Rituals Arcradír férfiaknak  The Ritual Of Samurai (Face Charcoal Scrub) 125 ml
5 410 Ft

Pleť AC peeling férfiak The Ritual Of Samurai megszabaduljon a bőr szennyeződések és az elhalt hámsejteket. Szénrészecskéket tartalmaz, csökkenti a faggyút, és magas ásványi anyagtartalmának köszönhetően friss marad a bőrön. Ideális borotválkozás előtt még egyenletesebb borotválkozáshoz.

Rituals Aroma diffúzor Karma (Fragrance Sticks) 230 ml
9 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Karma aroma diffúzor könnyű, friss lótusz- és fehértea illatát árasztja otthonába. Tartós illatot biztosít 3 hónapon  keresztül. Ezek a rattan pálcák természetes  esszenciális parfümbe vannak merítve, amelyek elnyelik az illatot és eloszlatják az egész szobában.

Rituals Aroma diffúzor The Ritual Of Happy Buddha (Fragrance Sticks) 230ml
9 970 Ft

A The Ritual Of Happy Buddha aroma diffúzor édes narancs és cédrusfa illatát árasztja ottjonába.  Tartós illatot biztosít 3 hónapon keresztül. Ezek a rattan pálcák természetes  esszenciális parfümbe vannak merítve, amelyek elnyelik az illatot és eloszlatják az egész szobában.

Rituals Mini aroma diffúzor The Ritual Of Dao (Fragrance Sticks) 50ml
5 690 Ft

A The Ritual Of Dao mini aroma diffúzor a fehér lótusz finom aromájával és a Yi Yi Ren kivonatával. Tartós illatot biztosít 2–3héten keresztül. Ezek a rattan pálcák természetes  esszenciális parfümbe vannak merítve, amelyek elnyelik az illatot és eloszlatják az egész szobában.

Rituals Mini aroma diffúzor The Ritual Of Hammam (Fragrance Sticks) 50ml
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A The Ritual Of Hammam mini aroma diffúzor az eukaliptusz és a gyömbér illatát árasztja otthonába. Tartós illatot biztosít 2–3 héten keresztül. Ezek a rattan pálcák természetes  esszenciális parfümbe vannak merítve, amelyek elnyelik az illatot és eloszlatják az egész szobában.

Rituals Testradír The Ritual Of Hammam (Sea Salt Hot Scrub) 450 g
6 420 Ft

Tělo feletti peeling The Ritual Of Hammam az illata az eukaliptusz és a gyömbér serkenti az egész test bőrét, ragyogóvá és puhává azt. A természetes olaj hidratálja és lágyítja a bőrt, ezért használat után nem kell krémet kezelni.

Rituals The Ritual Of Happy Buddha (Jolly Hand Balm) 175 ml
4 980 Ft 4 380 Ft

The Ritual Of Happy Buddha édes narancs és cédrusfa illatú The Ritual Of Happy Buddha balzsam The Ritual Of Happy Buddha fáradt kezedhez igazodik. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges táplálkozást, hidratációt és lágyítást, miközben selymesen puha és sima.

Rituals The Ritual Of Sakura (Fragrance Sticks) 230 ml
9 970 Ft

A Sakura Ritual Aroma diffúzor a cseresznyevirág és a rizstej édes illatával borítja otthonát. Élettartama 3 hónap, ezek a rattan botok, amelyeket természetes esszenciális parfümbe merítenek, elnyelik az illatot és eloszlatják a helyiségben.

Rituals The Ritual Of Samurai ( Energy & Anti-Age Face Cream) 50 ml
14 240 Ft

The Ritual Of Samurai egy energizáló ránctalanító krém a férfiak számára. Természetes összetevőket tartalmaz, amelyek csökkentik a ráncokat, megakadályozzák a ráncok kialakulását, táplálják és támogatják a bőr regenerálódását.

Rituals The Ritual Of Samurai (Strenghtening Shampoo) 250 ml
4 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

The Ritual Of Samurai férfiak samponja hatékonyan tisztítja a hajat, táplálja a fejbőrt, erősíti és hidratálja a hajat, és helyreállítja a rugalmasságot. Mindennapi használatra alkalmas.