Safety 1st Sweet Safe

Safety 1st Sweet Safe

Értékelés: 4,7
35 890 Ft 31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Safety 1st Sweet Safe autósülés a babahordozó és az autósülés előnyeit vonja össze, amely a gyerekkel együtt nő. Ezt az ülést a menetiránnyal háttal is elhelyezheti (születéstől egészen 10 kg), valamint menetirányban is ( 9 –18 kg), gyermeke biztonságát garantálja körülbelül annak 4 éves koráig.

Safety 1st Ever fix Pixel
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az 1, valamint 2/3 csoportnak megfelelő autósülés gyermekeddel együtt bővíthető, 15 hónapos kortól 12 éves korig megfelelő (9–36 kg). 4 éves korig a Safety 1st autósülés az 5pontos rögzítőtrendszerrel, míg 4 éves kortól a 3pontos biztonsági övvel használatos. Isofix és Topthetr segítségével rögzíthető, védelmet nyújt az ütközéseknél, biztonságos utazást biztosít.

Safety 1st Globe Dreamer
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazó kiságy egy kényelmes és puha matraccal van felszerelve, amelyen a kisgyermeked úgy fog aludni, mind egy felhőcskén. Alkalmas születéstől 3 éves korig. Kétféleképpen összecsukható. A Safety 1st Globe Dreamer összecsomagolható egy hordtáskába.

Safety 1st Looky
30 490 Ft

Növekvő etetőszék pulttal, 3 helyzetbe állítható. 6 magassági helyzetet kínál, az ülőrész 3 helyzetbe állítható. 5pontos biztonsági övvel felszerelt, amely a székben tartja a gyermeket. A Safety 1st Looky hátsó kerekein fékek vannak.

Safety 1st Manga Fix Pixel
15 190 Ft 14 990 Ft

2 év garancia

Praktikus autóülés a Safety 1st márkától az isofix segítségével egyszerű és könnyen telepíthető. A még nagyobb biztonság érdekében rendelkezésre áll egy csat az átlós öv megfelelő irányításhoz vállmagasságban. Ezen felül az ülés kényelmes a puha párnázásnak köszönhetően.

Safety 1st Nap to Go bag Black Chic
18 490 Ft

mini utazóágy könnyen átalakítható egy nagyon tágas pelenkázó táskává, és elférnek benne cumisüvegek, pelenkák és egyéb kiegészítők. Gyorsan szétnyitod és összerakod kompakt méretekre. Safety 1st Nap to Go bag Black Chic minden szülő kihasználja nyaralás és kirándulás során.

Safety 1st Take Eat Warm, Gray
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Étkezőszék pulttal rendelkezik italok és tálak tárolására. Egy 3 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amely a gyermeket az etetőszékben tartja. Tartozik hozzá egy praktikus utazótáska. Safety 1st Take Eat Warm Gray nagyon könnyű és kompakt.

Safety 1st Ágyi védőkorlát Standard
8 560 Ft 7 290 Ft

Safety 1st korlát az ágyhoz ideális eszköz 18 hónapos kortól, gyermekek számára, akik ágyban kezdenek aludni oldalsó falak nélkül. A korlát megvédi az ágyból való leesés ellen. A korlát hossza 90 cm.

Safety 1st Babydoune Footmuff Black
9 190 Ft

Univerzális lábzsák babakocsiba a Safety 1st márkától kiválóan alkalmas a hideg téli időszakra. A lábzsák gyönyörűen meleg és lélegző, és minden babakocsiban használható az 5 pontos övvel.

Safety 1st Calidoo gyermekágy
65 590 Ft 62 390 Ft
+ ingyen szállítás

Calidoo 2 az 1 bengyermekágykülön és a szülői ágyhoz kapcsolva is használható. 7 magassági szintjének köszönhetően ágyak széles skálájához igazodik.

Safety 1st Essential newborn vanity-32%
4 986 Ft 3 390 Ft

Akció

Safety 1st Essential Newborn Vanity egy praktikus higiéniai szett neszesszerben, amely segítséget nyújt a gyermeked gondozásában.

Safety 1st Flap
17 071 Ft 12 490 Ft

Safety 1st Flap esernyőkocsi, amely alacsony 5,6kg szerkezetének és kis méretének köszönhetően utazásra ideális. Az első bolygókerekeknek köszönhetően könnyen kezelhető. A gyerek biztonságát 5pontos biztonsági öv biztosítja.

Safety 1st Hello 2 az 1-ben
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Város babakocsi Hello 2 az 1-ben a Safety 1st márkától a rugalmas utazási rendszernek köszönhetőn kompatibilis a Maxi-cosi autósülésekkel. A babakocsi könnyen kezelhető, kényelmes, és állítható fogantyúval rendelkezik. Rendelkezik bevásárló kosárral, esővédővel, napernyőtartóval és Maxi-Cosi autósülés adapterrel.

