Rolly Toys Pedálos Traktor John Deere 6920
53 070 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető, ülése állítható.


Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó-25%
41 990 Ft

31 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó minőségi anyagból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Vastag és mélyen bordázott kerekeivel, biztonságosan és bármilyen terepen könnyedén lehet vele közlekedni.


Rolly Toys Pedálos Farm traktor pótkocsival
38 990 Ft

35 020 Ft
+ ingyen szállítás

Kimagasló minőségű Rolly Toys márkájú pedálos traktor pótkocsival. Sárga-fekete színű játék traktor mely kormányozható, erős, masszív kivitelben. A kerekek tartósságát egy gumicsík növeli, mely megakadályozza a műanyag kerekek elkopását.


Rolly Toys Rolly Junior John Deere pedálos traktor homlokrakodóval
51 930 Ft

43 780 Ft
+ ingyen szállítás

A John Deere pedálos traktor homlokrakodóval kis traktoristáknak készült. A traktor fedett lánccal, állítható pedállal, állítható üléssel és felnyitható motorháztetővel rendelkezik. A homlokrakodó nagyon könnyen levehető. A csendes működés érdekében a kerekeken gumiszalagok találhatóak.


Rolly Toys New Holland TS 110 Pedálos traktor
46 170 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű műanyagból készült Rolly Toys New Holland TS 110 pedálos traktor gyerekeknek. A kerekeken zajtompító védőcsíkkal van ellátva, így halkabb és simább gurulást biztosít. Az igazi New Holland traktor kicsinyített mása. Méretének és állítható ülésének köszönhetően akár 10 éves korig a kedvenc játékok közé tartozhat.


Rolly Toys Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere utánfutóval
66 971 Ft

62 360 Ft
+ ingyen szállítás

Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere rakodóval és utánfutóval, gyerekeknek 3 éves kortól. Sárga-zöld színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A játék valódi mezőgazdasági gépek dizájnján alapul. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással, csendes kerekekkel és kormányozható elülső futóművel.


Rolly Toys Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior piros
70 693 Ft

66 340 Ft
+ ingyen szállítás

Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior 3 éves kortól. Piros-fekete színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással.


Rolly Toys Pedállal hajtható traktor X-Track markolóval
74 318 Ft

61 030 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A homlokrakodó traktor nyitott motorháztetővel rendelkezik, csúsztatható ülés, állítható pedálokés állítható lánchajtás. Utólag könnyen felszerelhető egy másik tartozékkal vagy emelővel. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.


Rolly Toys Pedálos traktor J.Deere 6920 rakodóval
60 505 Ft

53 070 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor John Deere 6920 rakodóval készen áll a kis traktorvezetők számára. A rakodóa vezetőülésből álló karral működtethető Leválasztható. Csúszóülésideális a gyermek korához mérten való beállításához. Amikor a gyermek felnő, az ülés beállíthatja és folytathatja a vezetést.


Rolly Toys Piros kerti talicska
7 679 Ft

6 620 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.


Rolly Toys Piros kerti zöld
7 679 Ft

6 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.


Rolly Toys X-Trac pedálkerekes hajtóműkar - piros
70 591 Ft

59 700 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A traktornak van nyitható motorházteteje, kétfokozatú és semleges, kézifék. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.


Rolly Toys John Deere 7930 Pedálos traktor
53 070 Ft
+ ingyen szállítás

Igazi John Deere traktorra hasonlító pedálos jármű. Zöld-sárga színvilága megidézi az eredeti gép hangulatát. Ülése állítható és motorháztetője felnyitható, amitől még izgalmasabb a gyerekek számára.


Rolly Toys Junior John Deere Pedálos traktor
61 890 Ft

59 580 Ft
+ ingyen szállítás

Rollytoys Junior John Deere Pedálos traktor egy valósághű játék gyermekeknek. A John Deere traktor alapján minőségi anyagokból készült játékot könnyen és egyszerűen lehet kormányozni, és rendelkezik markolóval, vontatócsappal, és egy könnyen csatlakoztatható utánfutóval. Vastag és mélyen bordázott kerekeinek köszönhetően biztonságosan lehet vele közlekedni szinte bármilyen terepen. Állítható pedálja miatt 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott.


