Rubie's Star Wars X-Wing Fighter Pilot
15 390 Ft 11 490 Ft

Jelmez a Csillagok háborúja sorozatból. A legendás X-Wing gép pilótái korábban megmentették a lázadók esélyét arra, hogy legyőzzék Palpatin szenátort, és ismét fontos elemévé váltak az Ébredő erő hetedik epizódjában. Természetesen minden rajongó örömére.

Rubie's Star Wars Darth Vader jelmez szett, L
12 490 Ft 10 720 Ft

Darth Vader jelmezben te leszel a legfélelmetesebb versenyző. Öltözz farsangkor a Star Wars-ból jól ismert Darth Vader jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli leggonoszabb résztvevője. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Darth Vader jelmez jó választás lesz!

Rubie's Star Wars X-Wing vadászpilóta Jelmez, L
14 990 Ft 7 100 Ft

Vadászpilóták a legújabb Star Wars film az Ébredő erő egyik legfontosabb szereplői. Vadászpilóta szeretnél lenni farsangkor? Semmi akadálya, most akár az ő bőrébe is bújhatsz az idei farsang alkalmával! Star Wars Poe Vadászpilóta jelmezedbe bújva biztos, hogy Te leszel a legmenőbb felvonuló a farsangi buliban!

Rubie's Jégvarázs Deluxe Anna Jelmez
14 790 Ft

Legyél te a Jég Királyság hercegnője. Bújj bele Anna, a Jégvarázs csodálatos Disney hercegnőjnek bőrébe! A jelmezt virágok, hópelyhek és arany hímzés díszíti.

Rubie's Amerika kapitány jelmez
11 590 Ft

Öltözz Amerika kapitánynak farsangkor! Vedd fel jelmezed és legyél te a legjobb szuperhős a buliban. Legyen szó halloween-ről, farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, az Amerika Kapitány jelmez jó választás lesz! A ruha teljesen a kedvenc hős karaktere alapján lett tervezve.

Rubie's Hamupipőke Deluxe jelmez
12 090 Ft

Öltözz farsangkor Hamupipőke jelmezbe! Vedd fel jelmezed és legyél te a buli legszebb hercegnője. Gyönyörű kék, csillogó és Hamupipőke hercegnő képe díszíti. Legyen szó farsangról, vagy bármilyen más, beöltözős partiról, a Rubie's Hamupipőke jelmez jó választás lesz.

Rubie's Iron Man Classic jelmez
14 740 Ft

Vedd fel ezt a jelmezt, és alakulj át Te is Vasemberré. A ruha teljesen a kedvenc karakter szerint lett tervezve. Vállj te is hőssé, és mentsd meg a világot! Ezt a modern maszkot a legutóbbi Avengers: Ultron Kora inspirálta. A Vasember ihlette jelmez biztosan mindenkinek tetszeni fog

Rubie's Frozen Fever Anna jelmez
11 490 Ft 8 990 Ft

Vedd fel ezt a csodás ruhát és vált a Jégvarázs hercegnőjévé.. A ruha a Disney meséből ismert Anna hercegnő ruhája alapján készült. A ruha csodás kékes-zöldes színű, csillogós.

Rubie's Frozen Fever Elsa jelmez
11 490 Ft 8 990 Ft

Vedd fel ezt a csodás ruhát és vált a Jégvarázs hercegnőjévé.. A ruha a Disney meséből ismert Elza hercegnő ruhája alapján készült. A ruha csodás kékes-zöldes színű, csillogós.