Roces Izi Női Görkorcsolya, Fehér/Pink
44 990 Ft

34 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Izi Női Görkorcsolya tökéletes választás kezdők és haladók számára. A 80 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nemcsak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül jó tartást és kényelmes viseletet is biztosít.


Roces Quaddy Boy görkorcsolya
22 490 Ft

Roces Quaddy Boy modern kivitelezésű gyermek trekking görkorcsolya. A növekvő rendszernek köszönhetően a gyerekeddel együtt nő. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Roces Ace görkorcsolya

Roces Ace görkorcsolya

Értékelés: 5
29 390 Ft

Roces Ace klasszikus trekking görkorcsolya fehér tornacipő kivitelezésben. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Roces Argon W korcsolya
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Argon W in-line korcsolya kiváló választás a kezdő és közepesen haladó korcsolyások számára, akik kényelmes korcsolyát keresnek rekreációs célokra. A korcsolya anatómiailag formázott talpa kényelmet biztosít, és a szellőző csatornák megakadályozzák a láb túlmelegedését.


Roces Argon korcsolya
41 990 Ft

Férfi görkorcsolya Roces Argon egy remek választás a kezdők és a közepesen haladók számára, akik kénylmes korcsolyát kreesnek rekreációs korcsolyázásra.


Roces Mazoom
29 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusosnői görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. Cipőfűzővel beköthető egészen a bokáig, a láb megfelelő rögzítése érdekében. A Roces Mazoom kezdőknek alkalmas.


Roces ZYX Női görkorcsolya
31 990 Ft

A Roces ZYX női görkorcsolya kezdők és haladók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talpbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Roces Gymnasium 2.0 Férfi görkorcsolya
57 790 Ft

Roces Gymnasium férfi görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


Roces Chuck 007 Görkorcsolya, bézs/fehér
24 990 Ft
24 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Chuck 007 Görkorcsolyát egyedi design és fiatalos megjelenés jellemzi. Felső része tornacipő formájú, anyaga vászon, talp része pedig gumi. Stílusos megjelenése mellett kiváló stabilitást és biztonságos használatot garantál. Belsejében anatómiai talpbetétet helyeztek el, ami egészséges tartást nyújt lábának mozgás közben.


Roces Ollie görkorcsolya
25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Ollie tornacipő kivitelezésű klasszikus trekking görkorcsolya. Az emelt rüsztnek, és az anatómiai kialakítású betétnek köszönhetően a korcsolya kényelmes és stabil. A keret anyaga szabadidős tevékenységekhez megfelelő.


Roces Fireice Basic Bag L táska
6 781 Ft

6 287 Ft

Fireice Basic Bag L egy nagyon könnyű vízálló táska, görkorcsolyák, in-line és klasszikus korcsolyák hordására.


Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya, Ezüst/Sárga
46 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Roces Xenon W 2.0 Görkorcsolya a legmodernebb technológiával és a legjobb anyagokból készült. Az ergonomikus kialakítású talpbetét megfelelő tartást biztosít, míg a szellőzőnyílások segítik elkerülni a láb izzadását és kidörzsölődését.


Roces Chuck.001 Görkorcsolya
21 990 Ft

18 990 Ft

A „Converse“ stílusú Roces Chuck.001 univerzális görkorcsolya felső része vászonból, talpa vulkanizált gumiból készült. Kényelmes viselet, anatómiai talpbetéttel ellátott, főzővel rögzíthető.


Roces Chuck 005 Görkorcsolya, Fehér/Pink
18 990 Ft

Roces Chuck 005 Görkorcsolya ideális kezdők és haladók számára is, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai kialakítású talpbetéttel rendelkezik, fűzővel rögzíthető. Megjelenése vidám és divatos, így bárki szívesen viseli.


Roces Icon

Roces Icon

Értékelés: 4
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Roces Icon férfi in-line görkorcsolya tökéletes választás a kezdők és a közepesen fejlett korcsolyázóknak, akik kényelmes görkorcsolyát keresnek anatómiai formázással és kellemes külsővel.


