Rock Biztonsági TSA számzáras lakat TA-0006
3 290 Ft

TSA számzáras lakat a Rock márkától, ami biztosítja, hogy a bőröndöd mindig jól nézzen ki. Abban különbözik a hagyományos lakatoktól, hogy lehetőséget nyújt a repülőtéri ellenőrzést végző személyzetnek, hogy anélkül nyithassák ki a bőröndöt, hogy kárt tennének benne.

Rock Öltöny utazótáska GS-0011
47 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem kell aggódnod az öltönyödért, ha üzleti útra repülsz. Ez az utazótáska speciálisan az öltönyök és ingek szállítására lett tervezve, ami repülőgépre is felvihető kézipoggyászként. Két ruhafogas is tartozik hozzá.

Rock Utazó bőrönd TR-0193/3-L ABS
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd TR-0193/3-L ABS a Rock Vintage kollekcióból négy dupla kerékkel. A bőrönd cipzárral zárható, aminek mindkét húzókája rögzíthető a süllyesztett TSA kódzárba. A felső fogantyú műbőrből készül, a teljes kerékrendszer a bőrönd belsejében található a textilbélés alatt a megrongálódásának elkerülése érdekében.

Rock Utazó bőrönd TR-0193/3-M ABS
43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utazó bőrönd TR-0193/3-M ABS a Rock Vintage kollekcióból négy dupla kerékkel. A bőrönd cipzárral zárható, aminek mindkét húzókája rögzíthető a süllyesztett TSA kódzárba. A felső fogantyú műbőrből készül, a teljes kerékrendszer a bőrönd belsejében található a textilbélés alatt a megrongálódásának elkerülése érdekében.

Rock Utazó bőrönd TR-0193/3-S ABS
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd TR-0193/3-S ABS a Rock Vintage kollekcióból négy dupla kerékkel. A bőrönd cipzárral zárható, aminek mindkét húzókája rögzíthető a süllyesztett TSA kódzárba. A felső fogantyú műbőrből készül, a teljes kerékrendszer a bőrönd belsejében található a textilbélés alatt a megrongálódásának elkerülése érdekében.

Rock Utazó bőrönd TR-0201/3-L PC
50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus TR-0201/3-L PC bőrönd a ROCK márkától, amely kiváló társad lesz az utakon. TSA kódos zárral és 4 db kétrészes görgővel van ellátva, amelyek 360°-ban forgathatók. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve a rongálódás elkerülése érdekében. A belső teret rögzítő hevederek és zsebes térelválasztók egészítik ki.

Rock Utazó bőrönd TR-0201/3-M PC
43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus TR-0201/3-M PC bőrönd a ROCK márkától, amely kiváló társad lesz az utakon. TSA kódos zárral és 4 db kétrészes görgővel van ellátva, amelyek 360°-ban forgathatók. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső teret rögzítő hevederek és zsebes térelválasztók egészítik ki.

Rock Utazó bőrönd TR-0201/3-S PC
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus TR-0201/3-S PC bőrönd a ROCK márkától, amely kiváló társad lesz az utakon. TSA kódos zárral és 4 db kétrészes görgővel van ellátva, amelyek 360°-ban forgathatók. A cipzárrendszer a bélés alá van elrejtve, hogy megakadályozza a megrongálódását. A belső teret rögzítő hevederek és zsebes térelválasztók egészítik ki. A mérete ideális, mivel a legtöbb légitársaságnál megfelel a kézipoggyász méreteinek.