Royal Canin Fit 10 kg

Royal Canin Fit 10 kg

Értékelés: 4,9
19 990 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Fit 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Mini Adult, 8 kg

Royal Canin Mini Adult, 8 kg

Értékelés: 4,8
11 590 Ft

Granulátum kifejezetten kis méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. L-karnitint tartalmaznak az egészséges anyagcsere biztosítására. A Royal Canin Mini Adult 8 kg felnőtt kutyaeledel, amely gondoskodik a gyönyörű szőrről és az egészséges bőrről.

Royal Canin Sterilised 10 kg

Royal Canin Sterilised 10 kg

Értékelés: 4,9
20 490 Ft

Száraz macskaeledel ivartalanított macskák részére L-karnitinnel, amely energiává alakítja a zsírsavakat Az alacsonyabb zsírtartalom segít megtartani az optimális súlyt. A Royal Canin Sterilised 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Intense Beauty Gravy 12x85 g
4 290 Ft 357,50 Ft/darab

falatkák olyan macskák számára ajánlott, akinek egészséges bőrt és szőrzetet szeretnénk biztosítani. Erről az antioxidánsok és a telítetlen zsírsavak gondoskodnak. Biztosítják az egészséges húgyúti rendszert és fenntartják az ideális súlyt. Royal Canin Intense Beauty Gravy 12×85 g alkalmas a húgyutak egészségének megőrzésére.

Royal Canin Medium Adult 15 kg

Royal Canin Medium Adult 15 kg

Értékelés: 4,8
18 290 Ft

Szárazeledel speciálisan a közepes termetű kutyáknak van kialakítva és egyszerűen fogyasztható. Kiváló minőségű fehérjét és rostot tartalmaz az optimális emészthetőség érdekében. A Royal Canin Medium Adult 15 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről

Royal Canin Hair & Skin Care 10 kg
25 490 Ft

granulátum sűrű szőrzetet biztosít. Erről mindenekelőtt a szója, a borágó és halolaj gondoskodnak. A tápanyagok és vitaminok komplexének köszönhetően az eledel támogatja a bőrgát működését. A Royal Canin Hair And Skin Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg
15 490 Ft

Granulátum kifejezetten közepes méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Alacsony zsírtartalom az optimális súly biztosítása érdekében. A Royal Canin Medium Light Weight Care 9 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről.

Royal Canin Outdoor 10 kg

Royal Canin Outdoor 10 kg

Értékelés: 4,9
18 790 Ft

A granulátum a magas kalóriatartalomnak köszönhetően fedezi az olyan macskák táplálkozási szükségleteit, amelyek gyakran tartózkodnak kint. Az antioxidánsok gondoskodnak az immunrendszer megerősödéséről. A Royal Canin Outdoor 10 kg prebiotikumokkal rendelkezik, hogy támogassa a bél mikroflóráját.

Royal Canin Hairball Care 10 kg
22 990 Ft

szárazeledel csökkentik a trichobezoar képződést az emésztőrendszerben, ami nehézségeket okoz a macskáknak. Már 2 hét után a macskák kétszer annyi szőrzetet bocsájtanak ki. A rost és a psylium serkenti a bélmozgást. Royal Canin Hairball Care 10 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Maxi Adult 10 x 140 g-17%
3 890 Ft 3 190 Ft 319,00 Ft/darab

Akció

Nedves falatok nagy fajtájú kutyák számára, nagyon emészthető fehérjékkel és rosttartalommal. Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak a bőr táplálásához Royal Canin Maxi Adult 10× felnőtt kutyák számára 8 éves korig, amelyeknek elősegítik az egészséges bél mikroflórát.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Gastrointestinal Pouch 12x85 g
4 490 Ft

gyógytáp alkalmas az emésztőrendszeri betegségekkel küzdő macskák számára. A pástétomot közvetlenül a tasakban főzik az illatok és az íz megőrzése érdekében. Royal Canin Veterinary Diet Cat Gastrointestinal Pouch 12×85 g elősegíti a bélfalak regenerációját.

Royal Canin Veterinary Health Nutrition Dog Diabetic 12 kg
27 990 Ft

Royal Canin VD Diabetikus kutyatáp, 12 kg egy komplett diétás eledel kifejezetten cukorbeteg kutyáknak, amely szabályozza a glükózellátást a szervezetben.** Magas fehérjetartalmú, így megőrződik az izomtömeg, a hozzáadott-L-karnitin pedig segíti csökkenteni a túlsúlyt, amely az inzulin rezisztencia egyik fő oka. **Adagolás előtt konzultáljon állatorvosával!