Rolly Toys KIPPER Pedálos Pedálos Utánfutó traktorhoz
12 540 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült Rolly Toys KIPPER billenős utánfutó pedálos traktorhoz. Szimpla tengelyes, billenthető, így a homokot könnyen kiönthetjük belőle. A pedálos traktorokhoz és az igazi játékélményhez elengedhetetlen.


Rolly Toys Pedálos traktor Utánfutóval - Steyr
33 190 Ft

29 700 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető. Az ülés és a homlokrakodó mozgatható. Utánfutó tartozik a traktorhoz.


Rolly Toys Rolly Pedálos Tanker
26 530 Ft
+ ingyen szállítás

dupla tengelyes tartálykocsi kiváló kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. A felső tanksapka lecsavartható és a tartálykocsi vízzel megtölthető. Hátul nyitható kifolyócsappal.


Rolly Toys Steyr CVT 170 Pedálos traktor
43 780 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos tarktor, könnyen irányítható kivitelben. Egy igazi Steyr CVT 170 traktorra hasonlít, így még nagyobb élmény a vele a játék. Piros-fehér színben, mint az eredeti.


Rolly Toys Utánfutó pedálos traktorhoz
24 310 Ft
+ ingyen szállítás

Tedd a traktorozást még élvezetesebbé a Rolly Toys szénaszállító utánfutóval! Szimpla tengelyes, a hátsó része lenyitható és a ketrec leszerelhető. A tolatást is megtanulhatod utánfutóval, így profin szállíthatod a szénát egyik helyről a másikra.


Rolly Toys Rolly Kid Landini Pedálos Traktor pótkocsival
33 190 Ft

31 840 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos Traktor pótkocsival a Rolly Toystól. Az udvaron, vagy a játszótéren kellemes kikapcsolódást és remek játékot biztosít gyermekének 2 éves kortól. Kiváló minőségű műanyagból készült, kék színben.


Rolly Toys Zöld traktor pótkocsival
33 890 Ft

22 840 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys – Tricikli Pótkocsival Fiúknak remek tricikli ,színes ,pótkocsival felszerelve ,hangokat is ad ki ,így nagyon élethű


Rolly Toys Pedállal hajtható traktor Fergie
44 614 Ft

40 280 Ft
+ ingyen szállítás

Masszív pedálos traktor utánfutóval megkülönböztető arcmaszkkal szürke kivételben. A műanyag kiváló minősége biztosítja a hosszú élettartamot. A traktor a legkisebb részletekig kidolgozott. Nagyon könnyen kezelhető.


Rolly Toys Junior Pedálos traktor utánfutóval
49 090 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys Junior pedálos traktor utánfutóval piros színben. Kiváló minőségű anyagból készült, lánc meghajtással szerelve. Első és hátsó vontatócsappal is rendelkezik, így több féle utánfutó is ráköthető. Állítható ülése kényelmessé teszi gyermeke számára és biztosítja, hogy sokáig a kedvenc játékai közé tartozzon.


Rolly Toys Kid Futura Pedálos traktor markolóval és utánfutóval
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kid Futura pedálos, lánchajtásos traktor gyerekeknek, hozzá kapcsolható utánfutóval és rögzíthető markolóval. A minőségről és a stílusos dizájnról a méltán híres Rolly Toys márka gondoskodik. Élénk színe és egyszerű használata miatt nagyon vonzó a kisgyerekek számára.


Rolly Toys Caterpiller

Rolly Toys Caterpiller

Értékelés: 4,5
41 190 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys – Caterpiller Sárga színű caterpiller gyerekeknek ,kint a szabadban lehet vele játszani


Rolly Toys New Holland TVT190 pedálos traktor és utánfutó
30 510 Ft
+ ingyen szállítás

New Holland TVT190 könnyen használható pedálos traktor gyerekeknek. Műanyag kerekekkel és lánchajtással van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyon stabil és könnyen irányítható. Egytengelyes utánfutója levehető és bele lehet ülni.