Robens FjellGuard 40
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható matrac****3,4 R hőállósággal rendelkezik és tartós szövetből készült. Hab és poliészter szálak kombinációját tartalmazza, amelyek alacsony súlyt és a lehető legnagyobb szigetelést biztosítják. A Robens FjellGuard 40 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.

Robens Wilderness Cooking Table
6 590 Ft 4 890 Ft

Kis alacsony asztal Robens Wilderness Cooking Table ideális a rezsó alá, vagy mint egy tálaló asztal a kávéra és reggelire a fűben. A természetben való főzéshez stabil bázist képez.

Robens Fire Midge Stove Titanium
11 290 Ft 9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rendkívül könnyű és kompakt titán rezsót Robens Fire Midge Stove Titanium értékelni fogja az összes túrázó, aki minden grammot meg akar menteni. Nagy szilárdság és korrózióval szembeni ellenállás természetes alkotórészei a titánnak.

Robens Tarp 3 x 3 m
17 880 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű védőtető Robens Tarp 3×3 m A-alakzatban bárhol fel lehet építeni. Két acél rúddal van forgalmazva, amelyekkel pár másodpercen belül a védőtetőt fel tudod állítani 2 m magasságba.

Robens Glacier Junior
19 490 Ft 17 490 Ft

Gyermek hálózsák nyárra és melegebb tavaszi vagy őszi napokra Robens Glacier Junior múmia alakú, amelyben a gyermeked úgy fogja magát érezni, mint otthona paplanban. A rugalmas nyílás a kapucnin nagyobb biztonságot biztosít a gyermekednek.

Robens Air Impact 38
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható matrac 3,1 R hőállósággal és sárgaréz szeleppel rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyszerű fel- és lefújást. A nem szokványos alakja több helyet biztosít a felsőtest számára. A Robens Air Impact 38 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.

Robens Bowfell
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus lámpa ellenálló kivitelezésben. A Robens Bowfell 300 lm fényerősséggel és beépített sötétítővel (10–100 %) rendelkezik. A lámpa hurokkal és mágnessel van ellátva az alsó részében a maximális sokrétűségért. A lámpát a mellékelt USB kábellel lehet feltölteni és a becsült fényidő akár 10 óra.