Safety 1st Hello 3 az 1-ben
88 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Városi babakocsi Hello 3 az 1-ben a Safety 1st márkától a rugalmas utazási rendszernek köszönhetőn kompatibilis a Maxi-cosi autósülésekkel. A babakocsi könnyen kezelhető, kényelmes, és állítható fogantyúval rendelkezik. Rendelkezik bevásárló kosárral, esővédővel, napernyőtartóval és Maxi-Cosi autósülés adapterrel.

Safety 1st Korlát Easy Close Extra Tall, fehér
12 233 Ft 10 990 Ft

Safety 1st Easy Extra Extra Tall Metal egy felemelt fémzár, amely mindkét irányba nyitható, míg a kettős reteszelő mechanizmus növeli a biztonságot. A Secure Tech vizuális kijelzővel biztos lehetsz benne, hogy a kapu megfelelően zárva van. Egyszerű telepítés fúrás nélkül Furatokhoz: 73 – 80 cm A gát magassága 91 cm

Safety 1st Mágneses biztosíték
5 997 Ft 5 490 Ft

Safety 1st Mágneses biztosíték biztosítja a szekrényeket a kíváncsi gyerekek előtt. Könnyen használható a mágneses kioldókulccsal SecureTech® vizuális kijelző a megfelelő reteszeléshez.

Safety 1st Phisionest
12 190 Ft 11 990 Ft

Praktikus babahordozó Phisionest a Safety 1st márkától támogatja a hát normál pozícióját és a lábaknak az M helyzetét, amely respektálja a természetes helyzetet. A babahordozó két szállítási módot kínál, elölről 3,5 – 15 kg-ig, és háton 6 – 15 kg-ig.

Safety 1st Rácsos akadály Dual
17 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dual rácsos akadály tökéletes segítség gyermeke megóvása érdekében. A védőrács megakadályozza, hogy kíváncsi gyermeke egyedül fedezze fel a veszélyes lépcsőket vagy a nem biztonságos környezetet.

Safety 1st Rainbow
21 490 Ft

Rainbow egy könnyű babakocsi, amely háttámláját mechanikusan 4 pozícióba lehetséges állítani. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15-ig ajánlott. A babakocsi része egy bevásárlókosár és napellenző tető.

Safety 1st Rainbow kényelmes babakocsi szett
28 750 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes Rainbow babakocsi szett, amely tartalmát képezi az esővédő fólia, a pelenkatáska és a mózeskosár. Gyermekek számára 6 hónapos kortól és 15 kg-ig ajánlott. A szett tökéletes védelmet nyújt a gyermeked számára a nem kívánatos időjárási viszontagságokkal szemben.

Safety 1st Step&Go sportos babakocsi
53 953 Ft 48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Step & Go egy sportos babakocsi, amely képes haladni bármilyen terepen. A robusztus keret és az elfordítható első kerekek köszönhetően nagymértékben manipulálható. A gyermek kényelmét így biztosítja a rugalmasan állítható háttámla és puha párnázott ülés. A szülők értékelni fogják a könnyű összecsukást és kinyitást az egyszerű lábpedállal vagy a nagy kosarat.

Safety 1st Taly 2in1
70 990 Ft

//Babakocsi Taly 2 az 1-ben nagyszerű kombinációja a babakocsinak és az autósülésnek. Alkalmas gyermekek számára csecsemőkortól kb. 3,5 éves korig. A babakocsi stabil vázszerkezettel rendelkezik és a luxus felfüggesztésnek köszönhetően kiválóan manipulálható – alkalmas hosszú sétákra.

Safety 1st Taly 3in1
105 990 Ft
+ ingyen szállítás

Babakocsi Taly 3 az 1-ben nagyszerű kombinációja a babakocsinak és az autósülésnek, valamint a mózeskosárnak. Alkalmas gyermekek számára csecsemőkortól kb. 3,5 éves korig. A babakocsi stabil vázszerkezettel rendelkezik és a luxus felfüggesztésnek köszönhetően kiválóan manipulálható – alkalmas hosszú sétákra.

Safety 1st Teamy
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teamy babakocsi iker babák számára 6 hónapos kortól idősebbek gyerekeknek, vagy nagyobb testvérek számára. Egy sport babakocsi, amely segít neked és gyermekeidnek bármilyen terepen. Robusztus keretének és elfordítható elülső kerekeinek köszönhetően nagy mértékben manipulálható.

