Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival - zöld
23 350 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. A pótkocsi tartozék. A traktor nagy műanyag kerekekkel és kapcsolható láncvezérléssel ellátott. Kiváló minőségű műanyag kivitelezés a Rolly Toys-tól. Ajánlott gyerekeknek 2,5 éves kortól.

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó-18%
38 860 Ft 31 600 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Rolly Toys Pedálos traktor és utánfutó minőségi anyagból készült, valósághű kialakítású pedálos gyermek traktor utánfutóval. Könnyen és egyszerűen lehet kormányozni. Vastag és mélyen bordázott kerekeivel, biztonságosan és bármilyen terepen könnyedén lehet vele közlekedni.

Rolly Toys Pedálos Farm traktor pótkocsival
33 500 Ft 32 370 Ft

Kimagasló minőségű Rolly Toys márkájú pedálos traktor pótkocsival. Sárga-fekete színű játék traktor mely kormányozható, erős, masszív kivitelben. A kerekek tartósságát egy gumicsík növeli, mely megakadályozza a műanyag kerekek elkopását.

Rolly Toys Utánfutó pedálos traktorhoz
23 320 Ft

Tedd a traktorozást még élvezetesebbé a Rolly Toys szénaszállító utánfutóval! Szimpla tengelyes, a hátsó része lenyitható és a ketrec leszerelhető. A tolatást is megtanulhatod utánfutóval, így profin szállíthatod a szénát egyik helyről a másikra.

Rolly Toys Piros kerti talicska
8 080 Ft

Kerti talicska piros színben a kis kertészek számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.

Rolly Toys New Holland TVT190 pedálos traktor és utánfutó
32 920 Ft
+ ingyen szállítás

New Holland TVT190 könnyen használható pedálos traktor gyerekeknek. Műanyag kerekekkel és lánchajtással van felszerelve. Ennek köszönhetően nagyon stabil és könnyen irányítható. Egytengelyes utánfutója levehető és bele lehet ülni.

Rolly Toys John Deere 6210 Játékautó
59 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rollytoys John Deere autóval minden kisgyermek szívesen játszik! A traktor egy állítható üléssel rendelkezik, amelybe kényelmesen beleülhet gyermeke, pedáljai pedig könnyedén elérhetőek. Kiváló minőségű műanyagból készült, hátsó tengeje 12 mm-es tömör acél, így hosszú élettartammal rendelkezik, kerekei pedig zajmentesen gurulnak a talajon. Kiváló választás minden 3 és 8 év közötti kisfiú számára!

Rolly Toys Rolly Kid Traktor utánfutóval, Piros
30 180 Ft

A RollyToys Rolly Kid traktor biztonsági pedállal felszerelt, hogy a gyerekek az önlefedt szórakozás mellett biztonságban legyenek. A forgózsámolyos kormánymű teszi rerndkívül élethűvé a kormányzás érzését. Az utánfutó egyszerűen fel-és lecsatolható. Minden kicsinek remek szórakozást nyújt.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor - zöld II.
31 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű lábbal hajtható Rolly Kid traktor zöld kivitelezésben. Az utánfutó tartozék. Gyermekeknek 2,5 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű tartós kivitelezés a Rolly Toys-tól.

Rolly Toys X-Trac pedálkerekes hajtóműkar - piros
70 591 Ft 54 880 Ft

Pedálos traktor X-trac piros színben készen áll a kis traktorvezetők számára. A traktornak van nyitható motorházteteje, kétfokozatú és semleges, kézifék. Ezzel a traktorral a gyermek úgy fogja érezni magát, mint egy békés traktorvezető.

Rolly Toys Rolly Pedálos Tanker
27 430 Ft

dupla tengelyes tartálykocsi kiváló kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. A felső tanksapka lecsavartható és a tartálykocsi vízzel megtölthető. Hátul nyitható kifolyócsappal.

Rolly Toys Rolly Kid Landini Pedálos Traktor pótkocsival
32 160 Ft 31 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pedálos Traktor pótkocsival a Rolly Toystól. Az udvaron, vagy a játszótéren kellemes kikapcsolódást és remek játékot biztosít gyermekének 2 éves kortól. Kiváló minőségű műanyagból készült, kék színben.

Rolly Toys Pedálos Traktor John Deere 6920
40 200 Ft

Rolly Toys Pedálos Traktor kiváló minőségű anyagokból készült. A láncszerkezet rejtett, így biztonságban dolgozhatnak vele a kis traktorosok. Nyitható motorháztetején keresztül a láncszerkezet elérhető és szükség esetén cserélhető, ülése állítható.

Rolly Toys Rolly Kid lábbal hajtható traktor pótkocsival kék
26 200 Ft 22 220 Ft

Lábbal hajtható traktor pótkocsival, kiváló minőségű műanyagból. A kocsi egyszerűen bárhol lecsatolható. A lánc a traktor belsejében van vezetve és levehető. Kihajtható motorháztetővel ellátott. Minden kis traktoristának örömet szerez.