Roces Gymnasium W 2.0 Női görkorcsolya
65 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Roces Gymnasium női görkorcsolya tökéletes választás kezdő és haladó felhasználók számára. A 90 mm-es kerekeknek köszönhetően nagy sebesség elérésére képes, a kontrollálhatóság elvesztése nélkül. A korcsolya nem csak pihekönnyű, de anatómiai kialakításának köszönhetően redkívül kényelmes viseletet is biztosít.


Roces ZYX Görgorcsolya, Fekete-vörös
36 990 Ft

31 990 Ft

Roces ZYX férfi görkorcsolya kezdő és haladó korcsolyázók számára készült, akik egy kényelmes termékre vágynak szabadidejük eltöltéséhez. Stabilan tartja a lábat, anatómiai talppbetéttel rendlekezik, csattal, fűzővel és tépőzárral rögzíthető.


Roces Fur Inside Női jégkorcsolya
34 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jég korcsolya Roces Fur Inside a rekreációs korcsolyázók számára szőrmével a belsejében a kényelem érdekében. Műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget.


Roces Icy 3 Férfi jégkorcsolya
38 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi jégkorcsolya Roces Icy 3 a sportos és rekreációs korcsolyázóknak. Szénacél pengével rendelkezik a hosszantartó kitartás érdekében és a könnyű pengecsiszoláshoz. Anatómiai kialakítás a kényelmesebb korcsolyázáshoz.


Roces RSK 2
29 990 Ft

27 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Féfri jégkorcsolya Roces RSK 2 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Jégkorongos ** szénacél pengével** a hosszabb élettartalom és könnyebb csiszolás érdekében.


Roces Model R Női jégkorcsolya
27 990 Ft

19 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női divatos jég korcsolyaRoces Model R a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. S műkorcsolya szénacél pengével és fogakkal a hosszú élettartam véget. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Roces RFG 1

Roces RFG 1

Értékelés: 4
24 990 Ft
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női jégkorcsolya Roces FRG 1 a sportos és szabadidős korcsolyázók számára. Szénacél pengéi fogakkal vannak ellátva a tovább tartó használat érdekében. Anatómiailag kialakított, hogy a használata még kényelmesebb legyen.


Roces RH 4 Férfi jégkorcsolya
25 990 Ft

18 290 Ft

Férfi jég korcsolya Roces RH 4 a sport- és rekreációs korcsolyázók számára. A jégkorong penge szénacélból készült a hosszú élettartam véget és a könnyű él köszörülésért. Anatómiai talpbetét a kényelmes korcsolyázásért.


Roces Icon W
41 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

női görkorcsolya anatómiailag formázott betétekkel rendelkezik, rendkívül kényelmes és jó stabilitással rendelkezik. A Cool Breathe szellőző csatornák biztosítsák, hogy a láb nem fog túlmelegedni a korcsolyában. A Roces Icon W-t elsősorban a kezdők fogják használni.


Roces Radon TIF
68 790 Ft

Férfi görkorcsolya láthatatlan TIF kerettel, könnyen felhúzható, és kényelmes belső talpbetéttel rendelkezik. A Cool Breathe szellőző csatornák biztosítsák, hogy a láb nem fog túlmelegedni a korcsolyában. A Roces Radon TIF nagy átmérőjű görgőkkel rendelkezik, és alkalmasabb a középhaladó korcsolyázók számára.


Roces Aggressive Kesztyű-25%

Roces Aggressive Kesztyű

Értékelés: 5
5 590 Ft

4 190 Ft

Akció

Roces Agressive Kesztyű kiváló védelmet biztosít. Rugalmas és légáteresztő anyagból készült és rögzítése tépőzáras. Alkalmas kerékpárosoknak vagy kezdő görkorcsolyázóknak. Kitűnő választás azoknak akik premium minőségű rövid ujjú kesztyűt keresnek megfizethető áron.