Safety 1st Teeny
46 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teeny kiváló partner az utazások során akár repülőgéppel, akár autóbusszal, vagy vonattal. Az ultrakönnyű szerkezetének és a kompakt összecsukhatóságának köszönhetően bárhol elfér. A kis méretén kívül a Teeny ráadásul nagyon kényelmes is a babád számára köszönhetően a párnázott ülésének és az állítható háttámlának.

Safety 1st Up To Me

Safety 1st Up To Me

Értékelés: 4
37 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Up To Me egy könnyű babakocsi mindennapi használatra. Születéstől használható, a fekvő pozíciónak köszönhetően – 5 ülőhely beállítási lehetőség.

Safety 1st Urban Trek 2 az 1-ben
74 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Urban Trek 2 az 1-ben stabil vázszerkezettel rendelkezik állítható fogantyúval. Az EVA kerekeknek köszönhetően minden terepre alkalmas. A babakocsit egyben az autósüléssel ki tudod használni a baba születésétől fogva.

Safety 1st Urby
54 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Urby egy praktikus társ az utazáskor, vásárláskor, vagy csak egy sétára. Köszönhetően a nagyon alacsony súlyának 4,9 kg könnyen kezelhető és nagyon könnyen szállítható. Az Urby a sétákhoz nagyon kényelmes köszönhetően a párnázott üllőkének és a háttámla néhány pozicionálás lehetőségével, beleértve a vízszintes fekvő pozíciót az újszülött számára.

Safety 1st WC adapter white/lime
2 990 Ft

Komfortos ülőke – ideális gyermekek számára, akik még csak tanulják a WC használatot. Segíts a legkisebb családtagnak a valódi wc-re szokásban.

Safety 1st Ever Safe

Safety 1st Ever Safe

Értékelés: 3,8
24 790 Ft 23 490 Ft

2 év garancia

Safety 1st Ever Safe egy univerzális autósülés, amely a gyerekkel együtt növekszik. Ajánlott gyerekek számára 9–36kg, kategória 1/2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba.

Safety 1st Kamino járóka
39 290 Ft 36 990 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Kamino járóka és hinta egyben, hogy alkalmazkodni tudjon a gyermek magasságához és korához. 6 hónapos gyermekek számára készült. A járóka 3 magassági pozícióba állítható, és az ülés nagyobb gyerekek számára eltávolítható. Cserélhető játékasztal fény és hangok segítségével.

Safety 1st Kiwi etetőszék
30 668 Ft 28 490 Ft

Safety 1st Kiwi egy kényelmes étkező szék, amely együtt nő a gyermekkel az ülés pozicionálásnak köszönhetően, ebédlő pult vagy 5 pontos biztonsági öv. Eltávolítható tálca az étkezőasztalból az egyszerű karbantartás érdekében. A gyermekek 6 hónapos kortól és 3 éves korig alkalmas (15 kg).

Safety 1st TIMBA

Safety 1st TIMBA

Értékelés: 4,8
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Safety 1st Timba egy olyan étkező szék, amely a baba méretével arányosan állítható. Az ülés és a lábtartó magasságának köszönhetően 6 hónap és 10 év közötti gyermekek számára alkalmas. A hárompontos biztonsági öv még a legkisebbeket is biztosítja. A szék könnyen az ebédlő asztalhoz csúsztatható a tálca eltávolítása után.

Safety 1st Timba párnázással
28 990 Ft

Timba állítható fa gyermek etetőszék, mely megfelelő 6 hónapos kortól 10 éves korig. Lehetővé teszi, hogy a gyermek a családdal egy asztalnál üljön. A felhasznált anyagok szennyezőanyagoktól mentesek és rendkívül erősek. A Safety 1 St etetőszék gondozása különösen egyszerű a fa, műanyag és fém anyagoknak köszönhetően, melyeket a szülők biztosan értékelni fogják.

Safety 1st Autós napellenző, rolós, 2drb
3 670 Ft 2 790 Ft

Safety 1st Rolós napellenző egy praktikus segédeszköz az autóval való útjai során. A tapadókorongoknak köszönhetően a napellenző biztonságosan, elmozdulás nélkül a egy helyen marad. A roló lehúzása egyszerű, elég egy gomb megnyomása. A csomagolás tartalma 2drb.

Safety 1st Manga Safe

Safety 1st Manga Safe

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safety 1st Mangad Safe egy anatómiai ülés 15–36kg gyerekek számára, kategória 2/3. Kimondottan könnyű és különösen alkalmas, amennyiben gyakran kell átpakolnia az egyik autóból a másikba. Az utazás soráni kényelmet a párnázás és a magasított kartámla teljes mértékben biztosítja.

