Sally Hansen (Airbrush Legs {{Smooth 118 ml tonizáló lábspray
3 480 Ft

Tökéletes lábak egy pillanat alatt! Az Airbrush Legs könnyed, krémes struktúrájának köszönhetően tökéletesen egybeolvad bőrszínével és egyesíti annak tónusát. A könnyed összetétel elfedi a tökéletlenségeket mint a visszerek, a pigmentfoltok és az anyajegyek.

Sally Hansen Körömlakk 3v1 Insta Dri (Nail Color) 9,17 ml
2 250 Ft

Egy ecsetvonás, egy réteg festék és készen áll !! Gyorsan szárad, akár 60 másodperc alatt is! Miért érdemes nagy mennyiségű palackot használni, ha villámgyors manikűr elérhető távolságban van? Az új, továbbfejlesztett 3 az 1-ben Sally Hansen Insta-Dri® körömlakk összetétele, amely alapot és fedőréte

Sally Hansen Körömlakk Color Therapy 14,7 ml-33%
3 760 Ft 2 510 Ft

Kiárusítás

Tápláló és szépítő körömlakk, amely intenzív színterápiát hoz a körmökhöz, amelyek aztán egészségesek lesznek belülről és kívül szépek. Tápláló komplex természetes olajokból – acai, kankalin és argán -, amelyek táplálják és hidratálják a gyenge, száraz körmöket.

Sally Hansen (Nail and Cuticle Oil) 13,3 ml
2 220 Ft

Az Oleječek biztosítja a köröm és köröm táplálékát, és egészséges megjelenést kölcsönöz. Erősíti a törékeny, törékeny és sérült körmöket, és biztosítja a vitalitást. Az Oleječek növeli a védekezést, hogy megakadályozza a túlzott károkat.