Safety 1st Ever fix Pixel

Safety 1st Ever fix Pixel

Értékelés: 5
42 490 Ft

2 év garancia

Az 1, valamint 2/3 csoportnak megfelelő autósülés gyermekeddel együtt bővíthető, 15 hónapos kortól 12 éves korig megfelelő (9–36 kg). 4 éves korig a Safety 1st autósülés az 5pontos rögzítőtrendszerrel, míg 4 éves kortól a 3pontos biztonsági övvel használatos. Isofix és Topthetr segítségével rögzíthető, védelmet nyújt az ütközéseknél, biztonságos utazást biztosít.

Safety 1st Looky

Safety 1st Looky

Értékelés: 4,3
30 490 Ft

Növekvő etetőszék pulttal, 3 helyzetbe állítható. 6 magassági helyzetet kínál, az ülőrész 3 helyzetbe állítható. 5pontos biztonsági övvel felszerelt, amely a székben tartja a gyermeket. A Safety 1st Looky hátsó kerekein fékek vannak.

Safety 1st Manga Fix Pixel
14 990 Ft

Praktikus autóülés a Safety 1st márkától az isofix segítségével egyszerű és könnyen telepíthető. A még nagyobb biztonság érdekében rendelkezésre áll egy csat az átlós öv megfelelő irányításhoz vállmagasságban. Ezen felül az ülés kényelmes a puha párnázásnak köszönhetően.

Safety 1st Essential newborn vanity
3 890 Ft

Safety 1st Essential Newborn Vanity egy praktikus higiéniai szett neszesszerben, amely segítséget nyújt a gyermeked gondozásában.

Safety 1st Nap to Go bag Black Chic
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

mini utazóágy könnyen átalakítható egy nagyon tágas pelenkázó táskává, és elférnek benne cumisüvegek, pelenkák és egyéb kiegészítők. Gyorsan szétnyitod és összerakod kompakt méretekre. Safety 1st Nap to Go bag Black Chic minden szülő kihasználja nyaralás és kirándulás során.

Safety 1st Ever Safe

Safety 1st Ever Safe

Értékelés: 4
23 490 Ft

2 év garancia

Safety 1st Ever Safe egy univerzális autósülés, amely a gyerekkel együtt növekszik. Ajánlott gyerekek számára 9–36kg, kategória 1/2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba.

Safety 1st Globe Dreamer
42 990 Ft

Utazó kiságy egy kényelmes és puha matraccal van felszerelve, amelyen a kisgyermeked úgy fog aludni, mind egy felhőcskén. Alkalmas születéstől 3 éves korig. Kétféleképpen összecsukható. A Safety 1st Globe Dreamer összecsomagolható egy hordtáskába.

Safety 1st Hello 3 az 1-ben
88 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Városi babakocsi Hello 3 az 1-ben a Safety 1st márkától a rugalmas utazási rendszernek köszönhetőn kompatibilis a Maxi-cosi autósülésekkel. A babakocsi könnyen kezelhető, kényelmes, és állítható fogantyúval rendelkezik. Rendelkezik bevásárló kosárral, esővédővel, napernyőtartóval és Maxi-Cosi autósülés adapterrel.

Safety 1st Calidoo gyermekágy
62 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Calidoo 2 az 1 bengyermekágykülön és a szülői ágyhoz kapcsolva is használható. 7 magassági szintjének köszönhetően ágyak széles skálájához igazodik.

Safety 1st Go Dodo
21 490 Ft

felfújható kiságy beépített takaróval és párnával rendelkezik a kényelmes alvás érdekében. Könnyen összecsukható és csomagolható a mellékelt hordtáskába. 3 és 8 év közötti gyermekek számára alkalmas. A Safety 1st Go Dodo csomagolásában pumpa található.

Safety 1st Rainbow kényelmes babakocsi szett
28 750 Ft

Kényelmes Rainbow babakocsi szett, amely tartalmát képezi az esővédő fólia, a pelenkatáska és a mózeskosár. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig ajánlott. A szett tökéletes védelmet nyújt a gyermeked számára a nem kívánatos időjárási viszontagságokkal szemben.

Safety 1st Rainbow

Safety 1st Rainbow

Értékelés: 4
21 490 Ft

Rainbow egy könnyű babakocsi, amely háttámláját mechanikusan 4 pozícióba lehetséges állítani. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15-ig ajánlott. A babakocsi része egy bevásárlókosár és napellenző tető.

Safety 1st Taly 2in1
70 990 Ft

//Babakocsi Taly 2 az 1-ben nagyszerű kombinációja a babakocsinak és az autósülésnek. Alkalmas gyermekek számára csecsemőkortól kb. 3,5 éves korig. A babakocsi stabil vázszerkezettel rendelkezik és a luxus felfüggesztésnek köszönhetően kiválóan manipulálható – alkalmas hosszú sétákra.

Safety 1st Taly 3in1
105 990 Ft

Babakocsi Taly 3 az 1-ben nagyszerű kombinációja a babakocsinak és az autósülésnek, valamint a mózeskosárnak. Alkalmas gyermekek számára csecsemőkortól kb. 3,5 éves korig. A babakocsi stabil vázszerkezettel rendelkezik és a luxus felfüggesztésnek köszönhetően kiválóan manipulálható – alkalmas hosszú sétákra.

Safety 1st Teeny

Safety 1st Teeny

Értékelés: 4
45 990 Ft

Teeny kiváló partner az utazások során akár repülőgéppel, akár autóbusszal, vagy vonattal. Az ultrakönnyű szerkezetének és a kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol elfér. A kis méretén kívül a Teeny ráadásul nagyon kényelmes is a babád számára köszönhetően a párnázott ülésének és az állítható háttámlának.

Safety 1st Up To Me

Safety 1st Up To Me

Értékelés: 4
37 490 Ft

Up To Me egy könnyű babakocsi mindennapi használatra. Születéstől használható, a fekvő pozíciónak köszönhetően – 5 ülőhely beállítási lehetőség.

Safety 1st Urby
54 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Urby egy praktikus társ az utazáskor, vásárláskor, vagy csak egy sétára. Köszönhetően a nagyon alacsony súlyának 4,9 kg könnyen kezelhető és nagyon könnyen szállítható. Az Urby a sétákhoz nagyon kényelmes köszönhetően a párnázott üllőkének és a háttámla néhány pozicionálás lehetőségével, beleértve a vízszintes fekvő pozíciót az újszülött számára.