Safety 1st Ülésvédő az autós ülés alá
4 897 Ft 3 990 Ft

Safety 1st Ülésvédő az autós ülés alá minden szülő számára hasznos, akik az autójukat tisztán szeretnék tartani és védeni az esetleges sérülések ellen. Ellenálló és mosható anyagból készült.

Safety 1st Grow with me oral care set
1 190 Ft

fogkefe higiénikus tokkal rendelkezik, amelyben bármikor tárolhatod. Tartalmaz egy ujjra helyezhető masszázs kefét, amellyel a szülők a fog növekedésének elősegítésére masszírozhassák a csecsemő ínyét. A Safety 1st Grow with me oral care készlet egy nagyon praktikus és fontos segítség minden gyermek életében.

Safety 1st Nordik Natural Wood
22 490 Ft

Az etetőszék minőségi bükkfából készült. 3pontos biztonsági övvel felszerelt, amely a székben tartja a gyermeket. Praktikus alátéttel kiegészített palackra és tálra. A Safety 1st Nordik Natural Wood családi étkezéseknél és ünnepségeken használható.

Safety 1st Nordik with cushion Geometric
25 490 Ft

2 év garancia

A betéttel ellátott etetőszék minőségi bükkfából készült. 3pontos biztonsági övvel felszerelt, amely a székben tartja a gyermeket. Praktikus alátéttel kiegészített palackra és tálra. A Safety 1st Nordik with cushion Geometric családi étkezéseknél és ünepségeken használható ki.

Safety 1st Ágyi védőkorlát Extra long
11 009 Ft 9 790 Ft

Safety 1st korlát az ágyhoz ideális eszköz 18 hónapos kortól, gyermekek számára, akik ágyban kezdenek aludni oldalsó falak nélkül. A korlát megvédi az ágyból való leesés ellen. A korlát hossza 180 cm.

Safety 1st Alapvető védőkészlet
2 313 Ft 2 090 Ft

Safety 1st alapvető biztonsági készlet nyújtja a legigényesebb biztonsági alapokat otthonában. Ez segít megoldani a gyermek biztonságát, amikor mobilabbá válik és mindenhol elindul.

Safety 1st Bili Fast & Finished
4 409 Ft 3 690 Ft

Safety 1st Bili Fast & Finished ergonomikusan lányoknak és fiúknak lett tervezve a wc szoktatás gyakorlására. A szülő nagyra értékeli majd a kivehető belső részét, valamint a kerek idomait, melyeknek köszönhetően könnyen tisztítható.

Safety 1st Bővíthető biztonsági rács Easy Close Metal 14 cm, fekete
2 990 Ft

Safety 1st Bővíthető biztonsági rács 14 cm. Bővíthetőségének köszönhetően a Safety 1st akadály 14 cm-ig kiszélesíthető, hogy a szélesebb átjárókhoz is alkalmazkodjon. Praktikus ajtófélfára vagy falra szerelés, csavarozás vagy fúrás nélkül. A Safety 1st kompatibilis Easy Close Metal és Auto Close akadályokkal.

Safety 1st Bővíthető biztonsági rács Easy Close Metal 7 cm, fekete
1 860 Ft

Safety 1st Bővíthető biztonsági rács 7 cm. Bővíthetőségének köszönhetően a Safety 1st akadály 7 cm-ig kibővíthető, hogy a szélesebb átjárókhoz is alkalmazkodjon. Praktikus ajtófélfára vagy falra szerelés, csavarozás vagy fúrás nélkül. A Safety 1st kompatibilis Easy Close , Auto Close és Flat Step akadályrácsokkal.

Safety 1st Crazy Peps

Safety 1st Crazy Peps

Értékelés: 3,6
12 490 Ft

A Safety 1st Crazy Peps babakocsi vidám kialakítással és a 3D-s témákkal bír. A babakocsi nagyon könnyű és könnyen kezelhető. Nagyszerű a gyermekekkel való utazáshoz készült, köszönhetően kompakt összetételének és kis súlyának. Színes motívumok vonzanak minden babát.

Safety 1st Dolphy pelenkázó asztal
62 390 Ft

Doplhy 2 az 1 ben pelenkázó asztal multifunkciós kihasználhatóságának köszönhetően minden anyukát boldoggá tesz. A pelenkázó asztal beépített káddal és kerekekkel egyszerű áthelyezhető ahová csak szeretnénk.

Safety 1st Double Step fellépő
4 409 Ft 3 690 Ft

Safety 1st Double Step fellépő csúszásmentes felületkezelt a nagyobb biztonság érdekében. Ülőkeként, vagy fellépőként is használható, megkönnyíti a gyerekek számára a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést. Könnyű, a gyerekek is könnyen áthelyezhetik.