5 darabos, prémium kategóriás késkészlet. Fehér és ezüst színkombinációval rendelkeznek, míg az ovális alakú tartót világos fa berakás is díszíti. Minőségi, éles, tapadásmentes bevonattal rendelkező kések, melyek mosogatógépben is moshatók.