Royal Canin Veterinary Health Nutrition Dog Urinary S/O Small 8 kg
20 490 Ft

Royal Canin Kutyatáp húgyúti betegségre, kis termetű kutyáknak, 8 kg egy teljes értékű, kutyák számára készült táp, amely a húgyutak működését hivatott támogatni krónikus vagy átmeneti húgyúti betegség esetén. Alacsony foszfortaltalmú, illetve korlátozott mennyiségű, de kiváló minőségű fehérjét tartalmaz. Kalcium és D-vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti az oxalát húgykőképződést, valamint lúgosítja a vizeletet.

Royal Canin Mini Adult 12 x 85 g
3 290 Ft 274,17 Ft/darab

Nedves falatok kis fajtájú kutyák számára, nagyon emészthető fehérjékkel és rosttartalommal. Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak a bőr táplálásához Royal Canin Mini Adult 12× felnőtt kutyák számára 12 éves korig, amelyeknek elősegítik az egészséges bél mikroflórát.

Royal Canin Medium Digestive Care 10 kg
18 990 Ft

Granulátum kifejezetten közepes méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Prebiotikumot tartalmaz, amely biztosítja az egészséges bél mikroflórát. A Royal Canin Medium Digestive Care 10 kg eledel felnőtt kutyák számára ajánlott, rosttal és kiváló minőségű fehérjével kiegészített.

Royal Canin Medium Puppy 15 kg

Royal Canin Medium Puppy 15 kg

Értékelés: 4,7
20 490 Ft

Szárazeledel speciálisan a közepes termetű kutyáknak van kialakítva és egyszerűen fogyasztható. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek támogatják a természetes védekezést. Royal Canin Medium Puppy 15 kg eledel kölyökkutyák számára az izmok és a csontok egészséges növekedéséhez.

Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg
24 090 Ft

Szárazeledel golden retriever kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Gyönyörű, hosszú és sűrű szőrzetet biztosít a borágó olajnak és a zsírsavaknak köszönhetően. A Royal Canin Golden Retriever Puppy 12 kg eledel a kölyökkutyák számára, amely erősíti a természetes védekezést.

Royal Canin Indoor 10 kg

Royal Canin Indoor 10 kg

Értékelés: 4,8
19 990 Ft

szárazeledel fenntartja a felnőtt macskák optimális súlyát a csökkentett zsírtartalomnak köszönhetően. A rost segít csökkenteni a trichobezoarsok képződését, amelyek a macskák emésztési problémáit okozzák. A Royal Canin Indoor 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Medium Starter Mother&Babydog 12 kg
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Granulátum kölyökkutyáknak, amelyek kifejezetten közepes termetű kutyáknak ajánlottak, egyszerűen fogyaszthatóak. Vemhes és szoptató anyáknak is alkalmas. Rehidratálhatóak és kása hozható létre belőlük, amely megkönnyíti a szilárd ételre történő átállást. A Royal Canin Medium Starter Mother&Babydog 12 kg eledel támogatja az emésztést.

Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg
25 990 Ft

Kocka alakú száraz macskaeledel a Maine Coon kismacskák részére és a vemhes macskák részére, könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin Maine Coon Kitten 10 kg támogatja a csontok és ízületek fejlődését.

Royal Canin Mini Starter Mother&Babydog 8,5 kg
14 790 Ft

Szárazeledel speciálisan a kistermetű kutyáknak van kialakítva és egyszerűen fogyasztható. Vemhes és szoptató anyáknak is alkalmas. Rehidratálhatóak és kása hozható létre belőlük, amely megkönnyíti a szilárd ételre történő átállást. A Royal Canin Mini Starter Mother&Babydog 8,5 kg eledel támogatja az emésztést.

Royal Canin Exigent Dog Loaf 12x85 g
3 890 Ft 324,17 Ft/darab

Újdonság

Szuper prémium kutyatáp ideális válogatós kutyák számára. A pástétom közvetlenül közvetlenül a csomagolásban fől, hogy megőrizze az illatát. Biztosítja a szükséges tápanyagokat, vitaminokat, és egyszerűen kiválóan alkalmas az egészség számára. Royal Canin Exigent Dog Loaf 12×85 g kutya pajtásodnak biztosan ízleni fog.

