Rotho Pedálos szemeteskosár Paso Hipster 40 l
11 990 Ft 10 990 Ft

Eredeti szemétkosár 40 liter űrtartalommal. Fekete műanyagból készült, rozsdamentes acél mechanizmussal ellátott. Kényelmesen, pedál segítségével nyílik, ennek köszönhetően használata teljesen higiénikus. Bárhol használható a háztartásban.

Rotho Paso ülőke, fekete

Rotho Paso ülőke, fekete

Értékelés: 4,8
2 990 Ft 2 790 Ft

Praktikus fekete műanyag Paso ülőke a Rotho márkától. Segítségével még a magasan elhelyezett dolgokat is elérheted. Csúszásmentes felülete biztonságos használatot, míg a tartós műanyag hosszú élettartamot biztosít.

Rotho Csere szénszűrők komposzthoz 3 db, 1779905519
1 390 Ft 890 Ft

Karbon aktív szén szűrő komposztba, amely a maximális kényelmet szolgálja a biohulladék tárolása és válogatása közben. A szűrők kiküszöbölik a szagot a kosárból, és aktívan hat a muslicák ellen a háztartásban. Kiengedi a nedvességet, és ezzel elősegíti a bio hulladék jobb kiszáradását. Meghosszabbított 20 éves garancia.

Rotho Trio Szemetes, 41 l-15%

Rotho Trio Szemetes, 41 l

Értékelés: 4,3
15 990 Ft 13 590 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Rotho Trio szemetes három darab műanyag szeméttároló egységből tevődik össze, melyek külön-külön is kivehetők. Kialakításának köszönhetően könnyedén tárolhatjuk szelektíven szemetünket otthonunkban. A fedele pedállal nyitható, elengedésekor automatikusan lecsukódik. Egyszerű külseje miatt bármely háztartásban megállja a helyét.

Rotho Szemetes kuka Atlas 100 l (fedő nélkül)
9 490 Ft 8 890 Ft

100 liter térfogatú szemetes kuka. A Rotho Atlas 100 l szemetes kuka (fedél nélkül) nem fog hiányozni semmilyen családi házból vagy nyaralóból. Fedél nélkül Lehetőség 5 színű fedél vásárlására.

Rotho Szemeteskosár Roll Bob 10 l, fekete
2 690 Ft

A kis szemeteskosarat leginkább fürdőszobában vagy toaletten használhatod ki, ahol minimális helyet foglal el. Űrtartalma 10 liter, hintázó fedéllel záródik, így tartalma rejtett marad.

Rotho Szemétkosár Basic 25 l

Rotho Szemétkosár Basic 25 l

Értékelés: 4,9
4 390 Ft

A fekete színű szemétkosár műanyagból készült, felemelhető fedéllel ellátott. 25 l hulladék befogadására képes, leginkább konyhában vagy irodában használható.

Rotho Pedálos szemeteskosár Paso Hipster 20 l
7 590 Ft

Eredeti szemétkosár 20 liter űrtartalommal. Fekete műanyagból készült, rozsdamentes acél mechanizmussal ellátott. Kényelmesen, pedál segítségével nyílik, ennek köszönhetően használata teljesen higiénikus. Bárhol használható a háztartásban.

Rotho Paso Fellépő

Rotho Paso Fellépő

Értékelés: 4,6
3 490 Ft

Rotho Paso fellépő segítéségével többé már nem lehet akadály a magasság. Gyermeke is könnyedén és biztonságosan felérheti a mosdókagylót és a WC-t, emellett hálószobában is praktikus lehet. Csúszásgátló felülete véd az esetleges balesetektől. Ez a remek kiegészítő egy háztartásból sem hiányozhat, különösen ahol van kisgyermek.

Rotho Rotho konyhai hulladékgyűjtő, 6 l-es
2 190 Ft 1 790 Ft

Egyszerű fekete színű konyhai hulladékgyűjtő, 6 l-es, a Rotho márkától, ami kiváló segítőtárs lesz konyhádban. Újrahasznosított műanyagból készül, amely egyszerűen tisztítható. Védd a környezetet és ráadásul helyet is spórolsz, mivel a kosarak egyszerűen egymásra rakhatók.