Saeko S27-PK Úszószemüveg
4x

Saeko S27-PK Úszószemüveg

3 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Saeko S27-PK úszószemüveg kifejezetten a 2 – 6 éves korosztályba tartozó gyermekek számára készült, szabadidős vízi sporttevékenységek elvégzésére. A szilikon tömítéseknek és a pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej, illetve szemek vonalához, ezáltal viselete kényelmes. Teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek, emellett állítható orrnyereggel, UV védelemmel és párásodásmentes bevonattal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Saeko K9-TR/BL Úszószemüveg

Saeko K9-TR/BL Úszószemüveg

7 390 Ft

Saeko K9-TR/BL úszószemüveg remekül használható vízi sporttevékenységek elvégzésére. Formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej formájához, nagy szemüvegével pedig kihasználhatja a teljes látómezejét. Hipoallergén, lágy szilikonpántja miatt viselete maximális kényelmet biztosít használat közben.

Forgalmazó: MALL
Saeko S14-BL Úszószemüveg, Kék

Saeko S14-BL Úszószemüveg, Kék

4 690 Ft

Saeko S14-BL úszószemüveg egy egyszerű kialakítású, strapabíró szemüveg, ami hasznos kiegészítője az úszásnak. Kiváló tapadásának köszönhetően ellenáll a víznek. Kialakítása elősegíti a jó periférikus látást. Állítható méretű, hogy mindig kényelmes legyen. A csomag négy cserélhető orrnyerget tartalmaz, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb méretet.

Forgalmazó: MALL
Saeko S14-BK Úszószemüveg, Fekete

Saeko S14-BK Úszószemüveg, Fekete

4 590 Ft

Saeko S14-BK úszószemüveg egy egyszerű kialakítású, strapabíró szemüveg, ami hasznos kiegészítője az úszásnak. Kiváló tapadásának köszönhetően ellenáll a víznek. Kialakítása elősegíti a jó periférikus látást. Állítható méretű, hogy mindig kényelmes legyen. A csomag négy cserélhető orrnyerget tartalmaz, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb méretet.

Forgalmazó: MALL
Saeko S42-BL Úszószemüveg
3x

Saeko S42-BL Úszószemüveg

4 590 Ft

Saeko S42-BL úszószemüveg kiválóan alkalmas edzésekre vagy éppen csak hobbi szintű használatra. Remek periférikus látást biztosít viselőjének a széles üveg. Tökéletesen illeszkedik a szemek vonalához, ezáltal rendkívül kényelmes. A csomag 4 darab, különböző méretű orrnyerget tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
-5%
Saeko K6 TR/BL Mariner junior úszószemüveg
3x

Saeko K6 Mariner junior úszószemüveg

5 490 Ft
5 190 Ft

Ez az úszószemüveg UV szűrővel és Antifog réteggel rendelkezik, amely mérsékli a lencsék párásodását. Oldalán Ultra Fast csat található a fejpánt beállítása érdekében. Nagy üveggel van ellátva a maximális kilátásért. A Saeko K6 Mariner junior úszószemüveg fiataloknak és nőknek alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Saeko KA10 PK Ocean úszószemüveg
1x

Saeko KA10 Ocean úszószemüveg

2 520 Ft

Ez az úszószemüveg UV szűrővel és Antifog réteggel rendelkezik, amely mérsékli a lencsék párásodását. Oldalán Ultra Fast csat található a fejpánt beállítása érdekében. Szélesszögű üveggel rendelkezik az oldallátás érdekében. A Saeko KA10 Ocean úszószemüveg felnőtteknek alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Saeko KJ04-PK Úszószemüveg
1x

Saeko KJ04-PK Úszószemüveg

3 490 Ft

Saeko KJ04-PK úszószemüveg kifejezetten a 6 – 12 éves korosztályba tartozó gyermekek számára készült, szabadidős vízi sporttevékenységek elvégzésére. A szilikon tömítéseknek és a pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej, illetve szemek vonalához, ezáltal viselete kényelmes. Színe rószaszín, ennek köszönhetően minden lánygyermek szívesen hordja majd strandolás, nyaralás alkalmával.

Forgalmazó: MALL
Saeko KJ10 WHI Ocean junior úszószemüveg
5x

Saeko KJ10 Ocean junior úszószemüveg

2 380 Ft

Ez az úszószemüveg UV szűrővel és Antifog réteggel rendelkezik, amely mérsékli a lencsék párásodását. Oldalán Ultra Fast csat található a fejpánt beállítása érdekében. Szélesszögű üveggel rendelkezik az oldallátás érdekében. A Saeko KJ10 Ocean junior úszószemüveg 6–12 év közötti fiataloknak alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Saeko S12-BL Úszószemüveg
2x

Saeko S12-BL Úszószemüveg

3 790 Ft

Saeko S12-BL úszószemüveg egy egyszerű kialakítású, strapabíró szemüveg, ami hasznos kiegészítője az úszásnak. Kiváló tapadásának köszönhetően ellenáll a víznek. Kialakítása elősegíti a jó periférikus látást. A szilikon tömítéseknek és fejpántnak köszönhetően válik kényelmessé. A csomag három cserélhető orrnyerget tartalmaz, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb méretet.

Forgalmazó: MALL
Saeko S15-PK Úszószemüveg

Saeko S15-PK Úszószemüveg

4 390 Ft

Saeko S15-PK úszószemüveg kifejezetten a 6 – 12 éves korosztályba tartozó gyermekek számára készült, szabadidős vízi sporttevékenységek elvégzésére. A szilikon tömítéseknek és a pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej, illetve szemek vonalához, ezáltal viselete kényelmes. Állítható orrnyereggel rendelkezik, a szemüveget dinoszauruszos minta díszíti.

Forgalmazó: MALL
-6%
Saeko S27-BL/YE Úszószemüveg

Saeko S27-BL/YE Úszószemüveg

4 290 Ft
3 990 Ft

Saeko S27-BL/YE úszószemüveg kifejezetten a 2 – 6 éves korosztályba tartozó gyermekek számára készült, szabadidős vízi sporttevékenységek elvégzésére. A szilikon tömítéseknek és a pántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fej, illetve szemek vonalához, ezáltal viselete kényelmes. Teljes mértékben megfelel a biztonsági követelményeknek, emellett állítható orrnyereggel, UV védelemmel és párásodásmentes bevonattal rendelkezik.

Forgalmazó: MALL