Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó
41 990 Ft 30 690 Ft

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó minőségi anyagból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Vastag és mélyen bordázott kerekeivel, biztonságosan és bármilyen terepen könnyedén lehet vele közlekedni.

Rolly Toys Pedálos Traktor John Deere 6920
53 380 Ft

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető, ülése állítható.

Rolly Toys Pedállal hajtható traktor X-Track markolóval
74 318 Ft 61 390 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A homlokrakodó traktor nyitott motorháztetővel rendelkezik, csúsztatható ülés, állítható pedálokés állítható lánchajtás. Utólag könnyen felszerelhető egy másik tartozékkal vagy emelővel. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.

Rolly Toys Pedálos traktor J.Deere 6920 rakodóval
60 505 Ft 44 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos traktor John Deere 6920 rakodóval készen áll a kis traktorvezetők számára. A rakodóa vezetőülésből álló karral működtethető Leválasztható. Csúszóülésideális a gyermek korához mérten való beállításához. Amikor a gyermek felnő, az ülés beállíthatja és folytathatja a vezetést.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor - zöld II.
30 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. Az utánfutó tartozék. Gyermekeknek 2,5 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű tartós kivitelezés a Rolly Toys-tól.

Rolly Toys John Deere 6210 Játékautó
53 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rollytoys John Deere autóval minden kisgyermek szívesen játszik! A traktor egy állítható üléssel rendelkezik, amelybe kényelmesen beleülhet gyermeke, pedáljai pedig könnyedén elérhetőek. Kiváló minőségű műanyagból készült, hátsó tengeje 12 mm-es tömör acél, így hosszú élettartammal rendelkezik, kerekei pedig zajmentesen gurulnak a talajon. Kiváló választás minden 3 és 8 év közötti kisfiú számára!

Rolly Toys John Deere 7930 Pedálos traktor
53 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Igazi John Deere traktorra hasonlító pedálos jármű. Zöld-sárga színvilága megidézi az eredeti gép hangulatát. Ülése állítható és motorháztetője felnyitható, amitől még izgalmasabb a gyerekek számára.

Rolly Toys KIPPER Pedálos Pedálos Utánfutó traktorhoz
13 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló minőségű műanyagból készült Rolly Toys KIPPER billenős utánfutó pedálos traktorhoz. Szimpla tengelyes, billenthető, így a homokot könnyen kiönthetjük belőle. A pedálos traktorokhoz és az igazi játékélményhez elengedhetetlen.

Rolly Toys Pedálos traktor Utánfutóval - Steyr
33 190 Ft 29 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető. Az ülés és a homlokrakodó mozgatható. Utánfutó tartozik a traktorhoz.

Rolly Toys Rolly Digger markoló
23 990 Ft 19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rolly Toys Rolly Digger markoló igazi szórakozást nyújt minden gyerkőc számára, legyen szó kislányról, vagy kisfiúról. Működő kerekei segítségével előre és hátra is lehet vele haladni, markolójával kiáshatjuk a gödröket, majd vissza is temethetjük azokat. A torony része 360 fokban elforgatható, ezáltal még izgalmasabb a játék ezzel a sárga markolóval! Akár 2 éves kortól is használható, a játszótéren biztos, hogy minden pajtás ki akarja majd próbálni! TOVÁBB OLVASOM->

Rolly Toys Rolly Kid Traktor utánfutóval, Piros
38 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A RollyToys Rolly Kid traktor biztonsági pedállal felszerelt, hogy a gyerekek az önlefedt szórakozás mellett biztonságban legyenek. A forgózsámolyos kormánymű teszi rerndkívül élethűvé a kormányzás érzését. Az utánfutó egyszerűen fel-és lecsatolható. Minden kicsinek remek szórakozást nyújt.

Rolly Toys Rolly Kid Landini Pedálos Traktor pótkocsival
33 190 Ft 28 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos Traktor pótkocsival a Rolly Toystól. Az udvaron, vagy a játszótéren kellemes kikapcsolódást és remek játékot biztosít gyermekének 2 éves kortól. Kiváló minőségű műanyagból készült, kék színben.

Rolly Toys Utánfutó pedálos traktorhoz
23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tedd a traktorozást még élvezetesebbé a Rolly Toys szénaszállító utánfutóval! Szimpla tengelyes, a hátsó része lenyitható és a ketrec leszerelhető. A tolatást is megtanulhatod utánfutóval, így profin szállíthatod a szénát egyik helyről a másikra.

Rolly Toys Timber Trailer Pedálos rönkszállító
26 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

rönkszállító utánfutó nagyszerű kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. Tartós és stabil kialakítású. A felső kis védőláncokkal és a hordozható fákkal telsejen valósághű erdészeti jármű.

Rolly Toys Zetor Pedálos traktor, Piros
25 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rolly Toys Zetor pedálos traktor állítható üléssel, ami kényelmessé teszi gyermeke számára a traktorozást. Motorházteteje kinyitható így a játék még élvezetesebbé válik és a lánchajtás pedig könnyű és gyors mozgást biztosít.

