Roundup Expres 6h 1,2 l

Roundup Expres 6h 1,2 l

Értékelés: 4,7
3 590 Ft

Roundup Expres 6 h 1,2 l új összetétellel nagyon gyors hatékonysággal. Gyomirtás vizuális hatása már 6óra után. Praktikus csomagolás azonnali használatra. Kényelmes és egyszerű használat. Kiirtja a gyomokat gyökerestül, és nem hat a földben lévő magvakra.

Roundup Flexi 140 ml Roundup gél
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyomirtás teljesen új módja Roundup gél segítségével. Elég az applikátor segítségével felvinni a levelekre a gélt, mely a levelekre tapad, így jobban felszívódik és nem folyik le. Minimalizálja a környező növények károsodását. Ideális virág és növény ágyások, pázsit és járda gyomirtására.

Roundup Flexi 280 ml gyomirtó
4 490 Ft

Roundup Flexi 280 ml nagy koncentrációban a különösen nehéz gyomnövények ártalmatlanítására. Új készítmény nagy hatásfokkal megöli a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Roundup Flexi 540 ml gyomirtó

Roundup Flexi 540 ml gyomirtó

Értékelés: 4,8
6 990 Ft

Roundup Flexi 540 ml nagy koncentrációban a különösen nehéz gyomnövények ártalmatlanítására. Új készítmény nagy hatásfokkal elpusztítja a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Roundup Expres 3000ml

Roundup Expres 3000ml

Értékelés: 4,4
5 890 Ft

2 év garancia

Roundup Expres 3000ml folyékony gyomirtó termék sokoldalúan alkalmazható azonnali alkalmazásra, hígítás nélkül. A szórófej be lehet állítani, hogy a permettel vagy erősebb áramlással működjön. Ideális nagy területeken, a gyomirtás a területe akár 90 m2.

Roundup Expres 6h l PnG 2

Roundup Expres 6h l PnG 2

Értékelés: 4
10 990 Ft

Folyékony gyomirtó sűrítmény Roundup 5 L permetező, könnyű és biztonságos kezelés, a gyomokat és a gyökereket is kiirtja

Roundup Express Gyomirtó

Roundup Express Gyomirtó

Értékelés: 4,6
3 190 Ft

Roundup Express gyomirtó tökéletes készítmény járdák és utak hatékony kezelésére. Glifozát hatóanyagának köszönhetően kíméletlenül elpusztítja a gyomokat, egészen a gyökerükig hatolva. A tároló flakon kétfunkciós fejjel van ellátva, így alkalmazható közvetelenül a növények gyökeréhez irányítva a sugár módra állítva, vagy egyszerre nagyobb területet kezelve a szórófej funkciót alkalmazva. A biztonságos tárolás érdekében a csomagolás gyerekzárral van ellátva. Célszerű szélcsendes, csapadékmentes napon használni a maximális hatás elérése érdekében.

Roundup Extra Gyors 1,2l gyomirtó
4 090 Ft

Roundup Extra Gyors 1,2 l egy új készítmény nagyon gyors hatással. Vizuális hatás a gyomirtás után 1 órán belül. Praktikus csomagolás azonnali használatra. Egyszerű és biztonságos kezelés. Elpusztítja a gyomnövényeket gyökerestől, de nem hat ki a magokra a földben.

Roundup Expres 6h 5L Premix Gyomirtó
10 990 Ft

Az Expres 6h 5L Premix Gyomirtó herbicid folyadék koncentrátum, ami könnyű és biztonságos kezelést biztosít. kertje védelmében hatékonyan végzi a gyomirtás, használatával gyökerestül írthatja ki gyomjait kertjéből. Könnyű kezelést biztosít, valamint biztonságos is, mivel más magokat nem veszélyztet a talajban. Új formulájával a permetezést követően akár 6 óra után is látszik az eredmény. Használata egyszerű: permetezzük a foyladékot a gyomokra, ezek leveli lenyelik azt és behatol a növény nyirokrendszerébe. A gyom kiírtása utána talaj nem szennyeződik, újra készen áll arra, hogy teleültesse kertjét azzal, amivel Ön akarja. A gyomírtó alkalmazáshoz válasszon száraz, száraz napot 12 ° C és 25 ° C közötti hőmérsékleten.