Rotho Tárolódoboz Systemix M
5 290 Ft

Az M-es méretű hagyományos fiók formájú tárolódoboz külön is használható, valamint tárolórendszer is kiépíthető belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de gyermek játékokra is.

Rotho Tárolódoboz Systemix S

Rotho Tárolódoboz Systemix S

Értékelés: 4,8
4 390 Ft 3 990 Ft

Az S-es méretű hagyományos fiók formájú kis tárolódoboz külön is használható, valamint tárolórendszer is kiépíthető belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de gyermek játékokra is.

Rotho Tárolódoboz kerekekkel 65 l EVO TOTAL
6 790 Ft 6 190 Ft

65 liter térfogatú rendszerező Rotho tárolódoboz kerekekkel 65 l EVO TOTAL élelmiszer tárolására alkalmas. A praktikus kapocs, tömítés és ütköző védi a doboz tartalmát a nedvességtől, a kártevőktől és a portól.

Rotho Műanyag komód, 3 részes, 87 l, antracitszürke
11 490 Ft

A három polccal ellátott műanyag komódon 3 tárolódoboz található, amelyeknek rattant imitáló megjelenésük igazán elbűvölő. A Rotho műanyag komód 3 polcos kialakítással, 87 l űrtartalommal rendelkezik, az antracitszürke dobozok, 29 literes űrtartalommal rendelkeznek, mindkét oldalról könnyen eltávolíthatók, és köszönhetően annak, hogy mosogatógépben mosható, könnyen karbantartható. Kerekek a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Rotho Tárolódoboz 11 l, EVO TOTAL
2 690 Ft 2 590 Ft

11 liter űrtartalmú rendszerező. A Rotho rendszerező box 11 l, EVO TOTAL megfelelő az élelmiszerek tárolására. Praktikus klipszek, szigetelés és ütközők védik a tartalmát a nedvességtől, kártevőktől és a portól.

Rotho Tárolódoboz 30 l, EVO TOTAL
4 790 Ft 4 590 Ft

30 liter űrtartalmú rendszerező. A Rotho rendszerező box 30 l, EVO TOTAL megfelelő az élelmiszerek tárolására. Praktikus klipszek, szigetelés és ütközők védik a tartalmát a nedvességtől, kártevőktől és a portól.

Rotho Tárolódoboz Systemix Tower XS
4 290 Ft 3 990 Ft

A négy fiókos tárolódoboz külön is használható, vagy tárolórendszer hozható létre belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de apró gyermek játékokra is.

Rotho Tárolódoboz 44 l EVO TOTAL
5 390 Ft 5 190 Ft

A doboz űrtartalma 44 liter Rotho tárolódoboz 44 l EVO TOTAL élelmiszer tárolására alkalmas. A praktikus kapocs, tömítés és ütköző védi a doboz tartalmát a nedvességtől, a kártevőktől és a portól.

Rotho Tárolódoboz Compact 70 l
6 490 Ft

kerekekkel ellátott tárolódoboz 70 l kapacitású, kiváló minőségű műanyagból készült. Az átlátszó anyagnak köszönhetően könnyedén felismered, mi rejtőzik a dobozban. A színes fedél védi a tartalmaz a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánt kinyílással szemben. A doboz A3 formátumnak megfelelő.

Rotho Tárolódoboz Compact 38 l
4 190 Ft

A tárolódoboz 38 l űrtartalmú, kiváló minőségű műanyagból készült. Az átlátszó anyagnak köszönhetően könnyedén felismered, mi rejtőzik a dobozban. A színes fedél védi a tartalmaz a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánt kinyílással szemben. A doboz A3 formátumnak megfelelő.

Rotho Tárolódoboz Systemix Tower S
4 190 Ft

A három fiókos tárolódoboz külön is használható, vagy tárolórendszer hozható létre belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de apró gyermek játékokra is.

Rotho Country tárolódoboz A4
2 890 Ft 2 590 Ft

Country tárolódoboz A4 ratan fonás stílusban 19 literes tároló kapacitással biztosan jó szolgálatot tesz a háztartásban Alkalmas azonban a fonat nyílásain keresztül lélegző gyümölcs tárolására is.

Rotho Country tárolódoboz A5-41%
3 390 Ft 1 990 Ft

11 literes űrtartalmú tárolódoboz a rattan fonás stílusában ideális gyümölcsök, zöldségek, de egyéb dolgok tárolására is, amelyeket rendszereznie kell vagy kéznél kell tartania.

Rotho Ruháskosár Brisen 41 l

Rotho Ruháskosár Brisen 41 l

Értékelés: 4,4
3 090 Ft 2 790 Ft

Egyszerű ruháskosár Brisen 41 l antracit színben a Rotho gyártótól, amely kiváló háztartási segédeszköz. Ellenálló műanyagból készült, könnyen tisztítható. Ezen felül kis nyílások egészítik ki, így jól szellőzik.

Rotho Tárolódoboz 15 l EVO TOTAL
2 990 Ft 2 890 Ft

A doboz űrtartalma 15 liter Rotho tárolódoboz 15 l EVO TOTAL élelmiszer tárolására alkalmas. A praktikus kapocs, tömítés és ütköző védi a doboz tartalmát a nedvességtől, a kártevőktől és a portól.

Rotho Tárolódoboz Compact 13 l
2 490 Ft 2 290 Ft

13 l kapacitású tárolódoboz kiváló minőségű műanyagból készült, átlátszó kivitelezésének hála könnyedén felismerhető, mi található a dobozban. A fedél védi a tartalmaz a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánt kinyílással szemben. A doboz A4 formátumnak megfelelő.

Rotho Tárolódoboz Compact 19 l
3 090 Ft

19 l kapacitású tárolódoboz kiváló minőségű műanyagból készült, átlátszó kivitelezésének hála könnyedén felismerhető, mi található a dobozban. A színes fedél védi a tartalmaz a porral szemben, a csatok védenek a nem kívánt kinyílással szemben. A doboz A4 formátumnak megfelelő.

Rotho Tárolódoboz Systemix L

Rotho Tárolódoboz Systemix L

Értékelés: 4,9
6 090 Ft

Az L-es méretű fiókos formájú tárolódoboz külön is használható, valamint tárolórendszer is kiépíthető belőle. A Systemix sorozatba tartozó doboz szükségeidnek megfelelően kombinálható. Ideális műhelyekbe, dolgozószobákba, de gyermek játékokra is.

Rotho Hamper Brisen szennyeskosár, 50 l
4 090 Ft 3 990 Ft

Hamper Brisen egyszerű antracit színű szennyeskosár, 50 l-es, a Rotho márkától, ami kiváló segítőtárs lesz otthonodban. Tartós műanyagból készül, amely egyszerűen tisztítható. Ráadásul apró nyílások egészítik ki a jobb légkeringés érdekében.