Robens Glacier II
28 490 Ft

26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Háromszezonos hálózsák Robens Glacier II múmia formával kiváló minőségű anyagokat kínál a ripstop kivitelben, az AirThermo elszigeteltség és a könnyű használat lehetővé teszi a tökéletes kényelmet minden körülmények között.


Robens Osprey 2EX
199 010 Ft

188 990 Ft
+ ingyen szállítás

Robens Osprey 2EX tágas, gyorsan felállítható és kényelmes alagút sátor 2 ember számára, amely DAC alumínium ötvözet rudakat és egyedi HydroTex® AWT poliészter szilikont használ a nagy szakítószilárdság érdekében, magas UV ellenállással és feszültséggel minden időjárási körülmények között a jobb stabilitás biztosításáért.


Robens Wilderness Cooking Table
7 007 Ft

6 590 Ft

Kis alacsony asztal Robens Wilderness Cooking Table ideális a rezsó alá, vagy mint egy tálaló asztal a kávéra és reggelire a fűben. A természetben való főzéshez stabil bázist képez.


Robens Challenger
63 005 Ft

59 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robens Challenger sátor 2 személy számára. Az oldalsó bejárat bevált szerkezete ferde alagútba a stabilitás és kényelem biztosítása érdekében alváshoz fejlett belmagassággal a fej számára a jelenlegi csomag méreteinél és súlyánál.


Robens Glacier Junior
20 504 Ft
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek hálózsák nyárra és melegebb tavaszi vagy őszi napokra Robens Glacier Junior múmia alakú, amelyben a gyermeked úgy fogja magát érezni, mint otthona paplanban. A rugalmas nyílás a kapucnin nagyobb biztonságot biztosít a gyermekednek.


Robens Adventure Aluminium Table S
15 873 Ft

14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stabil összecsukható asztal Robens Adventure Aluminium Table S könnyű alumínium szerkezet. Szállítási konténer a részét tartalmazza.


Robens Beacon Retro
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vízálló kemping lámpa Robens Beacon Retro képes megváltoztatni a fehéret természetes színre, hideg vagy sárga árnyalatra. A lámpa világítása elhalványítható. Felhívja magára a figyelmet a retro dizájnnal.


Robens Campground 50
15 990 Ft

14 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

felfújható matrac****4,1 R hőállósággal rendelkezik és tartós szövetből készült. Függőleges habszivacsokból áll, amelyek nagyon könnyűek. A Robens Campground 50 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.


Robens Couloir 250
70 590 Ft

63 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hálózsák minőségi tollú töltettel kétirányú cipzárral. A kapucni összehúzó zsinórral rendelkezik, amelyek belülről is behúzhatók, ezáltal maximálisan beállíthatók. Robens Couloir 250 csupán 610 g súllyal.


Robens Dry Bag 13L
2 390 Ft

Robens Dry Bag 13L a felszerelést tisztán és szárazan tartja, a nedves és piszkos ruhák elkülönítésére is használható. Ez a táska sokoldalú megoldás jelent a kültéri kalandok felszerelésének raktározásához.


Robens Dry Bag 35L

Robens Dry Bag 35L

Értékelés: 5
4 290 Ft

Robens Dry Bag 35L a felszerelést tisztán és szárazan tartja, a nedves és piszkos ruhák elkülönítésére is használható. Ez a táska sokoldalú megoldás jelent a kültéri kalandok felszerelésének raktározásához.


Robens Fire Midge Stove Titanium
9 090 Ft

A rendkívül könnyű és kompakt titán rezsót Robens Fire Midge Stove Titanium értékelni fogja az összes túrázó, aki minden grammot meg akar menteni. Nagy szilárdság és korrózióval szembeni ellenállás természetes alkotórészei a titánnak.


Robens Firefly Stove
5 290 Ft

Gáztűzhely Robens Firefly Stove ideális túrázáshoz, ahol a súly van az első helyen. Kicsi, de ennek ellenére nagy teljesítményű tűzhely nagyszerű azok számára, akik csak könnyedén utaznak.


Robens FjellGuard 40
26 690 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható matrac****3,4 R hőállósággal rendelkezik és tartós szövetből készült. Hab és poliészter szálak kombinációját tartalmazza, amelyek alacsony súlyt és a lehető legnagyobb szigetelést biztosítják. A Robens FjellGuard 40 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.


Robens Frontier Cook Set L
17 219 Ft
16 390 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű és kompakt edénykészlet Robens Frontier Cook Set L kiváló minőségű alumínium ötvözetből. A készlet két edényt és egy serpenyőt tartalmaz. A konténer része a csomagolásnak.


Robens Grasmere T7
14 635 Ft

13 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rugós trekking botok Robnes Grasmere T7 hosszú ergonomikus EVA fogantyúval, amely minden terepen gyors fogást biztosít. A botok tartós alumíniumból és volfrámból készülnek, ami ellenáll minden egyenlőtlenségnek.


Robens Ravenglass T7
14 635 Ft

13 890 Ft

Trekking bot Robens Ravenglass T7, amely monopódként és selfie botként is használható. A bot tartós alumíniumból és volfrámból készül, ami ellenáll minden egyenlőtlenségnek.


Robens Titanium Spork
2 490 Ft

Extrém könnyű evőeszköz 3 az 1-ben Robens Titanium Spork. A kanál és a villa kombinációja ideális a szabadtéri étkezéshez. Készült szilárd titánból és egy sörnyitó van beépítve a fogantyúba.


Robens Turbo Pot
9 490 Ft

Alumínium turbó edény Robens Turbo Pot. A hőcserélő rendszer javítja a fűtési hatékonyságot 35% -al neoprén bevonattal a további hőszigetelés érdekében.


Robens Ultralite Stake
1 957 Ft

1 790 Ft

Nagyon könnyű sátorcövekek Robens Ultralite Stake minőséges alumíniumból. Felső akasztó a kőnyű eltávolításhoz a talajból. 16 cm hosszú cövekek 6 darabonként vannak forgalmazva.


Robens Vapour 60
19 990 Ft

17 990 Ft
+ ingyen szállítás

felfújható matrac lapos szeleppel rendelkezik, ami lehetővé teszi a fel- és lefújást. A légkamrák szokatlan alakúak és alvás közben megtartják a szükséges hőt. A Robens Vapour 60 könnyen összecsomagolható és kis helyen elfér.


Robens Windshield
3 890 Ft

Könnyű összecsukható szélárnyékoló Robens Windshield. Ez elég magas ahhoz, hogy elrejtse mind a tűzhelyet, úgy a fazekat is a gázpalackon.


Robens Y-Stake
2 080 Ft
1 990 Ft

Könnyű sátor cövekek Robens Y-Stake minőséges alumíniumból. Háromoldalú forma a legjobb illeszkedésért a talajban. 18 cm hosszú cövekek 6 darabonként vannak forgalmazva.