Rolly Toys John Deere 7930 Pedálos traktor
54 880 Ft

2 év garancia

Igazi John Deere traktorra hasonlító pedálos jármű. Zöld-sárga színvilága megidézi az eredeti gép hangulatát. Ülése állítható és motorháztetője felnyitható, amitől még izgalmasabb a gyerekek számára.

Rolly Toys Timber Trailer Pedálos rönkszállító
30 310 Ft

rönkszállító utánfutó nagyszerű kiegészítője a Rolly Toys pedálos járműveknek. Tartós és stabil kialakítású. A felső kis védőláncokkal és a hordozható fákkal telsejen valósághű erdészeti jármű.

Rolly Toys Piros kerti zöld

Rolly Toys Piros kerti zöld

Értékelés: 4,4
7 530 Ft

Kerti talicska piros színben a kis zöld színben számára, stabil kerékkel, fémtállal és műanyag fogantyúval rendelkezik. Kisebb terhek szállítására alkalmas.

Rolly Toys Junior John Deere Pedálos traktor
53 230 Ft

Rollytoys Junior John Deere Pedálos traktor egy valósághű játék gyermekeknek. A John Deere traktor alapján minőségi anyagokból készült játékot könnyen és egyszerűen lehet kormányozni, és rendelkezik markolóval, vontatócsappal, és egy könnyen csatlakoztatható utánfutóval. Vastag és mélyen bordázott kerekeinek köszönhetően biztonságosan lehet vele közlekedni szinte bármilyen terepen. Állítható pedálja miatt 3 éves kortól 8 éves korig ajánlott.

Rolly Toys Junior Pedálos traktor utánfutóval
48 160 Ft

Rolly Toys Junior pedálos traktor utánfutóval piros színben. Kiváló minőségű anyagból készült, lánc meghajtással szerelve. Első és hátsó vontatócsappal is rendelkezik, így több féle utánfutó is ráköthető. Állítható ülése kényelmessé teszi gyermeke számára és biztosítja, hogy sokáig a kedvenc játékai közé tartozzon.

Rolly Toys Kid Futura Pedálos traktor markolóval és utánfutóval
38 550 Ft

Kid Futura pedálos, lánchajtásos traktor gyerekeknek, hozzá kapcsolható utánfutóval és rögzíthető markolóval. A minőségről és a stílusos dizájnról a méltán híres Rolly Toys márka gondoskodik. Élénk színe és egyszerű használata miatt nagyon vonzó a kisgyerekek számára.

Rolly Toys KIPPER Pedálos Pedálos Utánfutó traktorhoz
13 440 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült Rolly Toys KIPPER billenős utánfutó pedálos traktorhoz. Szimpla tengelyes, billenthető, így a homokot könnyen kiönthetjük belőle. A pedálos traktorokhoz és az igazi játékélményhez elengedhetetlen.

Rolly Toys Caterpiller

Rolly Toys Caterpiller

Értékelés: 4,5
43 900 Ft

Rolly Toys – Caterpiller Sárga színű caterpiller gyerekeknek ,kint a szabadban lehet vele játszani

Rolly Toys Futóbicikli Rolly Digger John Deere Markológép, Zöld
22 630 Ft

Rolly Toys Rolly markológép tökéletes játék a fiú gyermekeknek. A gyerekeknek sokkal nagyobb élményt fog nyújtani homokozás közben. Felülhetnek a kotróra és 360°-ban tudják forgatni a járművet. Biztonsági zárral van ellátva a kar, így a teher nem esik ki a kanálból.

Rolly Toys Rolly Digger markoló
20 570 Ft

Rolly Toys Rolly Digger markoló igazi szórakozást nyújt minden gyerkőc számára, legyen szó kislányról, vagy kisfiúról. Működő kerekei segítségével előre és hátra is lehet vele haladni, markolójával kiáshatjuk a gödröket, majd vissza is temethetjük azokat. A torony része 360 fokban elforgatható, ezáltal még izgalmasabb a játék ezzel a sárga markolóval! Akár 2 éves kortól is használható, a játszótéren biztos, hogy minden pajtás ki akarja majd próbálni! TOVÁBB OLVASOM->

Rolly Toys Rolly Kid JCB Pedálos Traktor, Sárga
36 490 Ft

Rolly Toys Rolly Kid JCB pedálos traktor, mely kiváló minőségű anyagból készült. ** Nagy, könnyen gördülő műanyag kerekekkel és egy hozzá rögzíthető utánfutóval felszerelt darab. 2–6 éves korig ajánlott, így a gyermekünk sokáig élvezni fogja ezt a pedálos játékot.

Rolly Toys Zetor Pedálos traktor, Piros
27 570 Ft
+ ingyen szállítás

Rolly Toys Zetor pedálos traktor állítható üléssel, ami kényelmessé teszi gyermeke számára a traktorozást. Motorházteteje kinyitható így a játék még élvezetesebbé válik és a lánchajtás pedig könnyű és gyors mozgást biztosít.