Royal Canin Poodle Adult 7,5 kg
14 490 Ft

Szárazeledel uszkár kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Poodle Adult 7,5 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Medium Adult +7 kutyatáp - 15kg
19 490 Ft

Royal Canin Medium Adult +7 kiváló minőségű, vitaminokban gazdag száraztáp, közepes testű idős kutyáknak, mely segít megőrizni az idős kutyák vitalitását, 7 éves kor felett ajánlott. A válogatott fehérjéknek és a megfelelő arányú élelmi rostoknak köszönhetően támogatja az emésztést. Szabadalmazott antioxidáns komplexet tartalmaz.

Royal Canin Yorkshire Adult 7,5 kg
14 490 Ft

Ez a szárazeledel yorkshireknek speciálisan e faj számára alkalmas alakúra formázott és egyszerűen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz az egészséges és gyönyörű szőrzetért. A Royal Canin Yorkshire Adult 7,5 kg egy felnőtt kutyáknak alkalmas táp, amely mérsékli a fogkőképződést.

Royal Canin Mini Puppy, 8 kg eledel
13 890 Ft

Granulátum kifejezetten kis méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Antioxidánsok komplexét tartalmazzák, amelyek elősegítik a természetes védekező képességet. A Royal Canin Mini Puppy 8 kg táp kölyökkutyák számára, amely biztosítja a megfelelő emésztést.

Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg
4 590 Ft 4 490 Ft

Szárazeledel si-cu kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Shih Tzu Adult 1,5 kg szárazeledel felnőtt kutyáknak, csökkenti a széklet mennyiségét és kellemetlen szagát.

Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg
17 490 Ft

Szárazeledel német juhászkutyák számára, kifejezetten az ebbe a fajba tartozó kutyák számára készítve, könnyen fogyasztható. Fenntartja az emésztőrendszer mikroflórájának egyensúlyát és egészséges emésztést biztosít a rost és psyllium tartalmának köszönhetően. Royal Canin German Shepherd Adult 11 kg eledel felnőtt kutyák számára, amely megőrzi az optimális testsúlyt.

Royal Canin Kitten Instinctive Gravy 12x85 g
4 290 Ft 3 690 Ft 307,50 Ft/darab

Cica falatkák antioxidánsok és vitaminok komplexét tartalmazzák a természetes védekezés fokozása érdekében. Támogatják a csont megerősödését és az általános egészséget. Royal Canin Kitten Instinctive Gravy 12×85 g könnyen rágható.

Royal Canin Savour Exigent 10 kg
19 990 Ft

Szárazeledel válogatós macskák számára, ami 2 különböző típusú, textúrájú és ízű granulátumot tartalmaz. Megfelel a táplálkozási igényeknek és alkalmas az ideális súly megtartásához. A Royal Canin Savour Exigent 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.

Royal Canin Hairball Care 4 kg
12 990 Ft

szárazeledel csökkentik a trichobezoar képződést az emésztőrendszerben, ami nehézségeket okoz a macskáknak. Már 2 hét után a macskák kétszer annyi szőrzetet bocsájtanak ki. A rost és a psylium serkenti a bélmozgást. Royal Canin Hairball Care 4 kg eledel alkalmas a húgyúti egészség fenntartására.

Royal Canin Mini Dreamcomfort 8 kg
19 490 Ft

Granulátum kifejezetten kis méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak. A Royal Canin Mini Dermacomfort 8 kg eledel felnőtt kutyák számára alacsony allergén szinttel.

Royal Canin Kitten 10 kg

Royal Canin Kitten 10 kg

Értékelés: 4,9
23 490 Ft

granulátum megfelelő eledel kismacskáknak 12 hónapos korig. E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak a természetes védekezőképesség érdekében, prebiotikumokkal és könnyen emészthető fehérjékkel kiegészítettek. A Royal Canin Kitten 10 kg magas energiatartalmú, amely magasabb aktivitást jelent.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Tuna Pouch, 12x85 g
4 190 Ft

Az állatorvosi diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. Ízletes tonhal húst tartalmaz, amit a tasakban főztek az íze és az illata megőrzésének érdekében. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Tuna Pouch, 12×85 g antioxidánsokat tartalmaz az emésztőrendszer védelméért.