Rolly Toys Junior Pedálos traktor utánfutóval
48 390 Ft

Rolly Toys Junior pedálos traktor utánfutóval piros színben. Kiváló minőségű anyagból készült, lánc meghajtással szerelve. Első és hátsó vontatócsappal is rendelkezik, így több féle utánfutó is ráköthető. Állítható ülése kényelmessé teszi gyermeke számára és biztosítja, hogy sokáig a kedvenc játékai közé tartozzon.

Rolly Toys Rolly Pedálos Tanker
26 690 Ft

dupla tengelyes tartálykocsi kiváló kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. A felső tanksapka lecsavartható és a tartálykocsi vízzel megtölthető. Hátul nyitható kifolyócsappal.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival - zöld
28 168 Ft 22 680 Ft

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. A pótkocsi tartozék. A traktor nagy műanyag kerekekkel és kapcsolható láncvezérléssel ellátott. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés a Rolly Toys-tól. Ajánlott gyerekeknek 2,5 éves kortól.

Rolly Toys Pedálos Farm traktor pótkocsival
38 990 Ft 35 230 Ft

Kimagasló minőségű Rolly Toys márkájú pedálos traktor pótkocsival. Sárga-fekete színű játék traktor mely kormányozható, erős, masszív kivitelben. A kerekek tartósságát egy gumicsík növeli, mely megakadályozza a műanyag kerekek elkopását.

Rolly Toys Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere utánfutóval
66 971 Ft 53 390 Ft

Lábbal hajtható traktor Farmtrac John Deere rakodóval és utánfutóval, gyerekeknek 3 éves kortól. Sárga-zöld színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A játék valódi mezőgazdasági gépek dizájnján alapul. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással, csendes kerekekkel és kormányozható elülső futóművel.

Rolly Toys Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior piros
70 693 Ft 66 730 Ft

Lábbal hajtható traktor X-Trac Lábbal hajtható traktor Junior 3 éves kortól. Piros-fekete színű, lányok és fiúk számára is egyaránt tökéletes. A gyerekek szeretni fogják a rakodó funkciót és a tágas utánfutót a teher szállítására. A traktor állítható üléssel, teljesen fedett szabályozható pedálos láncos meghajtással.

Rolly Toys Piros kerti talicska
7 679 Ft 7 330 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.

Rolly Toys Piros kerti zöld

Rolly Toys Piros kerti zöld

Értékelés: 4,5
7 679 Ft 6 660 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.

Rolly Toys Junior John Deere Pedálos traktor
61 890 Ft 59 920 Ft

Rollytoys Junior John Deere Pedálos traktor egy valósághű játék gyermekeknek. A John Deere traktor alapján minőségi anyagokból készült játékot könnyen és egyszerűen lehet kormányozni, és rendelkezik markolóval, vontatócsappal, és egy könnyen csatlakoztatható utánfutóval. Vastag és mélyen bordázott kerekeinek köszönhetően biztonságosan lehet vele közlekedni szinte bármilyen terepen. Állítható pedálja miatt 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott.

Rolly Toys Kid Futura Pedálos traktor markolóval és utánfutóval
37 490 Ft

Kid Futura pedálos, lánchajtásos traktor gyerekeknek, hozzá kapcsolható utánfutóval és rögzíthető markolóval. A minőségről és a stílusos dizájnról a méltán híres Rolly Toys márka gondoskodik. Élénk színe és egyszerű használata miatt nagyon vonzó a kisgyerekek számára.

Rolly Toys Caterpiller

Rolly Toys Caterpiller

Értékelés: 4,5
42 690 Ft

Rolly Toys – Caterpiller Sárga színű caterpiller gyerekeknek ,kint a szabadban lehet vele játszani

Rolly Toys New Holland TVT190 pedálos traktor és utánfutó
31 990 Ft

New Holland TVT190 könnyen használható pedálos traktor gyerekeknek. Műanyag kerekekkel és lánchajtással van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyon stabil és könnyen irányítható. Egytengelyes utánfutója levehető és bele lehet ülni.

Rolly Toys Futóbicikli Rolly Digger John Deere Markológép, Zöld
20 940 Ft

Rolly Toys Rolly markológép tökéletes játék a fiú gyermekeknek. A gyerekeknek sokkal nagyobb élményt fog nyújtani homokozás közben. Felülhetnek a kotróra és 360°-ban tudják forgatni a járművet. Biztonsági zárral van ellátva a kar, így a teher nem esik ki a kanálból.

Rolly Toys Rolly Kid JCB Pedálos Traktor, Sárga
31 790 Ft

Rolly Toys Rolly Kid JCB pedálos traktor, mely kiváló minőségű anyagból készült. ** Nagy, könnyen gördülő műanyag kerekekkel és egy hozzá rögzíthető utánfutóval felszerelt darab. 2–6 éves korig ajánlott, így a gyermekünk sokáig élvezni fogja ezt a pedálos játékot.

Rolly Toys Steyr CVT 170 Pedálos traktor
44 040 Ft

Pedálos tarktor, könnyen irányítható kivitelben. Egy igazi Steyr CVT 170 traktorra hasonlít, így még nagyobb élmény a vele a játék. Piros-fehér színben, mint az eredeti.