Rochas Eau De Rochas - EDT
7 280 Ft 6 450 Ft

Citrusos-friss női illat a Rochas márkától.  A fejillat összetevői közé tartoznak a  a citrusfélék, amelyek fokozatosan koriander, szegfű, pacsuli, jázmin, nárcisz és rózsa virágos szívillattá változnak át. A fás alapillatban rejtőzik a pézsma, szantálfa, ambergris és zuzmó.

Rochas Eau De Rochas Fraiche - EDT
8 930 Ft

Eau De Rochas Fraiche – virágos illat nőknek. A fejillatot bergamot és vizes tónusok kombinációja alkotja. A szívben fehér virágok, írisz és díszcsorba illatozik. Az alapillatot a pézsma és a vetiver biztosítja. Az illat 2010-ben került a piacra.

Rochas Eau de Rochas pour Homme - EDT
5 490 Ft

Friss, citrusos-fás illat gyengéd borostyán érintéssel, az Eau De Rochas Pour Homme a magabiztos férfiak számára készült, akik szeretik az életet.

Rochas Eau Sensuelle - EDT
9 610 Ft

Eau Sensuelle – 2009-ben bemutatott virágos illat nőknek. Az illat a vérnarancs, a bergamott és a mangó egyedi kombinációjával nyit, majd a szívben hagyja kibontakozni a virágos jegyeket -jázmin, narancsvirág, íriszgyökér.

Rochas Femme - EDT
9 200 Ft 8 790 Ft

A Rochas Femme egy meleg ciprusos illat, gyümölcsös és virágos lehelettel, nőies és elegáns. A parfüm magjában érezheti a őszibarackot, bergamotot, szilva és cédrusfát.   Az illat alkalmas esti viseletre. 1943-ban került a piacra.

Rochas Madame Rochas - EDT
9 340 Ft

Rafinált, klasszikus, elegáns, csábító- ez mind összekapcsolható ezzel az illattal. A Madame Rochas tiszta eleganciával rendelkező illat, amely a klasszikus francia rafináltság szimbóluma.

Rochas Mademoiselle Rochas Couture - EDP 50 ml + testápoló  100 ml
14 010 Ft 13 460 Ft

A Mademoiselle Rochas Couture a Mademoiselle Rochas kollekcióból egy virágos-fás aroma nőknek. Friss bergamott, körte és rózsaszín bors tónusával nyílik. Ezután egy virágos szívillatba változik át, amely a gyöngyvirágból,narancsvirágból és heliotropból készül.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP
8 240 Ft 7 140 Ft

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat.  Vidám, mennyei, nőies és spontán.  A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDP TESZTER
8 650 Ft

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat.  Vidám, mennyei, nőies és spontán.  A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT
11 540 Ft 9 610 Ft

A Mademoiselle Rochas Eau De Toilette egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej bergamottot, rózsaszín borsot, ibolya leveleket és feketeribizlit tartalmaz. A szívillatban jázmin, lonc, gyöngyvirág, rózsa és szilva érezhető. A kompozíciót a cédrus, pézsma és benzoingyanta kombinációja zárja.

Rochas Mademoiselle Rochas - EDT TESZTER
6 860 Ft

A Mademoiselle Rochas Eau De Toilette egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej bergamottot, rózsaszín borsot, ibolya leveleket és feketeribizlit tartalmaz. A szívillatban jázmin, lonc, gyöngyvirág, rózsa és szilva érezhető. A kompozíciót a cédrus, pézsma és benzoingyanta kombinációja zárja.

Rochas Man - EDT
6 940 Ft

Férfi friss, keleties illat, hogy ünnepli eljegyzését tűz és a jég, csatlakozott a szigorú hagyomány és a modernitás teljes. Megüt, mint a villám két teljesen elütő hangok – levendula sűrű és intenzív illatú kávét.

Rochas Moustache - EDP
16 480 Ft 15 110 Ft

Az azonos nevű gyűjteményből származó Moustache parfümvíz egy keleti fás illat a férfiak számára. Rózsaszín borssal és mandarinnal nyílik, majd rózsa- és cédrusfa tónusai bontakoznak ki. Végül a kompozíciót az  édes vanília, a pacsuli és a benzoingyanta kombinációja zárja.