Royal Canin Mini Adult 8+, 8 kg
12 490 Ft

Egészséges eledel granulátum formában kis kutyafajtáknak 8 éves kortól, mely segít megtartani az idős kutyák vitalitását.

Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg
6 190 Ft

Granulátum kifejezetten közepes méretű kutyafajtához van kialakítva, számukra az könnyen fogyasztható. Alacsony zsírtartalom az optimális súly biztosítása érdekében. A Royal Canin Medium Light Weight Care 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, gondoskodik a gyönyörű szőrzetről és egészséges bőrről.

Royal Canin Westie Adult 3 kg
6 790 Ft 5 990 Ft

Szárazeledel west highland white terrier kutyáknak kifejezetten ehhez a fajtához lett kialakítva, és könnyen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz, hogy elősegítse az egészséges és gyönyörű szőrzetet. Royal Canin Westie Adult 3 kg eledel felnőtt kutyák számára, segít kordában tartani a fogkő képződését.

Royal Canin Ultra Light Jelly 12x85 g
4 690 Ft 390,83 Ft/darab

Falatkák túlsúlyos macskák számára elősegítik a kalóriabevétel csökkentését akár 19 %-al. L-karnitin-t tartalmaz, amely jótékony hatással van az általános zsíranyagcserére. Royal Canin Ultra Light Jelly 12×85 g alkalmas a húgyutak egészségének megőrzésére.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Fibre Response 2 kg
8 990 Ft

gyógytáp alkalmas az emésztőrendszeri betegségekkel küzdő macskák számára. A száraz macskatáp nagy mennyiségű rostot tartalmaz, amely regenerálja a bél falát. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Fibre Response 2 kg elősegíti az emésztést, a normális kiválasztást és csökkenti az oxidatív stresszt.

Royal Canin Yorkshire Puppy 7,5 kg
15 990 Ft

Ez a szárazeledel yorkshireknek speciálisan e faj számára alkalmas alakúra formázott és egyszerűen fogyasztható. Omega-3 zsírsavakat és borágóolajat tartalmaz az egészséges és gyönyörű szőrzetért. A Royal Canin Yorkshire Puppy 7,5 kg egy kölyköknek alkalmas táp, amely mérsékli a fogkőképződést.

Royal Canin Boxer kutyatáp - 12kg
17 590 Ft

Boxerek számára kifejlesztett, kiváló minőségű kutyatáp. A Boxerek aktív életvitele nagy terheléseknek teszi ki az ízületeket, ezért a tápban található optimális mennyiségű fehérjetartalom, L-karnitin, kondoritin és omega 3 zsírsavak segítenek fenntartani az izomtömeget, védik az ízületeket és segítik a normális szívizom működését. 15 hónapos kortól ajánlott.

Royal Canin Sterilised Gravy 12x85 g-18%
4 290 Ft 3 490 Ft 290,83 Ft/darab

Akció

Falatkák kasztrált macskák számára alacsonyabb zsírtartalommal rendelkeznek az optimális súly fenntartása érdekében. L-karnitin-t tartalmaz, amely jótékony hatással van az általános zsíranyagcserére. Royal Canin Sterilised Gravy 12×85 g alkalmas a húgyutak egészségének megőrzésére.

Royal Canin Giant Junior 15 kg-32%
24 990 Ft 16 990 Ft

Akció

Szárazeledel speciálisan nagy termetű kutyáknak kialakítva, egyszerűen fogyasztható. Kalciumot és foszfort tartalmaznak, amelyek elősegítik a csontok mineralizációját. A Royal Canin Giant Junior 15 kg kölyökkutyáknak alkalmas eledel antioxidánsok és vitaminok komplexével.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Chicken Pouch, 12x85 g
4 190 Ft

Az állatorvosi diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. Ízletes csrikehúst tartalmaz, amit a tasakban főztek az íze és az illata megőrzésének érdekében. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Chicken Pouch, 12×85 g antioxidánsokat tartalmaz az emésztőrendszer védelméért.

Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg
23 990 Ft

Félhold alakú száraz macskaeledel a brit rövidszőrű macskák részére könnyen elrágható és gondoskodik a szájhigiénéről. A fehérjék és a prebiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét. Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg megfelelő eledel a húgyutak egészségének fenntartására.